reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Sylcia planujecie?? korzystacie z wolnej chatki:-D Madziakowalik wszyscy planują hmmm czyżby ty też stajesz w kolejce:-p. Agnieszka nie dziwię się że jesteście podekscytowani;-) maleństwo zaraz będzie z Wami będziecie tulic tulić i rozpieszczać:laugh2:

reklama
dobry :))) kamcia witaj w koncu spowrotem!!! :))) juz myslalam ze zupelnie zrezygnowalas z bb:((( jak corcia sie chowa ?? :))mam nadzieje ze wszystko ok :))))

a my bylismy dzisiaj w szpitalu na bilansie ,Lilijka zdrowiutka ,zważona zmierzona :))) tylko jak pielegniarke zobaczyla to tak sie zaczela drzec ze jej uspokoic nie moglismy :(((( ale w koncu jej przeszlo na szczescie :))) dobranocki mamcie :)))

hej kasiu :)
z bb nie da się zrezygnować:-p
wkońc mnie podłączyli do świata.. no ale co z tym idzie musiałam znmienić mieszkanie...;-)
teraz mieszkamy bliżej ludzi i mamy neta... :-) jak sie cieszę :-D
ale co z tego że wróciłam jak jutro jestem ostatni dzień bo wyjeżdżam na 2 tyg.. na tydzień do pl i tydzień do uk..
w uk jeszcze net jest... więc pewnie zajrzę ale w pl to nie bardzo:-(
ale jak wrócę to już będę na pełnym etacie ;-);-);-)

dzieńdoberek
jakiś taki ciemny poranek:eek:
chyba kawkę strzelę:sorry:

witaski kamcia , wracaj po urlopie to może pokawkujemy:tak:

natinke mam nadzieję, że dzieciaczki zdrowieją:tak:

kasia limerick no to Lilijka całkiem dobrze zareagowała pewnie pielęgniarka to była ropucha;-)

sylcia powodzenia w myśleniu;-):-D:-D:-D:-D Nadinka zadowolona z prezentów urodzinowych?

dzien doberek :)
ale pogoda :( a ja musze isc paczke odebrac z mala. mam nadzieje , ze tylko padac nie bedzie . tak kaja_respect planujemy rodzenstwo dla Meyeczki :) ale mala musi skonczyc roczek . Agnieszka to beda najpiekniejsze Wasze chwile( nigdy nie zapomne jak plakalismy z m jak mala zobzczylismy ) cos cudownego. milusiego dnia zycze :)

hej mamki :) dzionek nie zaciekawy,ale my i tak z domku wybywamy :)
Bozenko fakt pielegniarka jakas taka nieciekawa byla:(( i jeszcze z ich irolowskim podejsciem to juz w ogole:(((

Kamcia to wracaj do nas na dobre po urlopie :)

lece na jakies sniadanko :) milego mamki :)

heja :)

Nadinka bardzo zadowolona z prezencikow Nie kazda zabawka bawii sie tak jak powinna ale jest bardzo zadowolona :) a jak moje dziecko jest szczesliwe to i ja jestem :)

kamcia wracaj do nas szybko :))

no zamienilam sie juz na weekendy :) ale w niedziele mam wolne wiec chcialabym sie wbrac na meeting babski :)

reklama
Do góry