reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Alex miałaś napisać po wizycie w szpitalu co z maleństwami a tu cisza:/

A no tak wylecialo mi calkiem z glowy moj maly teraz tak daje mi w kosc

Martwilam sie twardnieniem brzucha lekarz stwierdzil ze wszytko wpozadku ze dzieciaki rosna i sie rozpychaja zeby miec wiecej miejsca wsumie dwa cialka w jednym brzuszku to tez nie wygodnie;-)i ze nie mam sie tym martwic a ja zazwyczaj czulam twardnienie zaraz po tym jak czulam ruchy i nawet jak w lozku lezalam to czasem mi twardnial a nawet byl twardszy tylko z jednej strony wiec chyba zeczywiscie maluchy sie rozpychaja tak bylo w czwartek
a wczoraj znowusz bolalo mnie podbrzusie takie lekkie skurcze jak przy miesiaczce z tym ze brzuch wogole mi nie twardnial ktos mi mowil ze to jest tez spowodowane wynikiem rozciagania sie macicy. W poprzednich ciazach tak nie mialam ale teraz wsumie nosze dwa serduszka wiec mozliwe ze tak jest w przyszlym tygodniu mam GP wiec na wszelki wypadek tez mu o tym powiem:tak:
Jwszcze nie czuje czestych kopniec ale czuje jak sie ruszaja wierca sie okropnie
Za 4 tyg kolejna wizyta a potem juz co 2 tyg mam nadzieje ze na kolejnej wizycie juz sie dowiem jakiej sa pulci

reklama
Alex najważniejsze że dzieciaczki prawidłowo się rozwijają. ja pamiętam że brzuch też mi często twardniał a i takie skurcze o jakich piszesz też miałam. jejku jak ja to słabo pamiętam:szok:
madzia kowalik a czy dzwoniłaś do tej dentystki co dałam Ci jej numer??

camomile a bralas cos na te bole lekarz Ci cos przepisal ?
Bo ja bralam tylko no-spe ale nie zbyt mi pomogla

A dzieciaczki tak prawlidlowo wszystko przechodzi ale ja to zawsze tak panikuje

hej niewiem czy mozna powiedziec ze u nas lepiej ... tak wszystko ok Nadina troche steka ale te dwa zeby jeszcze jej wychodza i nie je nadzwyczajnie duzo ale dzis i platki z mlekiem i kanapke i jajo znjadla na sniadanie wiec widze ze apetyt jej powrocil no i pije dosc duzo nie daje mi znac ze cos ja boli tylko jak krzyczy to pokazuje na polika gdy sie pytam czy cos boli to tez pokazuje dziasla ... bylam u gp powiedzial ze infekcja byla wirusowa ze z uchem ok i ze mam poczekac do piatku jak wszystko sie rozwinie ... Nadia jednak ma goraczke i biedna w nocy sie budzila bardzo czesto z placzem i zaraz usypiala ... a mnie tez zaczela bolec gardlo ;/ ale mnie to czesto bolii bo mam jedna strone krtanii powiekszona od zawsze wiec czesciej choruje na gardlo i angine ... ;/ tak nie moge narzekac na Nadie choc jestem juz zmeczona psychicznie troszke ...

Alex ja nic nie brałam bo to nie zdarzało się często i nie było jakoś uciążliwe ale lekarze mówili że wszystko jest ok i że to normalne. Jak mi się Igor czasami naprężył to brzuch miałam twardy jak kamień a po kilku minutach wracał do normy.
Sylcia no mam jednak nadzieję że antybiotyk Was ominie. buziaki dla Nadinki

reklama
Do góry