reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
hej dziewczyny... widze kolejne zmiany na forum... jakos tak kolorowo i inaczej.... musze sie przyzwyczaic....

Widze ze udal sie wam wypad na miasto - ale wam zazdroszcze :sorry2: ja to nie predko bede miala szanse sie gdzies wybrac a najpredzej to na porodowke :-D:-D

tak wpadlam was poczytac i nadrobic weekendowe zaleglosci i nawet sie nie spodziewalam ze bede miala tyyyle czytania i to jeszcze jakas ''zadyma'' miala miejsce Nie jestem w temacie wiec daruje sobie komentarz zwlaszcza ze sama bywam tu zadko i zadnej z was nie poznalam osobiscie poza justysia :sorry2::zawstydzona/y: mam nadzieje ze kiedys sie to zmieni - zwlaszcza ze juz niedlugo zacznie mi sie sezon na spacerki z wuzkiem wiec moze uda mi sie jakas mamusie namuwic na wspolny spacer i poznanie sie w realu :-):-):tak::tak:

Ja wciaz w dwupaku ale skurcze juz mnie jakies nachodza i w krzyrzu boli wiec tak po cichutku kazdego dnia sie zastanawiam czy to dzis czy jeszcze nie ......

mi to i tak wszystko smierdzi zgniłym jajem :pPPPP bede niewierny tomasz tym razem ,kazdy ma swoje zdanie ,i ma do tego prawo,a moje zdanie jest takie ze jak nie dotkne to nie uwierze!!!!! tym bardziej ze jakos nikomu z moderatorow sie nie kwapi zeby cokolwiek sprawdzic i nas poinformowac!! a w koncu my wszystkie zostalysmy oszukane i mamy prawo czuc sie tym razem bezpieczne!!! MEGANN jezeli sie myle co do ciebie to osobiscie cie przeprosze JAK CIE POZNAM W REALU!!!

Witajcie mamusie! Gorączka nam w końcu minęła ufffff... Bo już normalnie nie wiedzieliśmy jak dlaje spokojnie działać, bo Oliwcia nie przepada za okładami... Ale już jest dobrze! Jeszcze tylko czekamy z niecierpliwościa na powrót apetytu i już będzie pięknie :-)

A dziś w nocy mieliśmy dziwną sytuacje i oboje z M nie jesteśmy w stanie tego wytłumaczyć. Budzę się ja w pewnym momencie, bo czuje, że ktoś mnie po uchu kopie, patrzę, a to moja dziecina. Przykryłam Ją kocykiem, bo oczywiście rozkopana, ale coś mi nie pasowało, bo na ulicach cisza jak nie wiem, a Młoda z nami przecież tylko nad ranem dosypia. Parzę na zegarek a tam 02.20 :szok:, budzę węża i pytam, co Młoda w naszym łóżku robi a On do mnie, że nie ma zielonego pojęcia. Nie słyszeliśmy żeby płakała, sama przecież też nie przeszła :baffled:... Chyba, że przez sen któreś z nas Ją przyniosło, nie wiem... Odłożyłam Oliwcię więc do łóżeczka i już spała tam gdzie powinna...

Justysia21, ja myślę, że to może być przez ząbki, ale jeśli Cię niepokoją te kupki to wybierz się do lekarza niech to sprawdzi :tak:

Kaja_respect, ja Cię bardzo przepraszam, ale jaka dieta :szok:? Przecież Ty niezła laseczka jesteś...

Martuana, oj no chętnych brak jak widać, ale jak piszesz, że pociągająca jesteś i nienajlepiej się czujesz to i tak z imprezki nici by były :sorry2:! Zdrówka życzę...

Camomile, Kochana, wiem, że właśnie lecisz, ale jeszcze raz bezpiecznego i spokojnego lotu no i naładuj porządnie baterie :-D:-D:-D

Megann, wiem, że to wszystko dziewnie wygląda i absolutnie naszym zamiarem nie było urażenie Twoich uczuć, ale spróbuj zrozumieć naszą podejżliwość :shocked2:... Wrócisz z Polski to daj nam znać, chętnie się spotkamy i osobiście wyjaśnimy sytuację. Forum jest otwarte, jak już Drozdusia zsąrzyła napisać, ale czujne i tak musimy być, ponieważ trollom mówimu stanowczo NIE! Nie damy sobie żerować na uczuciach i kretynów z siebie robić! Szkoda nam czasu na nierealne życia... Także chyba potrzeba nam teraz wszystkim uzbroić się w cierpliwość i poczekać aż wrócisz i dasz nam szansę na poznanie się bliżej :-)

Sajuri06, witamy :tak:! I częściej zapraszamy :-)... A swoje poszukiwania zawężyłas tylko do naszego wątku czy może wstawiłas również zapytanie tutaj https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/ogloszenia-oddam-sprzedam-zamienie-szukam-15002/, bo tam też może cosik znajdziesz ;-)

Dzindusia, ja myślę, że obie z Agnieszką13111980 powinnyście teraz częściej tu klepać żebyśmy wiedziały czy to już kciuki za Was trzymać czy jeszcze nie ;-):tak::-D

Dobra, zmykam póki co powalczyć z Oliwką i śniadaniem. Miłego dzionka życzę, papatki :cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka z rańca :(
U nas nocka cieżka, chyba przesadziłam wczoraj z tym świeżym powietrzem,mały zasmarkany i kaszla oboje poza tym skrzypią <szok>
Krycha oj przytylam ostatnio ;S a dieta Kopenhadzka mam nadzieję że dam radę ;D
No nic uciekam do dzieciaków bo krzyczą a polowa domu jeszcze śpi.
Poza tym dziewczyny udanego Dnia Kobiet :D

Ostatnia edycja:
dzieńdoberek
a tu ruch w weekend jak na marszałkowskiej:-D:-D:-D przeczytałam i nie pamiętam co chciałam napisać:zawstydzona/y:

KOBITKI ŻYCZĘ WAM DZISIAJ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NASZYM DNIU:-D:-D

mam neews z wczoraj mój synalek całował się z dziewczyną:szok:z przytulankami:szok::-D:-D:-D:-D rajju co będzie dalej:-D:-D

camomile udanej podróży:tak::tak:

martuana lecz się kobito lecz bo szkoda wiosny:tak::tak:niedługo pokawkujemy

sajuri jeśli chodzi o używane wózeczki prawie każda mama ma coś do sprzedania, niektóre nawet nowe wozy, poczytaj wątek kupię sprzedam, a może same mamy do ciebie skrobną tylko napisz co dokładnie chcesz nabyć:tak::tak::tak:co do chusty to nie słyszałam o takowej więc nie wiem:zawstydzona/y:
może rozgościsz się na naszym wątku i wkrótce będziesz z nami kawkować w realu;-):-D:-D

dzindusia życzę szybkiego rozwiązania , a nie zapomnij dac nam znać jak już dzidzia będzie na świecie:tak::tak::tak::tak:

krycha chyba nie lunatykujesz co?:-D:-D:-D a może mała dostała skrzydełek:-D:-D

megann niezależnie od wszystkiego wejście z grubej rury :sorry2: gratuluję:cool:

miłego poranka!

reklama
Do góry