reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

taaa,mi tez sie widza.Jest jeszcze grasujacy lis,ktorego mam chec wystrzelic,bo martwie sie ze zapoluje na te malenstwa.Ale powinne sobie poradzic bo szybkie skubance:tak:Mysle ze glodne sa nieco bo tak blisko domu podchodza.Musze je jakos podkarmic chyba,tylko nie wiem czym-salata?marchewka?:confused:

reklama
Madbebe-suchym chlebkiem:)Myślę,że one bardziej z ciekawości podchodzą-chcą się dać oswoić-i przy okazji może i na coś załapać...Ale nie wydaje mi się żeby głodowały:)))

dzien doberek
sloneczko na moje zamowienie jest widze i tak ma zostac hehehe

ja juz kawke wypilam i niedlugo zbieram sie z dziewczynami do dentysty

A moje dziecko najmniejsze zrobilo sie takie marudne ,ze nie wiem.....od wczoraj wkurza sie na dziasla.....nurofen nie dziala zbytnio,viburcol tez nie.....wrrrrr....cos mnie sie zdaje ,ze te zeby to wszystkie na raz beda wychodzic chyba ....no i oczywiscie jakis katar jej sie zrobil.....nie wspominajac ,ze kupka po 5-6 razy dziennie nawet......ech.....ciekawe kiedy w koncu wyleza:)

dzień doberek.pogoda jak marzenie:-) do soboty podobno temperatura ma tylko wzrastać-nawet do 16 stopni:tak: a mi Lola coś znowu fisiowała w nocy-obudziła się po 1 i wyła.jak weszłam do niej to ona rączki wyciąga i chce wyjść z łóżeczka:crazy: ale nie ze mną te numery.zasnęła o 4:szok: no i wtedy malutkiemu akurat się cycka zachciało:baffled: kurka chyba te piątki jej wychodzą bo kupki robi nieciekawe a ja głupia zapomniałam jej dać na noc czopka:sorry2:no nic,dziś będę pamiętała
spadam na śniadanko i kawusię bo ledwie żyję:dry:

Witam pogodynki
To ja melduje jako pierwsza z Ennis
słońce, słońce i jeszcze raz słońce !!!!!!!!
zmykam na zakupki co by to słoneczko mi nie zwiało nigdzie ;-);-):tak::-D:-D
miłego dnia mamuśki:tak::tak::tak::-):-):-)

reklama
Do góry