witam
ja tam zawsze wiedziałam w którą kolejke sie wepchaclaski trzeba było pytac to bym podpowiedziała gdzie stanąc
MartaF ja taka zosia-samosia jestem to mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam
ja tam zawsze wiedziałam w którą kolejke sie wepchaclaski trzeba było pytac to bym podpowiedziała gdzie stanąc
nie wyjdzie bo już warsztat zamknięty, za stara jestem na takie ekscesyMs.Marple, może trzecia córcia wyjdzie ;-)?
No to gratuluję :-)! Widzę, że Twoje Maleństwa wstydliwe nie są skoro już płeć poznałaś... Ważne żeby zdrowi byli, a synkowi przejdzie - w końcu będzie jedynym starszym bratem ;-)
mooooje gratulacje...Witam sie
Ja dzisiaj po wizycie w szpitalu a po tem prosciutko do dentysty
a co w szpitalu wszystko ok no i sie dowiedzialam ze beda 2 chopcy normalnie czulam to za to moj syn jest z tego powodu nie zadowolony bo stwierdzil ze tylko on ma byc jedynym chlopcem no i walnol focha na mnie
nie wyjdzie bo już warsztat zamknięty, za stara jestem na takie ekscesy