reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
:-D ja tez tak mowie:-D ale ostatnio przestlam byc siebie taka pewna :zawstydzona/y: bo jak widac nigdy nic nie wiadomo co los przyniesie.Mialam miec dwojke a tu prosze..No i moj J ciagle cos nie teges ze dziewuchy beda i mowi moze 4 bedzie chlopak:szok: bo jak juz 3 to 4 nie robi mu roznicy.Nigdy bym sie nie spodziewala ze to kiedykolwiek powie.A jeszcze kilka miesiecy temu mowil ze to on warszat zamyka i zrobi sobie wasektomie:-D

Dziewczyny jak z tymi wyprzedazami w Next byly juz czy beda?A jak beda wiecie kiedy?Jak wogole to wyglada bo nigdy nie bylam,o ktorej rano trzeba tam sie pojawic? No i przepychac sie bardzo do tych ciuszkow trzeba?

gastone mój to też gada różne głupoty ale ja już za stara jestem i obie ciąże źle znosiłam a teraz chyba jeszcze gorzej niż poprzednio:nerd: zobaczymy co przyniesie życie:-D
a co do wyprz w next to chyba będzie 17go
zazwyczaj jest w sobotę i w niedzielę, sklep jest otwarty od 5tej rano, ja tak wcześnie nigdy nie byłam, zazwyczaj koło 7mej-8mej, jeszcze można coś pokupować ale ludzi też pełno:dry: ceny atrakcyjne

Kurcze poszalalabym w nexcie,ale wogole nie wstane hehe a mojego J nie wypedze.Ale w zeszlym roku zalapalam sie na kilka ochlapow w poniedzialek hehe moze tym razem tyz cosik dla mnie ostanie..
Co do ciazy miedzy toba a mna nie ma zbyt wielekiej roznicy ale ja tez uwazam zem juz za stara na kolejna ciaze..napewno nie byloby tak piknie jak z Maxem heheh

moze poprostu w tym roku zapisana jest plec meska:-D:-D:-D
Obys miala racje:-D

Dziewczyny jak z tymi wyprzedazami w Next byly juz czy beda?A jak beda wiecie kiedy?Jak wogole to wyglada bo nigdy nie bylam,o ktorej rano trzeba tam sie pojawic? No i przepychac sie bardzo do tych ciuszkow trzeba?
ja tez niewiem kiedy ale raczej nie w ten weekend bo by jakies ogloszenie bylo plakat czy cos na szybie a nima,ja codziennie tamtedy przechodze wiec zauwazylabym tymbardziej ze tez poluje na ta wyprzedaz.:tak:
A wstac wczesnie trzeba i sie cisnac,walczyc jak lwica:-DA tak serio to poprostu pakowac wszystko co wlezie do wora a na koncu stanac z boku i przegladac co sie wzielo i zrobic selekcje:tak:

hej dziewczyny,ja tu pierwszy raz:biggrin2:i mam pytanie-leciała już któaś z was sama z dzieckiem do Pl?moja mała ma 5 miesięcy i zastanawiam się ciągle,bo M.nie może lecieć.Jak to wygląda na lotnisku?czy ma się pierwszeństwo wejścia na pokład czy trzeba wykupić?Gdzie oddaje się wózek,bo słyszałam,że można przy samolocie zostawić ?

Dzień doberek! Nie wiem czy to widzicie, ale nie pada, bynajmniej u mnie za oknem ;-)! Aż milej, bo już mam dość tego deszczu... Zwłaszcza, że nie bardzo jestem wyspana, noc koszmarna była, większość zmagałam się z jakąś wstrętną zgagą :dry:, także slonko jak najbardziej wskazane :-)!

Udanego poniedziałku życzę i do klikania :cool2:

reklama
Do góry