reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dzien doberek:)

NIe no dziewczyny mi czasem tez doby brakuje ,zeby wszystko zrobic,tak jak bym chciala:)
Dzis tylko spacer mi zostal w coagu dnia ,bo obiadek jest ,posprzatane jest wiec idziemy sobie na spacerek do stythsa chyba:)
A pozniej niestety prasowanie:( oj bede stala przy zelazku dlugo,oj dlugo;( no ale co zrobione to z glowy:)

No nic....czas sie zbierac :)
milego dnia

witam
sylcia współczuje rozłąki:(((trzymaj sie:))
mi tez doby brakuje,sprzątam na raty bo nidgy nie zdąże jednego dnia a jak skończe to znowu brudno i tak w kółko:/
miłego dnia

Witam Dziewczynki:)
Słonko będzie-połowa sukcesu...druga połowa jak mi się uda posprzątać wszystko,pranie pościągać,obiad ugotować,przejść się na zakupki,potem na spacer i przeżyć;)))
Miłego dnia,zdrówka temu,kto chory,a uśmiechu smutaskom:)

D.dobry!
to ze jest slonce to juz polowa sukcesu (ja z tych cieplolubnych;-)).Takze dzien powinien byc udany,czego i Wam zycze!:-)
milego dnia!

Cześć bebeczki :-) pogoda faktycznie nas ostatnio rozpieszcza więc nie pozostaje nic innego jak życzyć wam miłego dzionka
Zastanawiają mnie te loty mój brat ma jutro wieczorem wylecieć z Katowic do Cork mam nadzieję że już będzie mógł

dzień doberek:-) ja tak na chwilunię bo muszę śmieci wystawić,ogarnąć trochę na dole,nakarmić dzieciarnię i lecę do centrum:tak:
Aga nas jest troszkę mniej niż was a mam tyyyyyyyle roboty,pranie mam codziennie:szok: ja sobie nawet nie wyobrażam ile ty tego wszystkiego masz:no:
zmykam jeszcze na szybką kawusię i do roboty.miłego dzionka;-)

mnie chyba dzisiaj szlag jasny trafi:growl::growl: juz nie mogę wytrzymać z tym moim łobuzem chyba go rozniosę na kawałki
chyba rozpuściłam smarkacza bo mnie cale nie słucha i tylko ciągle broi:crazy::crazy:
co tu robić :oo:

Uffff melduje,ze poprasowalam.....zajelo mi to (tylko?) 3 godziny:)ale przynajmniej mam z glowy:)

Pozdrawiam i zycze dobrej nocki:)ja juz nie bede zagladac,bo mala pewnie zaraz wstanie( nastepny zabek sie przebija i tak marudzi ,ze szok) i trzeba szykowac kapiel i reszte obowiazkow dokonczyc:)
paaaaaaaaaaaaa

reklama
Do góry