reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzieńdoberek
natinke też bym coś poczytała:tak::-D:-D, smacznej kawki
ja tam twoja Adusia? nie przywiozłaś jej pokazać i co sobie myślisz ojoj!;-):-D:-D

Dzien doberek:)

Drozdusia,Sylcia,Kaja...................pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Co to za spanie ,co???????????
PS.dziekujemy za bardzo mily wieczorek:):):):)Bylo super:)
A Mayka ,jak zasnela w samochodzie ,to spala do rana:)obudzic ja musialam, bo do szkoly musimy jechac.:)i znow byla ready to go:):) hahahha

No nic....lece do obowiazkow......
Milego dnia wszystkim zycze:):):)

dzień doberek:-)
Aga no jakoś ciężko było się zwlec z wyrka:sorry: mam nadzieję że twój A nie miał problemu wygrzebać się do pracy;-)
a właśnie co z tym Dniem Kobiet?
my zbieramy się zaraz na bilans.aż jestem ciekawa ile fraglesik waży:-p:rofl2:

Witaski:) Ja musze do sklepu jechać po jakiś dres dla Mareczka żeby miał w czym biegać bo jakoś trudno mi go w domu do spodni namówić:-D A ja musze pogadać z Markowskim o tym dniu kobiet co On wykombinował bo może u mnie by mogło być :tak: Bo nie miałam jakoś czasu z nim pogadać bo dziennie gości mamy a potem jakoś z głowizny wyleciało:-D no nic ide się ogarnąć puki Mati śpi:-D Mam nadzieje że jutro będzie śliczna pogoda przydało by się nad ocean jechać ale z tą pogodą to kiepściutko coś czuje:szok:

dziendobry mamusie

pogoda dzis cudowna Sloneczko mi w okna swieci Wiec biore sie za ich umycie bo brudne ze az strach...:szok: no nic biore sie do roboty Mam tyle energii ze az sie dziwie.....

milego dnia Wam wszystkim zycze

Drozdusia A nie mial zadnych problemow ze wstaniem:)Na szczescie hehehhe

A Maya zasnela o 10 i jeszcze spi:)Ja sobie obiadek juz dawno zrobilam i posprzatalam cala gore w chalupie:)Jutro mniej do roboty bedzie :)Mialam isc sie poopalac i na spacer,ale niunka spi i chyba nic z tego:)Zreszta jakos tak brzydko wieje(u nas bynajmniej hehhe)....chyba sobie daruje dzis.....moze pozniej jakis crescent zaliczymy ,standardowo w piatki:)

Ide sobie chyba jakas kawke zrobic:)

reklama
helllo :)

aga zeby nie bylo juz dawno wstalam :p:p:p ale ciezko bylo :))

natinke Ty bys cos wiecej napisala Aby bylo do czytania :))

A z tym dniem kobiet to jak moje drogie i kiedy sie odbedzie ? Bo ja mam rocznice heheh :))

Do góry