reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzien doberek mamki:)
ALEX trzymam kciuki żeby wszystko bylo ok :) glowa do gory jestesmy z Toba :)
Krycha spokojnej podrozy i milych wakacji:) bawcie sie dobrze i wracajcie wypoczeci :)
Aga irlandia gratulacje dla mayeczki :) smiga jak perszing ;)))

a ja mam mamki do was takie pytanko:) szukam kogos kto zajmuje sie naprawa laptopow. sprawa wyglada tak ze potrzeba mi przylutowac jeden malenki tranzystor do plyty glownej ,bardzo precyzyjna praca,tranzystor bedzie tylko jeden wiec nie moze sie reka zatrzasc:( jezeli macie kogos kto sie tym zajmuje i podjal by sie tego to prosze dajcie znac :)

dzieńdoberek

alex no i widzisz wszystko w porządku , nie zamartwiaj się tak:tak:będzie OK

aga teraz się zacznie co?:-D szybciutko zaczęła zasuwać:tak::tak: zdolniacha

Ka.M`cia powodzenia w załatwianiu spraw

a gdzie to reszta babek się podziewa?;-) meldować się proszę

Witam i zmykam ;-) chyba znowu mnie wizyta u lekarza czeka :sorry2:mała ma ospe a ja chyba półpaśca znowu bo cosik sie pojawia:angry::wściekła/y: ale znowu mozna mieć 2 razy ospe i kilka razy Półpaśca i niby on bolesny a mnie nie boli nic:confused:

Dzien doberek
melduneczek skladam ,bo sie ktos tu dopraszal:)
My juz po spacerku ,Maya sie bawi a ja troche podgladam ,co sie dzieje tu:)

Mam pytanko......przymierzam sie do zakupu nocnika dla Malej .....czy te takie z bajerami i wygladajace jak kibelki prawdziwe zdaja egzamin????bo za czasow malenkosci moich dzieci to wypas byl jak nocnik mial melodyjke:(
tak wiec prosze o jakies sugestie...bede wdzieczna:)

reklama
Aga powiem ci szczerze że ja mam taki z bajerami i młody sie nim bawił bardziej, zdarzyło sie pare razy że zalatwił się tam ale to było raczej przez przypadek:sorry2:jak teraz go zaczęłam uczyć to on płakał nie chciał siadac żeby sie załatwić więc zaopatrzyłam się w taki normalny:blink: efekt jest taki że siusiac zaczął najpierw do zwykłego teraz zależy jak go posadzę tam siusia ale kupka w pampka idzie nawet jak z 1h siedzi a nocniku:baffled::wściekła/y: woła niby czasem aa ale to raczej nie dlatego ze mu sie chce ja sama go wysadzam co jakiś czas kilka razy dziennie i jakby wymuszam to siusku jest wielkie brawo< wszyscy bija razem z nim> i idzie spłukac wodę ale na kupe nie mam na razie szans:confused::baffled::no:

Do góry