reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
prosze mnie tu zimnem nie straszyc na jutro ,bo ma byc ladnie i koniec
a my spacer zaliczylysmy a po powrocie wyszorowalam kafelki i fugi w 2 lazienkach cilit bangiem ja to se zawsze zajecie znajde :
aaaa Odi- mna sie nie przejmuj....ja zawsze jestem chetna na spotkanie i spacer.....i wytrwala....a co najwazniejsze- nie przeprowadzam sie ,wiec napewno kiedys mozemy sie spotkac....
a my spacer zaliczylysmy a po powrocie wyszorowalam kafelki i fugi w 2 lazienkach cilit bangiem ja to se zawsze zajecie znajde :
aaaa Odi- mna sie nie przejmuj....ja zawsze jestem chetna na spotkanie i spacer.....i wytrwala....a co najwazniejsze- nie przeprowadzam sie ,wiec napewno kiedys mozemy sie spotkac....
a to jakis specjal do tych spraw?bo ja mylam juz 3razy i nadal biale wylazinasz landlord,dzizasss,to jest talent,anty- oczywiscieDomyslamy sie ze sam dom ten wykańczał,bo w lazienkach np. kazda plytka zyje swoim zyciem i generalnie zaszczycil nas fugujac tam glazure(bo w kuchni np. podloga jest bez fug)ale chyba nie pomyslal ze trza je umyc poJa juz walcze troche coby przestaly sie bielic,ale jeszcze wojny nie wygralam;-)a my spacer zaliczylysmy a po powrocie wyszorowalam kafelki i fugi w 2 lazienkach cilit bangiem ja to se zawsze zajecie znajde :
D
drozdusia
Gość
widzę kobietki że wesoło się tutaj zrobiło hłi hłi
mikimauro
Fanka BB :)
Witajcie mamuski:-):-):-)
Widze ze same pogodynki na BB są, hehe... a moze jest jakaś czarodziejka co by słoneczko umiała wyczarowac. bo w Ennis był juz dzisiaj deszcz, grad , słońce i mega... zachmurzenie:---(
Rety , skad Wy biezecie czas na tyle klikania. Ja nie wyrabiam czasowo, no i na dodatek mam mame chora, sporo stresu i zamieszania u mnie w domku, ale pamiętam o Was mamuski i w miare mozliwości bede zagladać;-):-)
Widze ze same pogodynki na BB są, hehe... a moze jest jakaś czarodziejka co by słoneczko umiała wyczarowac. bo w Ennis był juz dzisiaj deszcz, grad , słońce i mega... zachmurzenie:---(
Rety , skad Wy biezecie czas na tyle klikania. Ja nie wyrabiam czasowo, no i na dodatek mam mame chora, sporo stresu i zamieszania u mnie w domku, ale pamiętam o Was mamuski i w miare mozliwości bede zagladać;-):-)
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
mikimauro ja będę Twoją wróżką i powiem,że w czwartek już przestanie padac:
Ennis - Foreca Weather
Zdróweczka dla mamy
Ennis - Foreca Weather
Zdróweczka dla mamy