reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

krycha z tego co mi muwili w szpitalu to przy pierwszym dziecku trzymaja 2-3 dni jesli wszystko jest ok to na zyczenie po 2 dniach wypuszczaja..... wszystko zalezy od stanu zdrowia i od tego jak bardzo beda potrzebowac mojego luzka dla nowej mamusi - maja straszny ''ruch'' na porodowce.... ale z tego co slyszalam to w tym szpitalu to norma dlatego staraja sie wypisywac jak najszybciej sie da.... nio ale jak bedzie w moim przypadku to juz niedlugo sie przekonam;-)

reklama
krycha z tego co mi muwili w szpitalu to przy pierwszym dziecku trzymaja 2-3 dni jesli wszystko jest ok to na zyczenie po 2 dniach wypuszczaja..... wszystko zalezy od stanu zdrowia i od tego jak bardzo beda potrzebowac mojego luzka dla nowej mamusi - maja straszny ''ruch'' na porodowce.... ale z tego co slyszalam to w tym szpitalu to norma dlatego staraja sie wypisywac jak najszybciej sie da.... nio ale jak bedzie w moim przypadku to juz niedlugo sie przekonam;-)
krycha tym razem na wizycie dostałam ulotkę że można po 24godzinach przy naturalnych porodach:tak::tak:
ms marple nio bo maja sale przepelnione i nie maja miejsc dla nowych mamus....... a poczekalnia w szpitalu zawsze przepelniona

Aha! No patrzcie, a mnie wtedy cholerniki trzymali 4 dni, a i ze mną i z Małą było wszystko wsio oki... No chyba, że bali się, że dziecko swoje własne chcę zagłodzić podstawiając ciągle do piersi :eek: nie wiem... Pamiętam, że strasznie mi się dłużyło w tym szpitalu i te odwiedziny :angry::szok: szkoda gadać...

Aha! No patrzcie, a mnie wtedy cholerniki trzymali 4 dni, a i ze mną i z Małą było wszystko wsio oki... No chyba, że bali się, że dziecko swoje własne chcę zagłodzić podstawiając ciągle do piersi :eek: nie wiem... Pamiętam, że strasznie mi się dłużyło w tym szpitalu i te odwiedziny :angry::szok: szkoda gadać...
dla mnie to tez był koszmar:confused2: dlatego teraz mam zamiar zwiać po 24godzinach :-D

tez chcialabym jak najkrocej zostac w szpitalu - nie lubie tego miejsca i jakos nienajlepiej mi sie kojarzy ..... nio ale najwazniejsze zeby z maluchem bylo wszystko dobrze....:tak:

Dzien doberek:)
Witam sie w koncu:)
Uciekam,bo niedlugo poopalac sie lece....wiosna tuz ,tuz.....:)Trzeba byc przygotowanym:)
Drozdusia dzieki za kawke:)Reszcie domownikow tez dziekujemy za towarzystwo:)
No nic.....Lece dalej......
Milego dnia

reklama
hej hej.dziękuję wszystkim za odwiedzinki:tak: teraz mogę się pobyczyć bo Fraglesik śpi a Lola poszła na rower:-):-)

Do góry