reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Rzeczywiście zmiany i jak dla mnie forum bardziej przejrzyste,przyjemne;-)
Natalia ja zawsze mam weekendowa zmianę:-D na szczęście dzieciaki po 8 zaczęły wstawać;-)

reklama
Halo mamuśki:-) pozdrawiam z cieplutkiej pl
Pogoda trafiła nam się na 100% ciepło słonecznie ymmm super
Jutro mamy badania 4d i mam nadzieję że dowiemy się kim będzie nasze dziecię;-) choć to już od dawna ma imię hehehe nasza mała Oliveczka:-)

hello lejdis widze ze tu juz od kilku tyg jest weekendowo ;/;/;/ laski co sie dzieje ja dziennie kilka razy wpadam zerkam ale kurcze monologu to mi sie niechce zbytnio prowadzic ...

agnieszka no to trzymam kciukasy abys sie dowiedziala wszystkiego :)

dzieńdoberek
niu jaka przyjemna grafika:tak:
i słoneczko piękne od samego rana:tak:
a my znów chorzy:angry: kaszlemy jak nałogowi palacze i Adal zasmarkany :angry:
już mi to bokiem wychodzi:dry:

musiałam trochę suwaczki przemodelować bo mi się cała strona zrobiła:sorry2:

Ostatnia edycja:
dzien dobry :)))
ale śliczna podoga!!!!aż chce sie zdomu wyjść ,zaraz śmigam młodego do przedszkola zaprowadzic,potem tesco jak zawsze...no i moze kawka u MARTY popołudniu???MARTA co ty na to??mozmy wpasc??czy masz inne plany??? !!!!
BOŻENKA adula tez zakaszle z czasu,charczy non stop...nie wiem juz co o tym myslec,lekarka powiedziala,ze to do roku u dzieci normalne...co wymyslicie??denerwujące to jak nie wiem!!!
papa

BOŻENKA adula tez zakaszle z czasu,charczy non stop...nie wiem juz co o tym myslec,lekarka powiedziala,ze to do roku u dzieci normalne...co wymyslicie??denerwujące to jak nie wiem!!!

natinke w pierwszej ciąży nie byłam przeziębiona ani raz, a teraz praktycznie non-stop:baffled:
i dzieć też, rozumiem, że wychodząc z domu do ludzi jest większe ryzyko zachorowania
ale trochę mnie to denerwuje:baffled: trzy dni spokoju i od nowa:crazy: ale co zrobić:baffled: siedzieć w domu cały czas z dzieciem mi się nie chce:dry:mam tylko nadzieję, że wiosną będzie lepiej:tak::-D

Hejka pogoda rewelacyjna:)Ja niedługo też do lidla podjade bo jakieś Polskie produkty mają być no zobaczymy hahha:) Natalko pewnie wpadaj zapraszam :)

Dzień dobry! Ależ to słonko pięknie przez okna zagląda :-D! Zaraz zmykam na spacerek z zakupkami połączony ;-)...

Ms.Marple zdrówka Wam życzę! I niech ten okropny chorobowy okres się już skończy, bo faktycznie to strasznie uciążliwe :szok:!

No to zmykam, miłeog dnia :sorry2:

reklama
dzień doberek.słoneczko przepiękne ale jest dość mroźno.ale ostatecznie wolę taką pogodę niż wiatr i deszcz:sorry2:
ms.marple no to nieciekawie:baffled: miejmy nadzieję że szybko się wykurujecie;-):tak:

Do góry