reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
witam sie goraco z wami lejdis :)

dziekuje za wczoraj :)

a dzis co do pogody to ohh nie fajna wieje okropnie ;/;/;/ whhh

Nadinie wychodzi wychodzi ten zab i wyjsc nie moze juz 8 :) ale juz prawie prawie jest na miejscu :)

Ohhh Drozdunia pojechala :( teraz zostane sama na troche :( tak sie przyzwyczailam do niej i dzieciaczkow :)) ale mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i ze bezpiecznie i bez problemow doleca i dojada na miejsce, do domku :)

camomile przytulaki buziaki dla was :*

aga kochana ta Twoja niunka smiga niesamowicie Silna dziewczynka z niej :)

agnieszka no no no juz lada dzien i bedzie po wszystkim :) kurcze pamietam jak ja czekalam na ten wazny dzien i na moment gdy zobacze dzidzie :) wspaniale chwile :)

natinke wez no wyslij golebia z kawalkiem ciastucha dla mnie :) :pte Twoje ciasta z beza sa wspaniale :) mmmmmm :)

a wiec w domku jestesmy sami, po pracy smigam szybko do domku do Nadinki ;* obiadek na mnie czeka :) i jakies tam duperele domowe :p szkoda ze pogody nie ma bo wypralabym sobie koce i kapy a tak a tu nic ;/

zycze milego dnia buziaczki do sklikania :)

no Sylcia to teraz bedziecie sami hehehehe.....
A ja juz Maycie wykapalam i sobie spi:)mam nadzieje,ze juz na noc ,bo tylko raz dzis spala...no i tak sie nachodzi,ze potem pada i spi jak susel.....a dzis to cwaniara juz w przedpokoju byla:)po sofie,fotelach ,stole zajarzyla ,ze po futrynie z pokoju wylazi:):):):) i idzie jej to ja burza.....co ja postawie na konioec sofy to ona juz nogami przebiera i leci:)
no nic.....zmywam sie bo jedno przenoszenie z szafy juz dzis mialam a teraz kolejne mnie czeka:)wykorzystam ,ze malutka spi heheh...zreszta jak to mowia,nie odkladaj na jutro tego co mozesz zrobic dzis ,nie?
dobra....ide
pozniej moze jeszcze zjarze

dzien doberek:)

a moje dziecie oczywiscie wczoraj sie obudzilo i buszowalo do 23:)...no ale teraz jeszcze spi:) tatys w domku ,wiec wstawac nie musi:)

ja przenioslam z szaf tak ,jak planowalam:)od razu mi lepiej:)
dzis mam nadzieje zaliczymy wypad do miasta ,potem obiadek do zrobienia i bilans 9cio miesieczny Mayki:)

aaaa kupilismy akwarium i rybki w niedziele.....( 4 goldfishe)...i wszystkie zdechly( maz nie podlaczyl pompki)...kupilam 3 nowe i z nich jedna wczoraj tylko zostala na tym swiecie...a dzis patrze a ta jedyna juz jakos bokiem plywa...wrrrrrr...o co chodzi??????????????gosciu wczoraj sprawdzil wode z kranu i te z akwarium i powiedzial tylko ze za wysokie ph w akwarium jest...ale co ja mam zrobic?????????dodalam tego spacjalnego preparatu do odchlorowywania.....moze ktoras wie?????
no nic uciekam
Marta f oby Twoj pierwszy dzien pracy szybko minal:)
milego dnia wszystkim

Aga-szkoda rybek:( niestety nie wiem o co kaman z nimi,choć my też mamy-jak J zmienia wodę,to zawsze kranówę...Może najpierw nalej wody gdzieś,żeby postała(tak jak do podlewania kwiatków)i wtedy zapodaj do akwarium?I czy woda nie za zimna?

reklama
Aga a jak je przywieźliście to od razu wpuściliście do akwarium???? Bo jeśli tak, to rybki mogły zdechnąć z szoku:-(. Mój M mówi, że rybki zostawi się na troszkę w woreczku, w którym się je kupiło, wkłada z tym woreczkiem do akwa, gasi światło i dopiero po jakimś czasie się je wpuszcza

Do góry