taaa,mi tez sie widza.Jest jeszcze grasujacy lis,ktorego mam chec wystrzelic,bo martwie sie ze zapoluje na te malenstwa.Ale powinne sobie poradzic bo szybkie skubanceMysle ze glodne sa nieco bo tak blisko domu podchodza.Musze je jakos podkarmic chyba,tylko nie wiem czym-salata?marchewka?
reklama
lubiczanka
Fanka BB :)
Madbebe-suchym chlebkiemMyślę,że one bardziej z ciekawości podchodzą-chcą się dać oswoić-i przy okazji może i na coś załapać...Ale nie wydaje mi się żeby głodowały))
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek
sloneczko na moje zamowienie jest widze i tak ma zostac hehehe
ja juz kawke wypilam i niedlugo zbieram sie z dziewczynami do dentysty
A moje dziecko najmniejsze zrobilo sie takie marudne ,ze nie wiem.....od wczoraj wkurza sie na dziasla.....nurofen nie dziala zbytnio,viburcol tez nie.....wrrrrr....cos mnie sie zdaje ,ze te zeby to wszystkie na raz beda wychodzic chyba ....no i oczywiscie jakis katar jej sie zrobil.....nie wspominajac ,ze kupka po 5-6 razy dziennie nawet......ech.....ciekawe kiedy w koncu wyleza
sloneczko na moje zamowienie jest widze i tak ma zostac hehehe
ja juz kawke wypilam i niedlugo zbieram sie z dziewczynami do dentysty
A moje dziecko najmniejsze zrobilo sie takie marudne ,ze nie wiem.....od wczoraj wkurza sie na dziasla.....nurofen nie dziala zbytnio,viburcol tez nie.....wrrrrr....cos mnie sie zdaje ,ze te zeby to wszystkie na raz beda wychodzic chyba ....no i oczywiscie jakis katar jej sie zrobil.....nie wspominajac ,ze kupka po 5-6 razy dziennie nawet......ech.....ciekawe kiedy w koncu wyleza
D
drozdusia
Gość
dzień doberek.pogoda jak marzenie:-) do soboty podobno temperatura ma tylko wzrastać-nawet do 16 stopni a mi Lola coś znowu fisiowała w nocy-obudziła się po 1 i wyła.jak weszłam do niej to ona rączki wyciąga i chce wyjść z łóżeczka ale nie ze mną te numery.zasnęła o 4 no i wtedy malutkiemu akurat się cycka zachciało kurka chyba te piątki jej wychodzą bo kupki robi nieciekawe a ja głupia zapomniałam jej dać na noc czopkano nic,dziś będę pamiętała
spadam na śniadanko i kawusię bo ledwie żyję
spadam na śniadanko i kawusię bo ledwie żyję
mikimauro
Witam pogodynki
To ja melduje jako pierwsza z Ennis
słońce, słońce i jeszcze raz słońce !!!!!!!!
zmykam na zakupki co by to słoneczko mi nie zwiało nigdzie ;-);-)
miłego dnia mamuśki:-):-):-)
To ja melduje jako pierwsza z Ennis
słońce, słońce i jeszcze raz słońce !!!!!!!!
zmykam na zakupki co by to słoneczko mi nie zwiało nigdzie ;-);-)
miłego dnia mamuśki:-):-):-)
Agnieszka13111980
Witam Panie w ten milusi dzionek.
Ja nadal świętuję jutro wracam do pracy i już mi się nie chce -tak się rozleniwiłam ;-)
Drozdusia twoje 16 stopni napawa mnie szczęściem hehehe
Ja nadal świętuję jutro wracam do pracy i już mi się nie chce -tak się rozleniwiłam ;-)
Drozdusia twoje 16 stopni napawa mnie szczęściem hehehe
madziakowalik
Witam : )
Rzeczywiscie pogoda fajna zaraz idziemy na spacerek .Milego dnia ))
Rzeczywiscie pogoda fajna zaraz idziemy na spacerek .Milego dnia ))
reklama
Agnieszka13111980
Ja właśnie ze spacerku wróciłam - warto było :-)