reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzien dobry dziwczynki :-)
ja juz w irlandii:-) mój lot odbył sie planowo:-) podróż nawet spoko minęła,adziulda w samolocie spała a domi znalazł sobie koleżanki do zabawy!
teraaz czeka mnie rozpakowanie,pranie i porządki...:-)
po weekendzie mam was zamiar wszystkie zobaczyć:-) chyba bedzie ku temu sposobnosc nawet:tak:
buziaki

reklama
dzieńdoberek
witam się w piękny poranek:tak:

natinke witamy na wyspie:-D:-D:-D dobrze że twój samolot przyleciał:-D ja tez mam nadzieję, że gdzieś się uda pokawkować:tak:

a mój adamo obudził się o 6tej ale zasnął i jeszcze śpi:szok: za to ja mam deficyt snu:dry:

Dzien doberek:)
Meduneczek skladam:)
Ja dzis troche mniej busy mam zamiar byc,ale jak wyjdzie,to nie wiem:)
na 12 ide sie poopalac troche ,trza sie dowartosciowac :)
poza tym....hmmmm.....musze pranie wywalic na dwor ,bo na suszarce wczoraj rozwiesilam w domku...ogarnac chalupe i poodpoczywac!!!!!!!!!!!!!:)
no nic....bede sie zbierac......bo zaraz do szkol odwoze:)
milego dnia

Bry :-) i ja cierpie na brak snu ale w sumie wiem dlaczego hehee mała uwielbia nocne harce ;-) ciekawe czy kiedy będzie już z nami nadal tak będzie ...oby nie..pogoda znów śliczna,a ja mykam do pracy -może to mój ostatni dzień:-) okaże się po weekendzie ;-)

witam i ja!
rzeczywisicie tu pustawo:szok:Rowniez zachecam do glosowania na Sandre!Niech wygra nasza,a co :-D
agnieszka-dzieciatko sobie spi jak chodzisz,bo je kolyszesz jednoczesnie,a jak legniesz,to sama wiesz co sie dzieje:-D:-DPoczatki zawsze sa trudne,ale mozna sie szubciutko przyzwyczaic.Jak sie ma takie male cudenko przy sobie,wszystko da sie zniesc:tak:;-):-)

Milego dnia!

tada!
chatka ogarnieta ,obiadek w piekarniku( trzeba se zycie ulatwiac ,nie?)...dzis szaszlyki i pieczone ziemniaczki z marchewka i cebulka:)
Maya (tfu tfu) na razie nie marudzi i sie bawi na podlodze....oby jej tak dzis zostalo:)
no nic....lece zajrzec do obiadku i przelece przy okazji lazienki u gory bo zalalam je harpickiem.....a potem spacer i opalanko:)
zajrze pewnie pozniej

Dzień dobry mamcie! Kurczaki, właśnie połozyłam Młodą spać i mi kosić trawnik zaczęli, mam nadzieję, że Jej to nie rozbudzi :baffled:... W dodatku pyłki się unoszą i alergia mi się nasiliła, ech... Ale co tam, narzekać nie będę - posprzątane mam, pobiadek przygotowany, więc mogę się pobyczyć dzisiaj i nabrać sił przed weekendem pełnym wrażeń ;-):-D

Natinke18, witaj spowrotem :blink:! To super, że podróż minęła Wam bezproblemowo i dzieciaczki grzeczne...

Sylcia007, pewnie odetchniesz jak już Nadinkę będziesz mogła przytulić, co? Tyle czekania... Oj, nie jestem nawet w stanie sobie wyobrazić co musiałaś czuć... Nigdy na tak długo nie rozstałam się ze swoim dzieciem... No, ale najważniejsze, że wrócą i będziecie mogli znów cieszyć się sobą :tak::tak::tak:

Agnieszka13111980, raczej ciężko będzie Ci się wyspać, chociaż, może trafi Ci się "grzeczny egzemplarz", czego Ci życzę :sorry2:!

reklama
Do góry