reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Madbebe cilit bangiem tona kamien i wogole.....ja pryskalam i tym mylam bo szybciej poprostu i skutecznie a na kafelki co sa po fugowaniu zawalone to woda z octem najlepiej....jesli sa matowe(takie bez polysku) to poecam zwykla oliwke dla dzieci na szmatke i wetrzec:)sprawdzone przeze mnie i skuteczne.....jesli za jakis czas bedzie biale wylazic to znow powtorzyc:):):):)
no ale to moje propozycje moze dziewczyny znaja inne:):):):)

no nic.....ja uciekam ,bo wlazlam zobaczyc ,co sie ciekawego dzieje:)ale czas na inne przyjemnosci:)
Dobrej nocy:)

kto rano wstaje temu pan Bóg daje hi hi witam sie laseczki z rana wczoraj jednak nie wpadłam do was bo po sprzataniu polozylam sie do lozeczka przed tvdzisiaj mam w planach znowu miasto ale najpierw kawusia ktora wlasnie spijam hi hi bede sie krecila w centrum tak miedzy 10-12 wiec jak jest jakas chetna mamcia do spotkanka na miescie na te pare minut to dajcie znac pozniej wpadne ps: co pozatym u was slychac?

Dzień dobry pogodynki;)))
Z najświeższych informacji z Cashel-wiszą mi nad domkiem czarne chmury,ale patrząc w stronę Limerick widzę przejaśniające się niebo...A u Was dziś ma być 14stopni:)
Sylcia-busy mamo napisz cosik więcej:)

D.dobry!
prognoza pogody sprzed 5min-zalegajacy szron na trawce przed domem,co pozwala lepiej dostrzec hasajace zajace;-):-)Sloneczko swieci,mam nadzieje ze wczorajsze prognozy sie sprawdza i tak tez pozostanie do konca dnia..
Czego Wam zycze i pozdrawiam z rana!:tak:

dzien dobry:-D:-D najswiezsze doniesienia pogodowe z limerick::-D zachmurzenie male, temperaturka nie za wysoka,ale da sie przezyc i gdzies wyziera sloneczko wiec miejmy nadzieje ze pogoda bedzie dzisaj ladna:tak::tak::tak:
a ja dzisiaj mialam nawet w miare nocke:-D:-D dziec chyba zrozumial ze nie moze biednej matki meczyc w nieskonczonoc;-);-);-)

Kasiu-pewnie uświadomił sobie,że nie warto fatygować mamy po nockach-bo potem różnie z jej humorkiem w ciągu dnia:)
Madbebe-fajne masz widoki z domku-zazdroszczę uchatych:)

reklama
Do góry