reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

heja laski :)

alex bedzie dobrze :) nie denerwuj sie i nie stresuj :) ja to mialam na poczatku bole niesamowite i nic nie pomagalo ... ale pozniej sie bole ustatkowaly na szczescie :)

gastone wiesz co nieslyszalam aby tu byl mark'n'spencer ja zbytnio nie przepadam za tym sklepem ale jak bede cos wiedziala to powiem :p po pytam abek w pracy czy cosik wiedza wiecej o sklepie

aga wielkie gratulacje dla Maykii :) a co do katalogu to ja dopiero wieczorem prze3czytalam wiadomosc bo w pracy bylam i niewiedzialam ze Tomek wybiera sie do was Sorry :(

witam sie pozdrawiam caluje laski :) pozniej napisze cos wiecej

ps dzis bylismy na ostatnim szczypieniu w koncu :)

reklama
hellsroł lejdis :)

a my na bilansik sie ostatni wybieramy a pozniej Nadinka idzie koleznke odwiedzic :)

chlop zostaje w domu i cuuuking diner bedzie robil :)

a ja jutro juz do pracy musze zmykac, w sumie dobrze pogody nie ma wiec moge po pracowac :)

pozdrowka i buziaryyy :)

Tylko w zeszly poniedzialek strasznie mnie brzuch bolal i twardnial i teraz tez czuje jak mi twardneje a ja dwuch wczesniakow urodzilami pewnie dlatego zaraz tak panikuje zwlaszcza ze to nietypowa ciaza

alex jak samopoczucie? u mnie ostatnio też skurcze dawały popalić:baffled: ale dzisiaj juz troche lepiej

a ja wpadlam goscinnie zeby ws zapytac czy w Limericku jest Mark&Spencer? Bo wydaje mi sie ze chyba nie..Bo w radiu jeden z politykow mowil ze on robi w Limericku zakupy w M&S,chyba mu sie pomylilo z Galway? A moze ja jakas nie doinformowana?A lubie ten sklep...

gastone chyba nie ma- bo nic na ten temat nie słyszałam a to nie mały sklep :sorry2: wiem, że w Cork jest bo tam byłam

sylcia i dobrze..ja tez nie cierpiałam tych szczepień:dry:

aga ty to chyba biorobot jesteś:szok::-D:-D:-D:-D

Ja tak myslalam ze nie ma,chyba ten polityk w radiu sie napil za duzo heheh Wiem ze byly plany w Crescent,ale sie nie zrealiowaly;-)

Hejka! Wpadłam się z Wami pożegnać, bo jutro już nie będzie na to ani głowy ani czasu :sorry2:... Niestety z Polski nie postukam do Was, bo w domku neta niet, a u rodzinki będą inne zajęcia niż siedzenie przed kompem, le myslami będę z Wami cały czas ;-)

A właśnie, Alex2339, trzymam jutro za Ciebie mocno kciukasy!!!! Mam nadzieję, że starasz się nie zamartwiać! I napisz, proszę jak tam, bo zaglądnę przed wylotem na pewno żeby sprawdzić co u Ciebie :tak:

No nic, to lecę :-)! Trzymajcie się cieplutko i do klikania po poworocie :-D

reklama
Do góry