reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Ulala...troche mnie nie bylo a tu porwania jakies :-)Znaczy sie Drozdusia odetchniesz sobie w spokoju:tak:delektuj sie ta chwila ,bo nie wiadomo kiedy znow Ci sie trafi;-)

A ja sie dzis tez opalalam:tak:I trafilam jeszcze na rozgrzane lozko:-Di normalnie jakos czas mi sie dluzyl tak goraco bylo:szok:no, ale kosci wygrzalam ,nie powiem:laugh2:Teraz siedze i popijam nowe herbatki -wisnie z cynamonem i czarna porzeczke z wanilia i imbirem zdaje sie:)Nawet ciekawe:)Drozdusia musisz koniecznie sprobowac:):rofl2:

A u mnie jedzonko gotowe i czekam na mojego mężulka aż się doczekać nie moge hehhe:-D;-) A dzionek też fajnie zleciał najpierw siostrzyczka a potem Justyś zawitała z Juleczką i Bartoszem a dzieci się nam tu nacałowały hahhaha:-D i nawet Matiu ufikany hahah a jakiego mają fajnistego psiaczka:tak: no nic ide jedzonko nakładać może nawet sama się skusze :-D bo tak mi tu pachnie w końcu weekend a co:-D;-)

Dobry wieczór! My większość dnia dziś poza domkiem spędziłyśmy i choć Młoda się wyszalała a przed spaniem dobrze wywietrzyła i natuptała to i tak zasnąć coś nie może :eek:...

Ms.Marple, dobrze, że Adaś się nie popażył :szok:!!!! A to historia!!! Trzeba mieć oczy dookoła głowy choć i tak wtedy wypadki się zdarzają... A jak się Bąbelek czuje? Przeszło Mu już przeziębienie?

Natinke18, a jak tam Twoje dzieciaczki? Zdrowe?

Gosiulka, dzięki za miły dzionek;-):tak::-D

Camomile, walcz dzielnie z tym paskudztwem i nie daj się pokonać ;-)!!!

Aga_irlandia, skąd Ty takie smaki wynajdujesz? Ciekawe kombinacje :sorry:... A ja miałam zapas owocowych herbatek sobie uzupełnić i... zapomniałam :-D:-D:-D:-D:-D! Czyli norma przez ostatnie jakieś 3 miesiące :-D:-D:-D

No nic, zmykam do M się poprzytulać, ale najpierw coś wciągnąć bom zgłodniała, a wąż i tak w łazience ;-)

Drozdusia zapas herbaciany mam pokazny,wiec nie boj nic....napewno wystarczy:):):)

Krycha ano jakos tak zawsze cos ciekawego znajde:) zazwyczaj w tesco maja bardzo duzy wybor przeroznych herbatek:)i jak jakas ciekawa w rece mi wpadnie to biore:)a kolekcja coraz pokazniejsza hehheheh

No nic....lece dalej....wlasnie skonczylam prasowac i ukladac....ide jakas kaszke Mayce zapodac i do kapieli:)
Dobranoc

dzień dobry laseczki!!!ja od 6 dzis już na nogach...tym razem ada sie o tej wczsnej porze obudzila i zasnac juz nie chciala :) na szczescie juz im lepiej :)domi praktycznie zdrowy a aduli troche jeszcze charczy...mam nadzieje,ze do pn im przejdzie całkowicie i wkoncu bede mogłą sie z wami spotkac bo juz świruje w tym domu!!!!!!!!!!
miłego weekendowania !!!!!!!!!!1

reklama
hello babki

krycha na szczęście nic się Adalowi nie stało przyłożyłam mu zimny kompres i jest OK ale nic go to nie nauczyło bo dalej ściąga wszystko na potęgę:wściekła/y: kiedy ten dzieć co zrozumie:cool:

natinke mam to samo:-D

babki może się gdzieś zmówimy w przyszłym tygodniu na kawkę??? może w fikolandzie?

Do góry