reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

helllol :)

alex no to chwal sie jaki wozioo wybralas ? :) a co do nocy to mam nadzieje ze dzisiejsza bedzie lepsza :))

madzia kowalik wiesz co jakies 2 tyg temu z nia gadalismy bo znajomi brali dwa domi to mowila ze poszly domki ale jeden bedzie wolny na rogu pod koniec miesiaca ... to bylo chyba ze dwa tyg temu Trzymam kciuki aby mezolowii sie rozmowa udala :)

reklama
Jestem w końcu! Jednak dziś nie poszło tak sprawnie i nasiedzieliśmy się ze 2 godziny. Ja nie wiem po co oni wyznaczają godziny jeśli się później ich nie trzymają :dry:... Lekarze sobie zaczęli schodzić dopiero około 10.00 a przyjmowanie ciężarówek było w takim tempie, że szkoda gadać... No i jeszcze kazali mi jakieś dodatkowe badanie krwi zrobić, tylko nie bardzo wiem po co, no, ale grzecznie poszłam ;-)! I pierwszy raz mi się jakiś krwiak zrobił, hm... A kolejną wizytę w szpitalu wyznaczyli mi na 25.08 dopiero!

Alex2339, pochwal się na co się zdecydowałaś :tak:

Madziakowalik, trzymam kciukasy za Twojego mężowskiego :-)!!!!

Aha i dzień dobry, bo zapomniało mi się :zawstydzona/y::-D

madzia kowalik mam nadzieje ze domki bede fajne :) i zbijajcie z ceny :p :)

alex chcesz wozek jedno dziecko obok drugiego ? ja akurat bym chyba wziela kazdy oprocz tego wydaje mi sie ogromny jest taki wozek viezko gdziekolwiek wjechac, ja mam swoj dla Nadii duzy wozek i ciezko mi czasem sie gdzies zmiescic :p a dopiero taka dwojka :p ale wiesz kochana to Twoj wybor Tobie ma sie wozek podobac Ty masz byc z niego zadowolona :)

alex chcesz wozek jedno dziecko obok drugiego ? ja akurat bym chyba wziela kazdy oprocz tego wydaje mi sie ogromny jest taki wozek viezko gdziekolwiek wjechac, ja mam swoj dla Nadii duzy wozek i ciezko mi czasem sie gdzies zmiescic :p a dopiero taka dwojka :p ale wiesz kochana to Twoj wybor Tobie ma sie wozek podobac Ty masz byc z niego zadowolona :)

Sylcia ten wozek wazy zaledwie 15kg a szeroki jest na 76cm wiec miesci sie w nasze dzwi frontowe
najwezszy wozek jaki chyba moze byc
i czytalam opinie na jego temat kobiety wcale nie mialy takich wielkich problemow ze zmieszczeniem sie gdzie kolwiek

reklama
dzieki krycha :) . my dzisiaj jedziemy na 18 zobaczyc dwa domki . takze mam nadzieje ze cosik fajnego :)))) dam znac pozniej .

Czekamy na info :tak::tak::tak:

Sylcia ten wozek wazy zaledwie 15kg a szeroki jest na 76cm wiec miesci sie w nasze dzwi frontowe
najwezszy wozek jaki chyba moze byc
i czytalam opinie na jego temat kobiety wcale nie mialy takich wielkich problemow ze zmieszczeniem sie gdzie kolwiek

Heh, w tym samym czasie wysłałysmy nasze posty :-D:-D:-D Wózeczek ciekawie wyglada i mam nadzieję, że dobrze Ci będzie służył ;-)

Do góry