reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dziewczyny jeszcze raz dziekuje wszystkim za zyczenia:)

Ja juz sie udaje na spoczynek:)Maycia cos ma dzis ciezki dzien,dziasla jej dokuczja,troche sie zlosci i kiepsko spi....ciekawe ,kiedy te zebole jej powylaza:):):):)

Dobranoc....

Aguś STO LAT STO LAT STO LAT
no to tak po cichutku wracam sobie, bo oto nawet bym nie wiedziała ze mam za Sylwię w kciuki trzymać, ze tyle się dzieje a ja ciekawa jestem co u was, nie będę musiała dzwonić do każdej z osobna-a z zasięgiem na tej wiosce ciężo.. no i będziecie wiedziały co u mnie. To wracam

Olivca jestes ;* :) dziekuje bardzo kochana i wiesz za co :) ... :) ciesze sie ze bedziesz z nami czesciej :) no i Ty napewno wiesz za co trzymac kciukii rowniez z Twoja wielka pomoca moze sie udac Oraz pomoca kilku innych osobek Ktorym rowniez dziekuje :*******

A wam dziolchy jutro opowiem jak sie uda :))

a ja myśłałam że juz wszyscy śpią :) Sylcia do spania i mówię Ci ja: Jutro będzie dobry dzień! Głowa do góry a ja już tam do Limerick wysyłam dobre aniołki :) Ale ja się za wami stęskniłam rany... No i lekturę mam jak nigdy, w ogóle wstyd się przyznać ale zapomniałam jak się odpisuje na posta :( Nie można jednak robić takich przerw... Juz nie zniknę

ahh nie ma sie co wstydzic forum zostalo zmienione raz i znow dali nowe kolorki i zostalo tu oliwkowo rozowo :)) Twoja Mayka juz 7 miesiaczkow ma :O doslownie szok !!! Pannica wielka A jak fotyogladalam to nie moglam sie nadziwic :))
Za aniolkii bardzo dziekuje :* A co do lektury to o ho ho jest duzo do czytania :) ale byly czasy ze trzy cztery posty byly na dzien ale od jakiegos tyg forum odzywa :)) Mam nadzieje ze teraz dziennie choc raz cosikk naskrobiesz :) A jak na razie zmykam spac Bo musze jutro wstac :))

Buziakiii :*************

Dobranoc lejdis :)

dziennie sylcia, jak paciorek, obiecuję! czytam i czytam i nawet gdzieś na diety mnie powiało, wow, nasze forum jest świetna, mój odwyk chyba na nic się zdał bo teraz to dopiero będę siedziała :) Oki do juterka mamuśki

Dzień dobry! Uffff, Oliwcia wstała dziś w lepszym humorze i mam nadzieję, że tak zostanie na resztę dnia, bo wczoraj to koszmar z Nią jakiś był :szok: non stop marudziła... I nawet mleczko z płatkami ładnie zjadła :-)

Olivca, Kochana, nareszcie!!! Jak mi tęskno za Tobą!!! Dobrze, że w końcu do nas zaglądnęłaś i już nie znikaj więcej, co? Bo Ty to taki "dobry duszek" tego forum jesteś :tak::tak::tak:

Sylcia007, kciuki już trzymam! Póki co w stopach ;-)!!!

Kasia limerick, jakby co to pisz na fona, oki? Bo może mnie już na forum nie być :blink:...

Lecem na śniadanko i szykować sie powoli do fryzjera :-p! Udanej środy życzę :cool2:

reklama
Witam się i ja
Sylcia-i ja trzymać kciuki będę-za cokolwiek-byleby się udało
Krycha-przyjemności u fryzjera(a do polskiego chodzisz czy irl?)Oby córcia codziennie Ci w dobrym humorze wstawała,bo i Ty sama wtedy radośniejsza jesteś:)))
Justysia-nie duś;))))
A dziś brykam focie do paszportu swemu najmłodszemu Dziecięciu zrobić...i może clonmel odwiedzę-zoologiczny:)
Co ja tam jeszcze chciałam....Niepamiętam.Ale wszystkim Wam miłego dzionka życzę

Do góry