reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

krycha nio jakies mam takie przeczucie ...... :tak::-D i dziwne uczucie w ''brzuszku''

a co do testu na glukoze to mi pielegniarka zabronila nawet wody sie napic miedzy ''kluciami'' nie muwiac o czymkolwiek do zjedzenia :baffled:

Hmm... No ja już nie pamiętam dokładnie... Przeczucie mówisz ;-)! Kto wie, kto wie :-)... Pewnie byś już chciała, co?

Dobra, zmykam już do wyrka :sorry2: stosunkowo udanej nocy życzę, paaaaaaaaaaaaa :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
oj chcialabym chciala......:-):-) doczekac sie nie moge no i juz mi ciezko coraz bardziej .... nio ja tez padam wiec sie zegnam Spokojnej nocki Wam zycze

Dzień dobry mamusie!!! Coś mnie zrzuciło z łóżka :szok: i tak przylazłam już do kompa, bo co się będę s boku na bok przewracać, zwłaszcza, że moja rodzinka jeszcze smacznie śpi to bym im przeszkadzała ;-)...

oj chcialabym chciala......:-):-) doczekac sie nie moge no i juz mi ciezko coraz bardziej .... nio ja tez padam wiec sie zegnam Spokojnej nocki Wam zycze

Skąd ja znam to uczucie :-D:-D:-D ostatnie tygodnie są najgorsze niestety, ale cierpliwości, doczekasz się w końcu!

Test mam w pon o 8.30 więc jak dobrze pojdzie to bede mogła szybko coś zjeść hehehe

Eeeee, to z tą godziną nie jest tak źle, dasz radę ;-)

Idę napić się herbatki, do klikania :rofl2:

dzień doberek :-)
Dziś mam wolny dzień ale jak na złość szybko się wyspałam hehehe a miałam taaakie plany -spać do południa cóż siła wyższa ;-)
Tak więc śniadanko i do zajęć domowych czas się wybrać .Dziś mam wizytę u gp w sumie nie lubię tam chodzić jak dla mnie trata czasu :-)

Witam. Mam dzisiaj lenia:-) I znowu problemy z młodego zasypianiem bo jak juz ładnie sam zasypiał tak znowu muszę z nim walczyć żeby go położył. EHHHH
Miłego dnia mamuśki

dzieńdoberek babki
witam się szybko z PL
wesele bardzo udane wytańcowałam się że heeej aż musiałam no spe brać:-D:-D:-D
pogoda zimowa, adal dostał sanki i cały zadowolony pozwala się ciągać:-D:-D:-D
niestety ja się zasmarkałam tuż przed wylotem i na weselu miałam czerwony nochal jak rasowy ochlapus:eek: a teraz i adal ma smarki do pasa:crazy:
muszę lecieć
pa

reklama
Witam sie mamusie :-):-)

pasowalo by mi domek troszke ogarnac dzisiaj i za jakis obiadek sie zabrac - ale mam lenia i nic mi sie nie chce........ eh musze zagrysc zeby i wziasc sie do roboty

Do góry