reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

a no przeprowadzilam sie :) w koncu bo juz mialam dosyc tej ciasnej chalupy:(((i mojego landlorda ktory wiecznie byl zajety i niczym sie nie przejmowal :((a na nowym ...miodzio :) w koncu mieszkam w miejscu w ktorym mam swiety spokoj :))
sezon przeprowadzkowy rozpoczety i wiekszosc ciagnie w jednym kierunku :DDDD

oho chyba zajarzyłam:-D:-D:-D no proszę,:-) jak się wyzwolę to będę was zbiorowo odwiedzać;-):-D

reklama
No, w końcu dotarłam - dzień dobry :-)!

Kasia limerick, a jak Ty to zrobiłaś, że aż w jednym miejscu adres zmieniłaś :-p:-D:-D? Jak tak dalej pójdzie to razem będziemy biegać ;-)

Sylcia007, dzięki, dzisiejsza noc o niebo lepsza :blink:

Madziakowalik, sernik super (!), mój wąż też się załapał i zajadal aż Mu się uszy trzęsły :-D:-D:-D i pytał czy gdzieś jeszcze mam schowany kawałek :-D:-D:-D

A no właśnie, większość mamuś ucieka poza Limerick, więc widzę, że znów wracamy do spotkań wirtualnych, ale dobre i to :sorry2:

Zmykam ogarnąć co nie co... Udanego dnia, pa :-)

Dzindusia, a pewnie, jak jest możliwość to trzeba korzystać i wcale Wam się nie dziwię ;-)! Oby Wam się dobrze tam mieszkało :tak::-):-)

Krycha autobusy do nas jakies jezdza :)

Nie przeczę, wiem, że jeżdżą, ale, nie chcę tu wyjść na jakąś wygodnicką albo cóś, podróż z Oliwią, zwłaszcza teraz, to średnia przyjemność... Macie Laseczki dzieciaczki (z różnym temperamentem w prawidzie), więc myślę, że zrozumiecie! Ale za to jeśli tylko będziecie w centrum (choć wiem, że odstrasza Was płacenie za postój, no, ale na to wpływu niestety nie mam), ale zapraszam do nas jak tylko będziecie miały ochotę ;-)! Drzwi otworem stoją :tak::-D:-D:-D

A ja mam jutro wizytę w Materinty na 09.30, pewnie znów sobie troszkę posiedzę, chociaż to tylko wizyta u lekarza, więc może sprawnie pójdzie :-p:sorry2:! A może natknę się na którąś z Ciężaroweczek :blink:?

Młoda cosik zasnąć nie może, ale bawi się w wyrku swoim, więc luzik... Zastanawiam się jak będzie się zachowywać po przeprowadzce, zwłaszcza, że będzie miała w końcu własny pokoik, hm...

reklama
Fajnie by bylo

a ja po tej wizycie to chyba juz co 2 tygodnie bede miala tak mi sie wydaje mialam miec teraz ale lekarz stwierdzil ze jeszcze nie ma potrzeby co 2 wiec mialam przyjsc za 4 czyli 5 .08

Do góry