Witajcie mamusie! Gorączka nam w końcu minęła ufffff... Bo już normalnie nie wiedzieliśmy jak dlaje spokojnie działać, bo Oliwcia nie przepada za okładami... Ale już jest dobrze! Jeszcze tylko czekamy z niecierpliwościa na powrót apetytu i już będzie pięknie :-)
A dziś w nocy mieliśmy dziwną sytuacje i oboje z M nie jesteśmy w stanie tego wytłumaczyć. Budzę się ja w pewnym momencie, bo czuje, że ktoś mnie po uchu kopie, patrzę, a to moja dziecina. Przykryłam Ją kocykiem, bo oczywiście rozkopana, ale coś mi nie pasowało, bo na ulicach cisza jak nie wiem, a Młoda z nami przecież tylko nad ranem dosypia. Parzę na zegarek a tam 02.20
, budzę węża i pytam, co Młoda w naszym łóżku robi a On do mnie, że nie ma zielonego pojęcia. Nie słyszeliśmy żeby płakała, sama przecież też nie przeszła
... Chyba, że przez sen któreś z nas Ją przyniosło, nie wiem... Odłożyłam Oliwcię więc do łóżeczka i już spała tam gdzie powinna...
Justysia21, ja myślę, że to może być przez ząbki, ale jeśli Cię niepokoją te kupki to wybierz się do lekarza niech to sprawdzi
Kaja_respect, ja Cię bardzo przepraszam, ale jaka dieta
? Przecież Ty niezła laseczka jesteś...
Martuana, oj no chętnych brak jak widać, ale jak piszesz, że pociągająca jesteś i nienajlepiej się czujesz to i tak z imprezki nici by były
! Zdrówka życzę...
Camomile, Kochana, wiem, że właśnie lecisz, ale jeszcze raz bezpiecznego i spokojnego lotu no i naładuj porządnie baterie
Megann, wiem, że to wszystko dziewnie wygląda i absolutnie naszym zamiarem nie było urażenie Twoich uczuć, ale spróbuj zrozumieć naszą podejżliwość
... Wrócisz z Polski to daj nam znać, chętnie się spotkamy i osobiście wyjaśnimy sytuację. Forum jest otwarte, jak już
Drozdusia zsąrzyła napisać, ale czujne i tak musimy być, ponieważ trollom mówimu stanowczo NIE! Nie damy sobie żerować na uczuciach i kretynów z siebie robić! Szkoda nam czasu na nierealne życia... Także chyba potrzeba nam teraz wszystkim uzbroić się w cierpliwość i poczekać aż wrócisz i dasz nam szansę na poznanie się bliżej :-)
Sajuri06, witamy
! I częściej zapraszamy :-)... A swoje poszukiwania zawężyłas tylko do naszego wątku czy może wstawiłas również zapytanie tutaj
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/ogloszenia-oddam-sprzedam-zamienie-szukam-15002/, bo tam też może cosik znajdziesz ;-)
Dzindusia, ja myślę, że obie z
Agnieszką13111980 powinnyście teraz częściej tu klepać żebyśmy wiedziały czy to już kciuki za Was trzymać czy jeszcze nie ;-)
Dobra, zmykam póki co powalczyć z Oliwką i śniadaniem. Miłego dzionka życzę, papatki