reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzien dobry babeczki :)) zabralo nam cos slonko :(((( i przy okazji pranie mi zmoczylo w nocy bo sie ostatnio przyzwyczaiłam że w nocy mróz i zostawialam na noc a dzisiaj niespodzianka:((( R dzisiaj sniadanko robi ,wiec ja mam chwile zeby poszperac co tam sie wczoraj dzialo:))

reklama
Ms.Marple to jest moj odwieczny problem.... Bartosz sie zawsze buntuje ze on tego nosic nie bedzie !!!!
a paczusie to hmmmmm pychotka :) ja tu tez najadlam i 1,5 kg w ciagu 11 dni przybylo.... moj gin mowi ze hmmm 6kg na miesiac to troszku za duzo i sie smial ze mnioe ze niezle mnie karmia a ja odmowic nie moge hihihih

Ms.Marple to jest moj odwieczny problem.... Bartosz sie zawsze buntuje ze on tego nosic nie bedzie !!!!
a paczusie to hmmmmm pychotka :) ja tu tez najadlam i 1,5 kg w ciagu 11 dni przybylo.... moj gin mowi ze hmmm 6kg na miesiac to troszku za duzo i sie smial ze mnioe ze niezle mnie karmia a ja odmowic nie moge hihihih

justysia miałaś usg w PL? potwierdzili , że chłop?

ja tak powoli czuję ,że adelka to chłop jest:-D:-D:-D

witałski :) Mati właśnie się obudził i z oczkami kapke lepiej :)ale szkodnik o 3 w nocy budzi mi się na jakąś kaszke lub słoiczek paskuda tyle że poszedł spać po 19 i dopiero wstał to nawet ta przerwa nocna mi nie przeszkadza a łobuziak mleka nawt w nocy się nie chwyci:( jakoś żadne mu już nie pasi:( A Mareczek jeszcze śpi więc pędze dać śniadanko Matiemu i jakąś kawke wypić:)NO I WEEKEND SUUUUUUUUUUUUUUUPEEEER:) TYLE ŻE JESZCZE JUTRO TEN TEST MADZI TRZYMAJCIE KCIUKASY:)

reklama
Do góry