reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hej
No wlasnie ja liczylam na Olivce ze dzis bedzie bo chcialyslmy Cie odwiedzic ms.marple,bo tylko dzis mam wolne.No ale chyba sie jej nie doczekam:baffled:
Milego dnia babki:-)

reklama
witam się i ja...

gastone współczuję... alex tobie rozwniez już na przyszłoćć.. coc ty to już też masz problemy ze spaniem...

nie ma to jak się porządnie wyspać:-D ja tam z małą wstalam o 10.30 a co..
trzeba sie czasem polenic:-p

kasia limeick ja pamietam.. wkoncu razem czekałysmy do porodu...a Ty aż mnie wyprzedziłaś:szok::-D

Witam sie
Dopiero wstalam :-D

Jeszcze kochana przed toba noce pelne wrazen hih ja juz rodze co noc...koszmar mowie ci,ciagle mnie cos ciagnie,boli,leze jak wieloryb,dysze,wstaje siku co 40 minut,czasem mnie cos tak zaboli ze ruszac sie nie moge przez godzine.No i od jakiegos czasu wogole spac juz nie mozna wiec jeszcze nie masz tak zle,uwierz mi.Moje dziewczynki na szczescie ladnie spia cala noc,oby tak w realu hihihh
A co upalow zgadzam sie,ja teraz dziekuje Bogu za deszcz, i wogole mam nadzieje ze jeszcze te 18 dni pogoda bedzie w miare korzystna dla mnie..

Oj domyslam sie skoro mi juz jest tak zle i nie wygodnie ale tobie juz tak duzo nie zostalo a mi :sorry2:chociaz z drugiej strony zastanawiam sie jak dlugo wytrzymam nie chcialabym zbyt wczesnie urodzic chociaz porod naturalny to tez mi sie nie usmiecha:no::no::no:

A my wczoraj bylismy u KaMci i pogoda tez nam dopisala nie bylo upalu ale grunt ze nie padalo:tak::tak::tak:

hello lejdis :)

madzia wiesz co to moze ja bym wpadla na jakies szalone pazurki Nie chcialabym za dlugich po 4 litery musze podcierac :p ale takie jakies wymysle kolorowe tak aby kazdy z kilometra widzial ze mam zrobione paznokcie :p :) cos polecasz wyjatkowego i jakie ceny masz tak mniej/wiecej ? mozesz na priva odpisac :p
aaa i mam nadzieje ze sernik zostal jeszcze :) :p

alex gastone justysia ms marple cytrus krycha baby wy moje rodzicielki spokojnych nocy wam zycze abyscie sie wyspaly za wszech czasy :))))

Pamiętamy, pamietamy (ja na pewno :-p!). Dasz radę! A adresy już wszędzie pozmieniałaś?

o jak milo ze ktos pamieta:) az wstyd sie przyznac,ale adres to zmienilam tylko w jednym miejscu.....w bootsie :)

dzieńdoberek

kasia ty tez się przeprowadziłaś? jakiś sezon przeprowadzkowy nastał:-D i jak ci na nowym? poza tym, że roboty mnóstwo jak zawsze:dry:
:-D

a no przeprowadzilam sie :) w koncu bo juz mialam dosyc tej ciasnej chalupy:(((i mojego landlorda ktory wiecznie byl zajety i niczym sie nie przejmowal :((a na nowym ...miodzio :) w koncu mieszkam w miejscu w ktorym mam swiety spokoj :))
sezon przeprowadzkowy rozpoczety i wiekszosc ciagnie w jednym kierunku :DDDD

witam się i ja...

kasia limeick ja pamietam.. wkoncu razem czekałysmy do porodu...a Ty aż mnie wyprzedziłaś:szok::-D [/COLOR][/FONT]

hehe:) fakt :) sama siebie tym porodem zszokowalam :)))

reklama
Do góry