reklama
kasia limerick
Fanka BB :)
Halo lasencje ;-) mam do was pytanie odnośnie monitora oddechu czy używacie i jaki model mżecie mi polecić bo właśnie się rozglądam za kupnem i zbieram informacje i rady :-)
juz ci napisalam na priv )
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
beakta
Mammy of boys & girl
niewierze, tyle was nadrabialam ze jak juz chcialam odpisac to mi pokazalo ze wylogowana juz jestem....
no wiec witam sie i przypominam o swoim istnieniu :-)
Ktoras pytala o monitor oddechu...wiec ja uzywalam a nawet dwa mialam jakas schize ze mialam i ten Anglecare z mata pod materac i tez taki maly przypinany do pieluszki , no bo jak czasem spal maly ze mna to zeby tez cos nad nim czuwalo ;-). Z jednego i drugiego bylam bardzo zadowolona a Angelcare to uzywam do dzis, tzn juz bez maty sama nianie.
No to papa
no wiec witam sie i przypominam o swoim istnieniu :-)
Ktoras pytala o monitor oddechu...wiec ja uzywalam a nawet dwa mialam jakas schize ze mialam i ten Anglecare z mata pod materac i tez taki maly przypinany do pieluszki , no bo jak czasem spal maly ze mna to zeby tez cos nad nim czuwalo ;-). Z jednego i drugiego bylam bardzo zadowolona a Angelcare to uzywam do dzis, tzn juz bez maty sama nianie.
No to papa
kasia limerick
dzien dobry mameczki) u nas dzisiaj ciezka noc ze szkoda gadac(((( cos mi mala ostatnio w nocy fisiuje i nie wiem o bo jejchodzi??lece na sniadanko do potem mamki))))
witam:-)
Kasiu ostatnie nocki też miałam tragiczne bo to angine miał i te cholerne zębymały potrafił nie jesc nawet do 12 godzintak go dziąsła bolały:-(ale cale szczęście dzisiejsza noc była ok
miłego dniasłonecznego przede wszystkim;-)
Kasiu ostatnie nocki też miałam tragiczne bo to angine miał i te cholerne zębymały potrafił nie jesc nawet do 12 godzintak go dziąsła bolały:-(ale cale szczęście dzisiejsza noc była ok
kasia limerick
witam:-)
wylaza malemu juz ząbelki???kurde moze moja tez przez to fisiuje???hmmmm musze dzisiaj jej przeglad zrobic))
reklama
lubiczanka
Witam Dziewczynki
Ależ mnie ominął weekend pełen wrażeń))))
Nie nadrabiam-nie mam najzwyczajniej w świecie czasu-chciałam się tylko przypomnieć,że istnieję...
Moja przeprowadzka-w proszku,a jeszcze dziś będzie horror-bo sama zostanę i muszę wszystko zrobić(wieczorkiem oddajemy klucze).Masakra jak w teksańskiej pile.Wczoraj w nocy musieliśmy malować Dadzi pokój-dla niewtajemniczonych-wściekły róż musieliśmy przemalować na magnolię(i farby zabrakło)siąść i ryczeć,bo nadomiar złego jestem niemobilna....Trzymajcie kciuki,żebym podołała.Miłego dnia)))
Ależ mnie ominął weekend pełen wrażeń))))
Nie nadrabiam-nie mam najzwyczajniej w świecie czasu-chciałam się tylko przypomnieć,że istnieję...
Moja przeprowadzka-w proszku,a jeszcze dziś będzie horror-bo sama zostanę i muszę wszystko zrobić(wieczorkiem oddajemy klucze).Masakra jak w teksańskiej pile.Wczoraj w nocy musieliśmy malować Dadzi pokój-dla niewtajemniczonych-wściekły róż musieliśmy przemalować na magnolię(i farby zabrakło)siąść i ryczeć,bo nadomiar złego jestem niemobilna....Trzymajcie kciuki,żebym podołała.Miłego dnia)))