żebyś wiedziała, a jeśli chodzi o czas na imprezki to już minął, wyszalałam się w swoim czasie i chwacitheja )
ms marple kochana jeszcze masz duzo czasu na imprezki a tak w ogole to Ty masz dziennie dicho tzn w brzuszku dzidzia sobie tancuje jak ta lala
reklama
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Dobry,chorobska dalej nie daja za wygranaZdrowka dla wszystkich chorowitek i dzieciaczkow.Pogoda faktycznie do kitu,na szczescie tu nie jest tak zle jak w PL z tymi powodziami,masakra a do tego jeszce zimno
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
dziewczyny boszz zdrowka dla dzieciaczkow (( !!!!
martaf a u Ciebie to tak zle od razu ze maluszek krztuscca lapie ? :O szok normalnie (
camomile wam tez zdroweczka niech Igorek przestanie sie tak meczyc dziolcha i Ty tez :****
ms marple kurcze wiesz tez bym chciala miec takie dicho w brzusiuuu )
martaf a u Ciebie to tak zle od razu ze maluszek krztuscca lapie ? :O szok normalnie (
camomile wam tez zdroweczka niech Igorek przestanie sie tak meczyc dziolcha i Ty tez :****
ms marple kurcze wiesz tez bym chciala miec takie dicho w brzusiuuu )
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
witam
sylcia juz 4 raz na antybiotyku:/ czytałam ze powinien wziąsc tą szczepionke co mu sie nie przyjęła jeszcze raz a lekarz nie da bo jest ok:/więc średnio co 2 miesiące choruje((
co Ty gadasz tak czesto choruje ? niemozliwe ( a lekarz nic na to ?! to jakies jego chore niedopatrzenie ! ;/ tak mi szkoda Twojego szkrabika ((
witam was kolezanki ja dzis wolne ale co to za wolne jak i tak troszke do polatania jest ... ? no ale coz pozniej bedzie spokoj ... ide sobie wlosytroszke podciac w koncu nadszedl dzien mojej wizyty
goraco pozdrawiam i chyba od juterka babki bo mam dzis spotkanko ktore sie bardzo przedluzyy
kaja_respect
Mama 2 urwisów ;D
Dziewczyny macie kogoś godnego polecenia kto robi paznokcie??
madziakowalik
Fanka BB :)
Dziewzyny macie jakas znajoma fryzjerke ?
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hejka
Kaja cos mnie sie zdaje,ze Beakta robi paznokcie?????
Madziakowalik ja osobiscie chodze do siostry Natinke ,ktora jest fryzjerka i jestem bardzo zadowolonakolezanka tez korzysta i chwali no i moje wszystkie corki tez juz 2 razy byly
Kaja cos mnie sie zdaje,ze Beakta robi paznokcie?????
Madziakowalik ja osobiscie chodze do siostry Natinke ,ktora jest fryzjerka i jestem bardzo zadowolonakolezanka tez korzysta i chwali no i moje wszystkie corki tez juz 2 razy byly
reklama