reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Bry! Ano dziś już pobudek nie było :-p, znaczy Młoda coś sfisiowała i około 04.00 wylądowała już u nas, ale porzucała się trochę, potulała i zasnęła ;-)... MartaF, oby Młodemu szybko te zębiska wyszły, bo się wykończysz!!!! Chyba, że znów zmagacie się z jakimś choróbskiem nie daj Bóg :confused:? Faktycznie wysyp chłopów nam się szykuje :-D:-D:-D Gastone się później nie opędzi :-D:-D:-D A Ms.Marple, może trzecia córcia wyjdzie ;-)?

Witam sie

No to gratuluję :-)! Widzę, że Twoje Maleństwa wstydliwe nie są skoro już płeć poznałaś... Ważne żeby zdrowi byli, a synkowi przejdzie - w końcu będzie jedynym starszym bratem :tak:;-):tak:

Ani troche wstydliwi nie byli oby dwoje siusiakami do gory lezeli:-):-):-) i bardzo wyraznie widzialam ogaki miedzy nogami:tak::tak::tak:
A mojemu synowi juz sie humor poprawil bo moj M wczoraj wieczorem przekonal go ze chlopaki w tej rodzinie beda zadzic:cool2::cool2::cool2: i odrazu buzka mu sie usmiechnela czego nie moge powiedziec o sobie i corusi:baffled::baffled::baffled:

ms.marple to znaczy ze u Ciebie tez jest chlopiec moze poprostu w tym roku zapisana jest plec meska:-D:-D:-D

Witam sie

Ja dzisiaj po wizycie w szpitalu a po tem prosciutko do dentysty:baffled::baffled::baffled:
a co w szpitalu wszystko ok no i sie dowiedzialam ze beda 2 chopcy normalnie czulam to za to moj syn jest z tego powodu nie zadowolony bo stwierdzil ze tylko on ma byc jedynym chlopcem :tak::tak::tak:no i walnol focha na mnie:-D:-D:-D
mooooje gratulacje...
miałas racje... hihihih
dobrze ze sie z Toba nie zakładałam:-p

reklama
nie wyjdzie bo już warsztat zamknięty:tak:, za stara jestem na takie ekscesy:dry:

:-D ja tez tak mowie:-D ale ostatnio przestlam byc siebie taka pewna :zawstydzona/y: bo jak widac nigdy nic nie wiadomo co los przyniesie.Mialam miec dwojke a tu prosze..No i moj J ciagle cos nie teges ze dziewuchy beda i mowi moze 4 bedzie chlopak:szok: bo jak juz 3 to 4 nie robi mu roznicy.Nigdy bym sie nie spodziewala ze to kiedykolwiek powie.A jeszcze kilka miesiecy temu mowil ze to on warszat zamyka i zrobi sobie wasektomie:-D

Dziewczyny jak z tymi wyprzedazami w Next byly juz czy beda?A jak beda wiecie kiedy?Jak wogole to wyglada bo nigdy nie bylam,o ktorej rano trzeba tam sie pojawic? No i przepychac sie bardzo do tych ciuszkow trzeba?

Do góry