reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Haha, znalazłam białą czekoladę z truskawkami i chrupkami, tą lidlowską, mniam! Jestem uratowana :-D:-D:-D:-D:-D

Dzindusia, a gdzie udało Ci się znaleźć w kolorze czerwonym, bo ja tu tylko czarne widzę...

No proszę, Agnieszka13111980 też za buzzem piszczy ;-), a Ty kiedy kupujesz?

gofry.....mniam mniam.z chęcią bym pojadła ale nie chce mi się ich robić.sprzęt jest,produkty są ale chęci brak:confused2:
widzę że znowu rozpoczął się wózkowy temat-mnie to już nie dotyczy:sorry: trochę szkoda bo lubiłam te poszukiwania wymarzonej furmanki dla moich bandziorków:-p
ms.marple to super że zabawa była udana.korzystaj póki jesteś w miarę mobilna;-):tak::-D

krycha na zamuwienie... specjalnie mi sprowadzali bo nie chcialam czarnego - i tak szukali po magazynach i znalezli :-):-) a kupowalam w mother care

gofry.....mniam mniam.z chęcią bym pojadła ale nie chce mi się ich robić.sprzęt jest,produkty są ale chęci brak:confused2:

Ja to chyba jutro sobie kupię gotowe i toster z wyciągnę i zrobię, bo mnie korcą, no chyba, że jutro już będę miała inny smak :-p

Dzindusia, to fajnie, że Wam się udało, bo ten czarny jakiś ponury taki...

A no właśnie, Ms.Marple, wybaw się, wypocznij, naładuj bateryjki - przyda Ci się ta kuracja ;-)! A wesela troszkę zazdroszczę, sama bym się wybrała!!! Ostatnie na jakim byłam było moje własne i nie wybawiłam się tak jakbym chciała, za dużo obowiązków panny młodej ;-):-D:-D.

krycha calkowicie sie z toba zgadzam i uwazam ze dziecko powinno miec wuzek w wesolych kolorach a nie czarny......... nio ale o gustach ponoc ie nie dyskutuje :-)
nio a co do wesela to u mnie podobnie - ostatie na jakim bylam to bylo moje wlasne i cale szczescie ze generalnie wychodzi sie za maz raz..... mimo calej tej atmoswery i ogulnej radosci to byla ciezka i meczaca noc.... :sorry::sorry:

My już po spacerze :baffled:... Nie brałam wózka, bo ostatnio Oliwka tak bardzo chciała chodzić i efekt - musiałam Ją nieść, bo nie chciała iść, ryczała i na chodnik się rzucała :crazy:! I tak sobie pomyślałam wrócę, wezmę wózek i jeszcze pójde, ale już mam w nosie! Nawet w budynku mi sceny robiła! O nie, chce siedzieć w domu to niech siedzi!!! Ja nie mam siły Jej nosić :no:! Dobrze, że zeszło nam z pół godziny, mam nadzieję, że trochę się dotleniła!

Dzindusia, powiem Ci, że nasz ślub i wesele był oki, dobrze zorganizowany, nie musieliśmy się o nic martwić, tylko pilnowaliśmy czasu - no bo sesja zdjęciowa, bo tort, oczepiny, ale mieliśmy czas żeby się pobawić, pogadać z gośćmi, najeść się i napić :tak:! Tylko, że jak człowiek idzie jako gość to jest inaczej ;-)

No tak, a ja przez to moje zagilone dziecko nie mam jak się wprosić na gofry do Camomile, ale nic to, coś na pewno dobrego sobie wymodze :-D!

Nie no, widzę, że moje dziecko się nie wyspało w dzień :szok: pokłada się, a przecież wstała 2 godziny temu raptem... W nocy pospała 11 godzin, teraz 1,5 i już jest spiąca :eek:... Bez komentarza...

reklama
Drozdusia codziennie kupuję Igorkowi nową paczkę albo i 2 jak wiem że sobie pojemy także zawsze jakieś gofry mam:-) Upomnij się tylko o nie:-D
Krycha jak już będziecie zdrowe to dla was też zrobię ekspresowe gofry. A wiecie że w czwartek (ten?) jest tłusty czwartek???:tak::tak::tak::tak:Mniam mniam.
Dzindusia masz jakąś fotkę swojej furki?? Też lubię popatrzeć na fajne cudeńka:-)

Do góry