reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Kaśka jak to nie wiesz kiedy???jesteś taka busy czy jak?bo daleko to do mnie nie masz:nerd: chyba mobilizacji brak:blink: albo moje towarzystwo nie bardzo odpowiada bo jak widzę to jednak na jakieś tam spotkanka chodzisz....;-)

reklama
Dzień dobry
Sylcia-marne to pocieszenie,ale odbierz to w pozytywny sposób-odpoczniesz sobie troszkę(marne no wiem,ale zawsze jakiś plus złych stron trzeba szukać)
Drozdusia-no,złapałaś Kasię na gorącym uczynku;)))
Kasiu-jak złapiesz tzw.pęd do ogarniania to może i mnie odwiedzisz i pomożesz w moim bajzlu;))
Tymczasem brykam a Wam pogodnego dnia życzę:)

Nie dołujcie się kobitki-wyjrzyjcie przez okno-piekna pogoda się zapowiada-żyć nie umierać(pod warunkiem,że nie patrzycie przez moje okno,bo u mnie to akurat chmury zawisły:/)

reklama
Do góry