reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
powiem wam smieszna historie , byłam dzisiaj w parku i spotkalam a wlasciwie natknelam sie na 2 kolesi takich iroli i chcieli ognia to powiedzialam ze nie mam i jeden zlapal mnie za tylek narobilam krzyku jak opentana i wyobrazcie sobie ze obok przechodzil policjant z policjantka i zaczelam wolac a tu zero reakcji podbieglam te pare metrow do nich i mowie ze tych dwoje mnie zaczepili i jeden zlapal mnie za pupe i pokazuje na lawke na tych 2 kolesi a policjancji ze nic nie widzieli jak to udowodnie ? wiec poprosilam zeby chociaz zwrocili uwage im cokolwiek to policja zebym sama nie chodzila po parku odwrocili sie na piecie i poszli sobie , normalnie tragedia co sie dzieje w tym Limericku a gowniarze mieli po jakies 18 lat jestem strasznie zarzenowana ta cala sytuacja :/

Nie do wiary !! Bożę faktycznie zachowanie Gardy w twojej sytuacji jest karygodne....nie ma to jak stróże prawa olewający wszystko ehhh...
Jak tam po imprezie kobitki?Zdawać tu relacje :-):-):-)

Znalazłam ciekawy artykuł na temat kołysanek prenatalnych co o tym myślicie?Podaje przykład
[video=youtube;-HFa2NRimJA]http://www.youtube.com/watch?v=-HFa2NRimJA[/video]
Życzę miłej niedzieli pogoda śliczna ,troszkę wieje ale to słoneczko ;-)

Hejka! Mam chwilkę to uprzejmie donoszę :-D:-D:-D o stanie zdrowia Pyzy, otóż - byliśmy wczoraj u lekarza, została osłuchana, pooglądana i wyszło, że zdrów jak ryba jest to nasze dziecię i to pewnie winowajcami są zęby no i wczoraj mój wąż smarował Jej dziąsełka żelem i wymacał dziurkę, sprawdziłam i jest faktycznie - Oliwce wychodzi piąteczka, prawa, dolna i to dopiero pierwsza :szok:... Dziesiejsza noc już dużo lepsza była :tak::tak::tak:

I jak Wam się dziewczyny imprezka udała? My padliśmy jak kawki ;-), ale za to pospaliśmy, oj pospaliśmy!

Megann, witaj na naszym wątku i może nam napiszesz coś więcej o sobie, bo albo przeoczyłam, albo raczej nie miałam przyjemności "bardziej" Cię poznać :sorry2:...

Miłego dnia życzę, a to myślę, że to słonko sprawi, że taki będzie :-)! My zaraz do parku spływamy... Paaaaaaaaaaaaa :cool2:

dzień doberek:-)
nie będę się rozpisywała.napiszę tyle-było za....cie:-D:-D kurczę,laski musimy się wybrać w większym składzie:tak:;-) polecam:blink:

reklama
Witam. No laski to sobie pobalowałyście:-D Też bym tak chciała:-) Może w Polsce sie skusze:-) Jestem już prawie spakowana a i Igor czuje się lepiej także mam nadzieję że jutrzejsza podróż nie będzie taka tragiczna.
Miłego dnia

Do góry