reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dobry,chorobska dalej nie daja za wygrana:dry:Zdrowka dla wszystkich chorowitek i dzieciaczkow.Pogoda faktycznie do kitu,na szczescie tu nie jest tak zle jak w PL z tymi powodziami,masakra a do tego jeszce zimno:no:

dziewczyny boszz zdrowka dla dzieciaczkow :((( !!!!

martaf a u Ciebie to tak zle od razu ze maluszek krztuscca lapie ? :O szok normalnie :((

camomile wam tez zdroweczka niech Igorek przestanie sie tak meczyc :( dziolcha i Ty tez :****

ms marple kurcze wiesz tez bym chciala miec takie dicho w brzusiuuu :))

witam
sylcia juz 4 raz na antybiotyku:/ czytałam ze powinien wziąsc tą szczepionke co mu sie nie przyjęła jeszcze raz a lekarz nie da bo jest ok:/więc średnio co 2 miesiące choruje:(((

witam
sylcia juz 4 raz na antybiotyku:/ czytałam ze powinien wziąsc tą szczepionke co mu sie nie przyjęła jeszcze raz a lekarz nie da bo jest ok:/więc średnio co 2 miesiące choruje:(((

co Ty gadasz tak czesto choruje ? :( niemozliwe :(( a lekarz nic na to ?! to jakies jego chore niedopatrzenie ! ;/ tak mi szkoda Twojego szkrabika :(((

witam was kolezanki ja dzis wolne :p ale co to za wolne jak i tak troszke do polatania jest ... ? no ale coz pozniej bedzie spokoj ... ide sobie wlosytroszke podciac w koncu nadszedl dzien mojej wizyty

goraco pozdrawiam i chyba od juterka babki bo mam dzis spotkanko ktore sie bardzo przedluzyy :)

hejka
Kaja cos mnie sie zdaje,ze Beakta robi paznokcie?????
Madziakowalik ja osobiscie chodze do siostry Natinke ,ktora jest fryzjerka i jestem bardzo zadowolona:)kolezanka tez korzysta i chwali no i moje wszystkie corki tez juz 2 razy byly:)

reklama
MartaF a dajesz mu cos na osłone zoładka jakies probiotyki? Bo takiemu maluszkowi tyle antybiotyków to masakra:/
Jakbyscie mieszkały w Galway to bym wam polecila fryzjerki i paznokcie hihih

Do góry