reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hellol :)

aga a ja mam zwykly nocniczek i Nadinka i siusiu i kupe robii Wie jak mowii sie siusiu czy kupa to trzeba gacie sciagac i na nocnik ... Te wymyslne sa superr bardzo mi sie podobaja ale balam sie ze Nadia bedzie sie jedynie bawila i traktowala nocnik jak zabawke a nie jak swoja toaletke :p wiec zakupilam jej normalny nocniczek i kjestesmy zadowolone :)

kaja dziolach co Ty zas masz ? Tak gadalam z mama ona mi tez mowila ze po raz drugi raczej ospa to niewychodzi ale moze to jakis dziwaczny przypadek ... zdrowka wam zycze baby moje :) my na basen sie chcemy jutro wybrac ale z wami w nastepnym tyg tez skoczymy :) moze i kto inny sie skusiii :)

reklama
no tak wlasnie myslalam,zeby jednak ten zwykly nocnik kupic:)bylam dzis w Smythsie,ale jeszcze nie wzielam:)moze jutro sie zaopatrze:)

a tak poza tym,to mam nadzieje,ze w weekend sloneczko bedzie:) troszke mnie sie teskni za polezakowaniem na sloneczku:)

no nic....bede sie ewakuowac powoli:) Maya spi,Tatus tez juz chrapie,bo go alergia dzis tak wziela,ze kichal,smarkal i wogole.....dobrze,ze przez sen nie kicha,bo bym sie chyba zawalu nabawila,tak glosno to robi:)
dobranoc dziewczynki.....
aaaaaa Sylcia to moze po basenie zawitacie do nas?

hello :)

aga ja dopiero teraz zobaczylam sobie forum ... a na basenie nie bylismy kurcze tylko szybko zakupy i o karuzele zachaczylismy bo chyba jutro czy pojutrze juz sie beda skladac :(

noo helol babeczkki :)

chlopy pojechaly dupska wymoczyc a ja sama sobie siedze :) odpoczywam po tych kilku dniach tyrania w work ;]

Nadina spi sobie Bidulce te zabki wychodza i sie meczy troszke :( zmierzla jest i placzliwa :(( szkoda mi niunki :(

W ogole musimy sie pochwalic, Dzis doszly listy od Nadinki do babcii dziadziow i ciocii :)) Wyslala buziaczki z pozdrowieniami oraz swoje pierwsze rysunki wyslala :)

Ojj a jaka wymalowana byla przy tych rysunkach :p

Milego dnia babeczki :)

bozenka syzbkiej i milej przeprowadzki Nie przemeczaj sie kobietko !

reklama
Do góry