alex2339
Fanka BB :)
Alex miałaś napisać po wizycie w szpitalu co z maleństwami a tu cisza:/
A no tak wylecialo mi calkiem z glowy moj maly teraz tak daje mi w kosc
Martwilam sie twardnieniem brzucha lekarz stwierdzil ze wszytko wpozadku ze dzieciaki rosna i sie rozpychaja zeby miec wiecej miejsca wsumie dwa cialka w jednym brzuszku to tez nie wygodnie;-)i ze nie mam sie tym martwic a ja zazwyczaj czulam twardnienie zaraz po tym jak czulam ruchy i nawet jak w lozku lezalam to czasem mi twardnial a nawet byl twardszy tylko z jednej strony wiec chyba zeczywiscie maluchy sie rozpychaja tak bylo w czwartek
a wczoraj znowusz bolalo mnie podbrzusie takie lekkie skurcze jak przy miesiaczce z tym ze brzuch wogole mi nie twardnial ktos mi mowil ze to jest tez spowodowane wynikiem rozciagania sie macicy. W poprzednich ciazach tak nie mialam ale teraz wsumie nosze dwa serduszka wiec mozliwe ze tak jest w przyszlym tygodniu mam GP wiec na wszelki wypadek tez mu o tym powiem
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Jwszcze nie czuje czestych kopniec ale czuje jak sie ruszaja wierca sie okropnie
Za 4 tyg kolejna wizyta a potem juz co 2 tyg mam nadzieje ze na kolejnej wizycie juz sie dowiem jakiej sa pulci