reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
hello babki
dzisiaj nie lepsza pogoda:dry:
zaraz sobie zrobię kawkę wczoraj wyszukałam sobie w necie kilka przepisów na pyszne kawki od dzisiaj będę testować, wczoraj zrobiłam sobie frappe i była pyszna:tak::-D:-D

mój dzieć zapodał i dzisiaj z rana takiego kopa w żebra, że się obudziłam z bólu:baffled: już się nie mogę doczekać rozpakowania:baffled:
alex a ty jak się czujesz?

Dzień dobry! Już wróciliśmy ;-)... Cali i zdrowi i okropnie niewyspani, dobrze, że weekend blisko :-D:-D:-D I to tyle na teraz :-p, bo muszę się ogarnąć, miłego dnia, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sorry2:

Witam sie

alex a ty jak się czujesz?

A ja sie czuje dobrze choc coraz mi ciezej brzuch mi rosnie w blyskawicznym tepie w nocy zle spie bo sie wogole ulozyc nie moge a to dopiero polowa gdzie jeszcze drugie tyle:szok::szok::szok::szok:
jedyne co musze to tylko zelazo podciagnac jak narazie wiecej sie dowiem w czwartek na wizycie w szpitalu moze juz mi powiedza plec dzieciaczkow

Krycha witaj spowrotem wkoncu wrocilas;-);-);-)

Dzień doberek! A co tu takie puchy :szok::-)? Gdzie Was wywiało? Dzięki dziewczyny, ano wróciłam, ale przyznaję bez bicia nie nadrabiam zaległości, bo nie mam na to czasu :sorry2:... Mam nadzieję, że wszystko u Was w porządalu i że szybko zorientuję się w sytuacji co u Was ;-)

Póki co słonecznego dnia życzę :cool2:

Witam sie

Ale mam lenia dzisiaj

i tak mi ciezko dzisiaj jakos i wogole sie wyspac nie moge:-:)-:)-(

O cholercia dopiero teraz zauwazylam ze to juz polowa albo dopiero bo gdzie jeszcze drugie tyle jak mi juz jest ciezko

Ostatnia edycja:
reklama
Witojcie! Jakaś bezsenność mnie dopadła :dry:... Spać już nie mogę a moje wojsko nadal chrapie, no, oprócz Maleństwa, bo czuję jak fika ;-)

Aga_irlandia, :-):-):-)

Alex2339, nie łam się, dasz radę! A jak Cię leń dopada to odpoczywaj, bo pewnie się organizm domaga ;-)! Wytrwałości życzę :tak:

No to czas pranie wstawić i herbatki się napić :blink:, do później...

Do góry