reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
A ja już powyamiatałam moje szafy i zaś będzie trza wywieść do kontenera troche szmatek:-D no i nadrobić braki:-D:-D:-DBożenko powiadasz najcięższa to pocieszenie ja myślałam że cięższej odemnie nie było:-D tak się czułam:szok::-Dhahah:-D A ja ugotowałam zupke pomidorkową mężuś sobie rybke w pracy zjadł więc dzisiaj tylko goloneczko kupiłam i oguraski mniam i bez robotki się obyło hah;-)

co do pobytu szpitalu tp ja sobie znow poleze hehe Wczoraj lekarka powiedziala ze czeka mnie napewno stan przedrzucawkowy, bo jesli bylaby to pojedyncza ciaza to problem moglby sie nie owtorzyc no a w podwojnej niesttey tak..No i dodatkowo po porodzie przynajniej 5 dni..bo zesareczka mni znow czeka,nie mam mozliwosci urodzenia naturalniez powodu pierwszej cesarki no i podwojnej ciazy bo oczywiscie pojedyncza jak najbardziej.Wiec kochane nie marudzic co to 3,2 dni?

ooo jaki temat:D a ja Wam powiem,że wolałabym cesarkę, może głupia jestem, ale miło ją wspominam:D

reklama
Witam się kobietki.
I zaraz zmykam bo muszę jeszcze męża obciąć.Cały dzień dziś zabiegana jestem od 10 w mieście. musiałam pobiegać trochę coś do ubrania kupić bo się już w stare nie mieszczę:tak:. Jutro znów za domem bo brat się hajta. najchętniej to bym się spać już walnęła.:tak:
życzę wam wszystkim dobrej nocy i miejmy nadzieję, że jutro pogoda też dopisze:-)
edziook co tam slychac?? jak sie czujesz?? ciasto muwisz hmmm smaka mi zrobilas Chyba tez cosik jutro upieke ....
Ciasto jeszcze zostało:-D nie miałam wczoraj nawet siły zjeść

Do góry