reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
ulala...nie bylo mnie wczoraj ,bo neta wcielo ,ale widze ,ze ruch tu prawie zaden:(
DRozdusia kobieto Ty tam wypoczywac mialas ,wiec korzystaj ile sie da:):):)

a u nas juz lepiej.Wczora jFILPI wpadla do nas z lekami dla malej i jest o niebo lepiej:)od wczoraj na razie zero kupek:):):):)i mam nadzieje,ze to juz poprawa na dobre:)w nocy tez juz byla roznica i mala spokojniej spala:) dzieki Ci, dobra kobieto!!!!!!!!!!!!!!
poza tym pogoda nieciekawa jakos tak wieje i za cieplo jakos nie jest:)no ale przynajmniej pranie wyschnie :)
no nic.....bede leciec.....poszperam troche w necie ,poki mala spi:)
milego weekendu zycze wszystkim

heja laski a widac ze jest tu czo czytac :p normalnie tyle napisalyscie ze hej :)

a ja dzis w pracy bylam tak wczesnie musialam wstac no ale coz jak trzeba to trzeba :)

buziaczkuje i pozniej wpadne mam nadzieje ze costa tu napiszeta :)

sylcia to ja napisze zebys miala co poczytac:-p:-p
zapomnialam ci wczesniej napisac:-p ze przyjechalismy nasza nowa rozowa landrynka do domku od ciebie,a ja nawet nie wiedzialam jak sie to sklada ,jak fotelik wyciagnac,:-D:-D:-D:-D:-D siedzialam i sie glowilam,ale w koncu wymyslilam i sie udalo wszystko zrobic jak nalezy :tak::tak: Lilijka chyba zadowolona z nowego pojazdu ,pierwszy raz jak wsiadla to sie dziwnie rozgladala bo w szarosci nie siedziala tylko w różu a to nowosc dla niej :tak::tak:;-);-);-) wiec skoro ona zadowolona to i ja zadowowlona :-D:-D:-D

sylcia to ja napisze zebys miala co poczytac:-p:-p
zapomnialam ci wczesniej napisac:-p ze przyjechalismy nasza nowa rozowa landrynka do domku od ciebie,a ja nawet nie wiedzialam jak sie to sklada ,jak fotelik wyciagnac,:-D:-D:-D:-D:-D siedzialam i sie glowilam,ale w koncu wymyslilam i sie udalo wszystko zrobic jak nalezy :tak::tak: Lilijka chyba zadowolona z nowego pojazdu ,pierwszy raz jak wsiadla to sie dziwnie rozgladala bo w szarosci nie siedziala tylko w różu a to nowosc dla niej :tak::tak:;-);-);-) wiec skoro ona zadowolona to i ja zadowowlona :-D:-D:-D

aaa widzisz ja nie pomyslalam nawet aby wam pokazac co i jak ;/ pizdusia jestem :)))) ale dobrze ze wiesz co i jak Mam nadzieje ze zadowolona jestes ... :) pamietaj kolka mozna zablokowac wozek sobie wypierz czy cusss bo on nie uzywany byl, no i mam nadzieje ze bedzie sie dobrze sprawowal :)

[QUOTE] Sylcia ja bym tu na ruch nie liczyla,wszakze weekend sie zaczal:) [/QUOTE]

nooo a widzisz calkowicie zapomnialam o weekendzie :p

dzien dobry:) sylcia woz juz wyprany i zmontowany :) wszystko ok ,tylko musze sie nauczyc go prowadzic ,bo caly czas nogani wale w hamulec ,ale mam nadzieje ze to kwestia czasu i bedzie ok :)
lece na sniadanko :) mielego dzionka mamki :)

Kasia wyprany wózeczek? mnie to czeka pożyczyłam od znajomych do tego Disneylandu spacerówkę bo pomyślałam sobie że może jak by się autobusem do Paryża gaznąć to będzie wygodniej i też muszę go wyprać ale jakoś nie mogę:baffled: a w ogóle to humoru nie mam dziś:zawstydzona/y: i wszystko mi obojętne jakoś:sorry2:

reklama
Do góry