reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

I mysie witamy:) moje malenstwo obudzilo sie o 6 i niestety trzeba wstac. Ale obiadek juz mam wstawiony i prasowanie mnie czeka . Krycha na kawke trzebs sie spotkac moze juz w przyszlym tygodniu :). Przypominam ze po 16 lipca zapraszam na paznokcie metoda zelowa :) 0862455599 MAGDA.

reklama
I mysie witamy:) moje malenstwo obudzilo sie o 6 i niestety trzeba wstac. Ale obiadek juz mam wstawiony i prasowanie mnie czeka . Krycha na kawke trzebs sie spotkac moze juz w przyszlym tygodniu :). Przypominam ze po 16 lipca zapraszam na paznokcie metoda zelowa :) 0862455599 MAGDA.

Aaaaa, bardzo chętnie :-D! Zdzwonimy się ;-)

hellol :)
jeszcze niewiem lejdis jak bede pracowac dokladnie za tydzien ale w srode napewno bede miala wolne wiec madzia krycha kasia zabierajcie sie i wpadnijcie na kawe reszte zapraszam rowniez w jakis dzionek :)

krycha mam pendrive Twoj a bajka taka sobie nie byla zla czy brzydka ale taka troszke nudawa ;/

Witam sie

Ja dzisiaj po wizycie w szpitalu a po tem prosciutko do dentysty:baffled::baffled::baffled:
a co w szpitalu wszystko ok no i sie dowiedzialam ze beda 2 chopcy normalnie czulam to za to moj syn jest z tego powodu nie zadowolony bo stwierdzil ze tylko on ma byc jedynym chlopcem :tak::tak::tak:no i walnol focha na mnie:-D:-D:-D

hellol :)
jeszcze niewiem lejdis jak bede pracowac dokladnie za tydzien ale w srode napewno bede miala wolne wiec madzia krycha kasia zabierajcie sie i wpadnijcie na kawe reszte zapraszam rowniez w jakis dzionek :)

krycha mam pendrive Twoj a bajka taka sobie nie byla zla czy brzydka ale taka troszke nudawa ;/

Bardzo dziękuję za zaproszenie :sorry2:. No a co do bajki to pisałam Ci, że taka se, oglądnąć można, ale nic szczególnego :tak:! I widzę, że masz takie samo zdanie na jej temat co ja ;-)

Witam sie

Ja dzisiaj po wizycie w szpitalu a po tem prosciutko do dentysty:baffled::baffled::baffled:
a co w szpitalu wszystko ok no i sie dowiedzialam ze beda 2 chopcy normalnie czulam to za to moj syn jest z tego powodu nie zadowolony bo stwierdzil ze tylko on ma byc jedynym chlopcem :tak::tak::tak:no i walnol focha na mnie:-D:-D:-D

No to gratuluję :-)! Widzę, że Twoje Maleństwa wstydliwe nie są skoro już płeć poznałaś... Ważne żeby zdrowi byli, a synkowi przejdzie - w końcu będzie jedynym starszym bratem :tak:;-):tak:

Ale pogoda, bleeeeeeee, troszku zmokłam :dry:, a jutro ma jeszcze bardziej padać a ja do GP muszę na wizytę ciążową... Już mi się nie chce wychodzić :baffled:!!!!

alex chłopaki powiadasz:-D:-D mamy wysyp płci męskiej
dziewczynki gastone będą miały wzięcie:-D:-D
jeszcze zobaczymy co tam cytruski wyprodukowali:-D:-D

reklama
witam

krycha chyba w końcu pospała dzisiaj:tak::-Dczego nie moge powiedziec o sobie:baffled:

ja tam zawsze wiedziałam w którą kolejke sie wepchac:-D:-Dlaski trzeba było pytac to bym podpowiedziała gdzie stanąc:-D:-D:-D:-D

Do góry