krycha z tego co mi muwili w szpitalu to przy pierwszym dziecku trzymaja 2-3 dni jesli wszystko jest ok to na zyczenie po 2 dniach wypuszczaja..... wszystko zalezy od stanu zdrowia i od tego jak bardzo beda potrzebowac mojego luzka dla nowej mamusi - maja straszny ''ruch'' na porodowce.... ale z tego co slyszalam to w tym szpitalu to norma dlatego staraja sie wypisywac jak najszybciej sie da.... nio ale jak bedzie w moim przypadku to juz niedlugo sie przekonam;-)
reklama
No, a Dzindusia chyba tak szybko nie wyjdzie ze szpitala, pierworódki jakoś tak dłużej trzymaj, czy coś się zmieniło od naszych porodów?????
krycha tym razem na wizycie dostałam ulotkę że można po 24godzinach przy naturalnych porodach
K
krycha
Gość
krycha z tego co mi muwili w szpitalu to przy pierwszym dziecku trzymaja 2-3 dni jesli wszystko jest ok to na zyczenie po 2 dniach wypuszczaja..... wszystko zalezy od stanu zdrowia i od tego jak bardzo beda potrzebowac mojego luzka dla nowej mamusi - maja straszny ''ruch'' na porodowce.... ale z tego co slyszalam to w tym szpitalu to norma dlatego staraja sie wypisywac jak najszybciej sie da.... nio ale jak bedzie w moim przypadku to juz niedlugo sie przekonam;-)
krycha tym razem na wizycie dostałam ulotkę że można po 24godzinach przy naturalnych porodach
ms marple nio bo maja sale przepelnione i nie maja miejsc dla nowych mamus....... a poczekalnia w szpitalu zawsze przepelniona
Aha! No patrzcie, a mnie wtedy cholerniki trzymali 4 dni, a i ze mną i z Małą było wszystko wsio oki... No chyba, że bali się, że dziecko swoje własne chcę zagłodzić podstawiając ciągle do piersi nie wiem... Pamiętam, że strasznie mi się dłużyło w tym szpitalu i te odwiedziny szkoda gadać...
dla mnie to tez był koszmar dlatego teraz mam zamiar zwiać po 24godzinachAha! No patrzcie, a mnie wtedy cholerniki trzymali 4 dni, a i ze mną i z Małą było wszystko wsio oki... No chyba, że bali się, że dziecko swoje własne chcę zagłodzić podstawiając ciągle do piersi nie wiem... Pamiętam, że strasznie mi się dłużyło w tym szpitalu i te odwiedziny szkoda gadać...
K
krycha
Gość
dla mnie to tez był koszmar dlatego teraz mam zamiar zwiać po 24godzinach
Ojjjjjj, ja również! Urodzić, chwilkę odsapnąć i zmykać - mój plan ! Tylko żeby wszystko poszło gładko i Krawaciątko zdrowe będzie!!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
Dzien doberek
Witam sie w koncu
Uciekam,bo niedlugo poopalac sie lece....wiosna tuz ,tuz.....Trzeba byc przygotowanym
Drozdusia dzieki za kawkeReszcie domownikow tez dziekujemy za towarzystwo
No nic.....Lece dalej......
Milego dnia
Witam sie w koncu
Uciekam,bo niedlugo poopalac sie lece....wiosna tuz ,tuz.....Trzeba byc przygotowanym
Drozdusia dzieki za kawkeReszcie domownikow tez dziekujemy za towarzystwo
No nic.....Lece dalej......
Milego dnia
Agnieszka13111980
Fanka BB :)
Poopolać się hmmm ale mam na to ochotę...
reklama
D
drozdusia
Gość
hej hej.dziękuję wszystkim za odwiedzinki teraz mogę się pobyczyć bo Fraglesik śpi a Lola poszła na rower:-):-)