reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
humorek fatalny ;/ taki jak dziennie ;/

A net niewiem jak dlugo bedzie chodzil ;/;/;/ bo maja go zmieniac Bo ja sie bede wyprowadzac i bedzie trzeba ta linie rozlaczyc

:szok::szok: a gdzie masz zamiar sie przeprowadzic?? masz juz cos na oku?? to przez ta wspollokatorke?? jakbys potrzebowala jakiejs pomocy to dawaj znac.... puki jeszcze moge to chetnie pomoge w miare mozliwosci :-):-)

wyprowadzamy sie bo juz oboje z Damianem mamy Dosc ona na kazdym kroku robii wszystko na zlosc tylko aby sie nas pozbyc ;/ jak sie wyprowadzimy to takowej szma ty nie chce widziec u siebie w domu ! Chocby zes rala mi sie na wycieraczke to jej nie wpuszcze ;/ !!!

humorek fatalny ;/ taki jak dziennie ;/

A net niewiem jak dlugo bedzie chodzil ;/;/;/ bo maja go zmieniac Bo ja sie bede wyprowadzac i bedzie trzeba ta linie rozlaczyc

Sylcia007, pytałam o wolne apartamenty tutaj, ale nie ma :no:... W ogóle o jedno - sypialniane ciężko, są najbardziej chodliwe! A wypatrzyliście już cosik? Dobrze, że masz jeszcze niecika to przynajmniej możesz z nami poklikac co by nie zwariować :sorry:...

heh rozumiem - kiedys tez mieszkalam z malo fajmymi wspollokatorami i to bylo straszne.... I od tamtego czasu mieszkamy sami - i powiedzialam nigdy wiecej Bo nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi, a i ze znajomymi ciezko czasem sie dogadac... ja osoboscie wole placic czynsz sama ale miec komfort ze nikt mi nie nabruzdzi.......

heh rozumiem - kiedys tez mieszkalam z malo fajmymi wspollokatorami i to bylo straszne.... I od tamtego czasu mieszkamy sami - i powiedzialam nigdy wiecej Bo nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi, a i ze znajomymi ciezko czasem sie dogadac... ja osoboscie wole placic czynsz sama ale miec komfort ze nikt mi nie nabruzdzi.......

Święte słowa!!! My też źle zaczęliśmy, trafiliśmy na podobną małpę z jaką teraz Sylcia007 musi się męczyć, chociaż ta Jej współlokatorka bardziej szaleje :eek::szok:! Wolimy mieszkać sami, płacić więcej, ale za taki święty spokój warto :tak:... Ale rozumie dlaczgo ludzie decydują się na zamieszkanie z kimś :sorry: i nie dość, że Wasza sytuacja jest ciężka, Sylciu007, to jeszcze ONA Wam nieodpuszcza - nie kopie się leżącego :wściekła/y:

krycha jasne , czasem nie ma sie wyjscia i sytuacja zmusza to mieszkania z ''kims jeszcze''..... nieszczescie zaczyna sie wtedy gdy trudna sytuacje poteguje konflikt ze wspolmieszkancem......... spokuj wazna rzecz zwlaszcza w sytuacjach podbramkowych .... sylcia mam nadzieje ze przeprowadzka pomoze ci odzyskac spokuj - jak atmosfera domowa sie oczysci to i wasze sprawy wreszcie zaczna sie ukladac ;-)

reklama
Sylcia jak już będziecie na "swoim" wszystko zacznie się układać. Jak się sypie to wszystko naraz , jak zaczyna układać to krok po kroczku a samodzielne mieszkanie jest pierwszym z nich. Trzymam kciuki.

A na chandrę polecam gofry z bitą śmietaną i dzemem:-) Zjadłam dziś już 4:-D:-D:-D:-D

Do góry