reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hm... No ja już względny porządek mam, ale względny tylko! Co z tego sprzątania jak Młoda już sajgon od nowa robi :szok::eek::angry:... Nie zamierzam się przykładać skoro za dwa dni weekend i w poniedziałek znów sprzątanie mnie czeka! Ale pranie juz wyprane się suszy, tylko na balkon muszę je jeszcze wyrzucić! Naczynia pomyte, odkurzone, podłogi sobie umyję jak Oliwka pójdzie spać no i za obiadek muszę się zabrać ;-)! Dziś robię zapiekankę :-p...

Dziewczyny mam pytanko czy wasze torby do szpitala tez przypominaly torby jak na wakacje?? wielkie i wypchane po brzegi???? bo ja wstepnie spakowalam swoja i tego wszystkiego jest strasznie duzo.......:sorry::sorry:

Dziewczyny mam pytanko czy wasze torby do szpitala tez przypominaly torby jak na wakacje?? wielkie i wypchane po brzegi???? bo ja wstepnie spakowalam swoja i tego wszystkiego jest strasznie duzo.......:sorry::sorry:

:-D:-D:-D:-D:-D jasne, że tak!!! Ja na początku to w ogóle napakowałam aż dwie torby i poważnie zastanawiałam się żeby przenieść się po prostu dom walizki na kółkach :-D:-D:-D, ale ostatecznie przepakowałam się, zrobiłam kolejną selekcję i zabrałam jedną (taką torbę podręczną do samolotu), ale druga i tak czekała w domu, na wszelki wypadek, gdyby trzeba było wąż miał donieść ;-):tak::-D

Witam mamunie.U mne porzadki w proszku,,balagan na kolkach i mi brak weny do sprzatania.
Krycha przepisali mnie do kliniki do Limerick ze wzgledu na usg.Narzie bede miala robione co 4 tgodnie ,pozniej co dwa.Juz mam za soba 3:-D Wiec moze kiedys na siebie wpadniemy.
To tyle uciekam bo ten balagan koszmarny trza go ogarnac.
No i pokaze wam foke moich dzidziow.

Załączniki

• 5.jpg
    5.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 28
Gastone, super fotka :tak:! Dwa Maluszki, jejku, nadal nie mogę uwierzyć :szok::-D, znaczy nie dochodzi to do mnie ;-)... Gratuluję raz jeszcze i to podwójnie!!!!!! Ano racja, może się spotkamy któregoś razu, fajnie by było :sorry:!!!

Witaski a ja jakoś dzisiaj weny nie mam a tak się zasiedziałam u Drozdi że z robotką troche w plecki jestem:-D ale Mati rozbawił się w najlepsze i spanko mu przeszło :wściekła/y: mam nadzieje że uda mi się ogarnąć conieco ale dobrze że pomocnice dzisiaj w domciu ;-) więc szybko pójdzie:-D Gaston świetna fotka :tak::-D

gastone rewelacja:tak::tak: jeszcze nie widziałam bliźniaków na USG:-D u mnie na szczęście znalezione tylko jedno dziecko ufff;-)
ale nie wiem co tam siedzi:eek: no nic kiedy się ujawni:-D

co do sprzątania to nadal odczuwam wstręt:szok::-D:-D oby to było przejściowe bo wstyd ludzi zapraszać, zresztą nie zapraszam bo wstyd:cool:

dzindusia ja miałam swoją walizkę podróżną i to tą największą :tak::tak:trochę tego potrzeba tym razem nastawiam się na krótki pobyt bo ostatnio było zdecydowanie za długo 5dni brrrr nigdy więcej !!!24godz i zwiewam oknem;-):tak::-D:-D:-D
tobie tez polecam;-)

reklama
Gastone, lenistwo dobra rzecz :tak::-D:-D!!!

Ms.Marple, może jednak będzie dziewuszka, bo jeśli nic nie mogą wypatrzyć między nóżkami... W końcu się kiedyś dowiemy ;-)! No, a Dzindusia chyba tak szybko nie wyjdzie ze szpitala, pierworódki jakoś tak dłużej trzymaj, czy coś się zmieniło od naszych porodów????? A co do sprzątnia to usiądź, odpocznij i poczekaj aż Ci ochota najdzie ;-), a spotkać się z lidźmi możesz poza domkiem :tak:...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry