reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

justysia jeszcze raz gratki :) a imie nie spotykane i wlasnie oto chodzii :)) ale to bedzie Kornel czy Korneliusz ? Tak czt siak ladne imie :) No i wycaluj Julke brzusio i Maycie No i Oliwke rowniez :))

reklama
Dzień doberek! Wczoraj pogoda nic a nic się nie sprawdziła, ale może dziś będzie przyjemniej :-)...

Justysia21, ucałuj i wyściskaj Olivce i Mayeczkę :tak:!!!

Madziakowalik, witaj, witaj :-D! I częściej do nas zaglądaj!!! I Mayeczka zasmarkana, Bidulka... Łączę się w bólu i zdrówka życzę!

Spokojnej niedzieli życzę, do klikania Laseczki :sorry2:

A właśnie! Alex2339, gdzie Ty była jak Cię nie było, co? Co tam u Ciebie Kobito? Jak dzieciaczki się mają?

Cześć dziewczyny:-)
Ja jeszcze w łóżku siedzę, nic mi się nie chce. Pospała bym jeszcze do 12:zawstydzona/y::tak: Ale trzeba ruszyć 4 litery i się trochę ogarnąć bo wyglądam jak 7 nieszczęść:baffled:.
Zgubiłam śrubkę od okularów, myślicie że jakiś optyk będzie dziś otwarty żeby to naprawić:confused:.

Hejka. Pogoda zapowiada się super:-) No i zaraz na basen się wybieramy żeby Igor miał jakąś atrakcję:-) Miłego dzionka życzę;-)
Justysia gratuluję synka:tak: I ucałuj Olcię ode mnie:-)

reklama
Do góry