reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam panie.
Cytrus wiec odpowiadam na twoje pytanko.
I candy jest super.Mialam juz buzza i slloma i jk dla mnie i candy jest cudownie wykonane.Jesli chcialabys sobie goobejrzec na zywo i np zamowic to w Galway jest sklep BellaBaby. Wozek ktory mam jest dokladnie pojedynczy a po zamontowaniu adapterow robi sie z niego podwojny wiec tezmam fajna opcje,jak np jedno dziecie mi sie rozchoruje,zostanie z tatusiem w domu a ja bede mogla uzyc wersji pojedynczej.
Strasznie lekko sie prowdzi,jest wykonany idealnie,wszystkie wykonczenia itp.chromowana rama,kolka piankowe,leciutkie.Przednie kola skretne z mozliwoscia zablokowania.Sklada sie bardzo szybko i mozesz go nosic na ramieniu.Mozesz obejrzec filmik na youtube.

Co do wozka cosatto.Hmm jak dla mnie moze i wizualnie fajny,ale widzialam kilka modeli na zywo i sa strasznie sztwyne,malo poddatne na skrety.Jakis taki sztywniak jak dla mnie.Wykonanie kiepskie...A z wozkow takich z wyzszej polki moge ci polecic z reka na sercu jeszcze jane slalom.Ten starcza na baaaardzo dlugo i jest tez solidny.No ale pozostaje jescze kwestia gustu bo ten jest 3 kolowy.

witam się weekendowo
zamuliłam się robiąc stertę naleśników i dopiero usiadłam na tyłku:szok:

dzindusia ano startujemy z rana na wyprz:-D:-D:-D

jeszcze kawka by się przydała ale trzeba dupsko ruszyć a na razie mi się nie chce:baffled::-D

mniamciu ciamciu naleśniczi pyszne z serem lub konfiturą mniam mniam...
A dziewczynki ta wyprzedaż jak jest to we wszystkich miastach prawda?

heja
dzieki wielkie Gastone za rady.Ten Jane to chyba duzy co?Ja wole cos zgrabniejszego i niezbyt ciezkiego bo musze to wtachac na 1 pietro:baffled:No i cenowo by mi bardziej odpowiadal ten cosatto.No ja wlasnie ogladalam filmik icandy na ich stronce:tak:A jeszcze sie zastanawiam nad baby elegance beep,tyle ze on trzy kolowy jest a ja nie przepadam za trzykolowcami:baffled:
Olivca to kiedy nas nawiedzasz?
Ms marple nalesnikowy dzien?Ja caly tydzien cos pieklam,tak mnie jakos naszlo,wyszly dwa zakalce ktore W pochlonal i wczoraj buleczki z kiszona kapusta ktorych juz tez niema:-DA dzis nie pieke nic bo wykorzystalam wszystkie skladniki i normalnie echo w lodowce i szafkach:tak:
Jak tam Justysia?Cieszy sie mama pewnie:-)

cytrusku no ja mysle ze jakies spotkanko zrobimy, na pewno bede z poniedzialku na wtorek, nie wiem czy zostaniemy d srody, zależy jak sie bede czula, zostaje u siostry bo ma wolną chatkę więc możemy poszaleć :) to co, może być babskie spotkano?

Witam mamusie! Niestety zostałam brutalnie obudzona przez sąsiadów, którzy mają gdzieś, że za ścianą ktoś mieszka :crazy: i zachowują się tak, jakby byli sami na ziemi :dry:! A miałam sobie dziś dłużej pospać i pupa! Wpadłam więc do Was pożyczyć udanego dnia i jak najmniej deszczowego ;-)

witam sie weekendowo

niestety pogoda nie zacheca :eek::confused2: coz czas na kawke bo biometr dzis niekozystny

milego dzionka wszystkim

sylcia napisz swoj nr tel Skoro muwisz ze w tyg siedzisz w domku to moze bysmy jakos sie zgadaly na kawke ktoregos dnia

justysia jak sie czujesz kochana?? mam cos dla ciebie... to przy nastepnej okazji .....;-);-)

reklama
Do góry