reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzien dobry ja dzisiaj pierwsza :-)
pogoda piekna pewnie korzystacie jakby co zapraszam na spacerek na castletroy ;-)
wczoraj ogladalismy chatke na annacotty, fajna, duza ale facet musi przemyslec ile z ceny zejdzie, jak opusci tyle ile chcemy to biore
razem z nami byly trzy inne pary i wyszly praktycznie od razu bo cena za wysoka, tylko my zapytalismy czy zejdzie z ceny, ludzie sa dziwni,

kto ma jakies doswiadczenie z raheen? moze ktoras tam mieszka? znalazlam ladny domek, chce go dzisiaj obejrzec ale totalnie nie znam okolicy, nie wiem jak sie tam mieszka ...

Aga wpadnij do mnie na prasowanie, chyba z piec pran czeka na rozgrzeszenie z zelazkiem a ja sie zabrac nie moge
a The Conifers kolo Was tez jest be?

ide piec mufinki, ma ktos ochote? :-)

Ostatnia edycja:
Witam.

Filpi ja zawsze mam ochotę na słodkie i tego nigdy nie odmawiam:-D:-D:-D:-DOj muszę drugą kawkę wypić bo ciężkie noce nastały. Miłego dnia

Justysia dzieki za odpowiedz, dzisiaj jade to obejrzec moze akurat, szkoda mi tylko mlodego, szkole trzeba bedzie zmienic ... a okolice Rosnaree, Church Road kojarzysz?

Pogoda śliczna znowu pranko mi na zewnątrz schnie ..dzidzisiowe fatałaszki powiewają...:-):-) aż miło patrzeć ehhh...;-)

agnieszka
juz nie pamiętam jak się cieszyłam z powiewających fatałaszków:-D:-D
w tej chwili przyprawiają mnie o ból głowy... znów prasowanie :szok::-D:-D:-D

później to się przeradza w pełne pralki i zawalone stosy do prasowania:-D:-D

ale najważniejsze, że masz dobry humorek przed porodem:tak::tak::tak:

hello

FILPI nie no nie masz litosci nade mna!!!!!dopiero co wczoraj tyle prasowalam a TY chcesz mi zapewnic znow rozrywke?????????nie no ja spasuje:)a to co pisalas o tej okolicy to przejdz sie i sama zobacz ,ale tam studenciki rzadza:(

dobra uciekam.....niedawno do domku wrocilam i maya wlasnie wstala,bo spala na dworze....
trza do obowiazkow zmykac
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
Do góry