reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dziendobty mamusie :-):-)

witam was w ten ponury dzien Wlasnie ze szpitala wrucilam Wszystko jest w porzadku - maly rosnie jak na drozdzach :-D:-D i cos czuje ze troszke wczesniej bedzie z nami...

sylcia trzymaj sie dziewczyno.... i glowa do gury... a jak cie jakies zle mysli najda to popatrz sobie jaka masz super cureczke to od razu usmiech powruci :tak:

reklama
dzień doberek kobietki.
u nas od rana płaczliwie bo małego kolki meczą ale zaraz idziemy po jakiś rewelacyjny specyfik na takie dolegliwości-kobietka z mothercare miała załatwić z Niemiec.szkoda mi mojego fraglesika bo przez te wzdęcia nawet się załatwić nie może:-(
Sylcia ja tam bardzo chętnie ale co na to Damian?pewnie byłby niepocieszony:-D

nio jak masz tylko ten test i nie jest on polaczony z rutynowa kontrola to ok 3 godzinki.... niby nie tak zle ale wez sobie jakas dobra ksiazke bo czas niemilosiernie sie dluzy...:sorry2:

Ja mam właśnie tak bez sensu zaplanowane wszystko bo jednego dnia mam sam "test" a za dwa kolejne "rutynową kontrole" prosiłam by odbyło się to w jednym dniu ale nic z tego więc trzeba się niestety przemóc i uzbroić w cierpliwość hehehe
Najbardziej przeraża mnie to że na badanie cukru muszę być na czczo a ja bez śniadania nie wychodzę nigdy z domu no i do tego to trwa tak długo ...hmmm chyba im tam padnę :-):-)

nio nie jest to zbyt przyjemne i tez mialam spore obawy czy dam rade ale o dziwo jakos sie udalo :-):-) takze powodzenia zycze i oby wyniki byly dobre:-)

no i mnie tez jakos nie mogli umuwic na badanie i kontrole jednego dnia .... i tak w pon mialam cukier a we wtorek kontrole - co za barany :no::sorry2:

a tak pozatym to jak sie czujesz?? wszystko w pozadku??

Hejka! Wpadłam się z Wami w końcu przywitać :-)...

Oj, Alex2339, wiem o czym mówisz :baffled: zdrówka dla Was!!! A z tym nieposłuszeństwem to może Młodemu przejdzie, co?

Drozdusia, a to Mikołajek się namęczy :-( nie dość, że z kupkami ma problem to jeszcze kolki :dry:... A co to za specyfik?

Agnieszka13111980, a kiedy masz ten test glukozowy? I z tego co pamiętam to raczej po pierwszym pobraniu krwi można już cosik wszamać... Ale nie jestem pewna, chociaż jak dadzą Ci do wypicia Lukosade :-p to chyba będziesz mogła wciągnąć jaką bułe i tak cukier Ci skoczy ;-)...

Dzindusia, myślisz, że wcześniej urodzisz:szok::-D? I tak Ci już mało zostało do rozwiązania :tak:;-)

Młoda nadal zagilana, ale jest już troszkę lepiej :sorry2:, chciałabym żeby Jej już przeszło...

reklama
krycha nio jakies mam takie przeczucie ...... :tak::-D i dziwne uczucie w ''brzuszku''

a co do testu na glukoze to mi pielegniarka zabronila nawet wody sie napic miedzy ''kluciami'' nie muwiac o czymkolwiek do zjedzenia :baffled:

Do góry