reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

sylcia biedaku to ty nawet w domku spokoju miec nie mozesz :no: nierozumiem - zamiast zyc w ''zgodzie'' i nie wchodzic sobie w droge to takie atrakcje masz w domku...... niezazdroszcze....

reklama
to malo powiedziane takie atrakcje Tej kobiety nikt nie lubii nie ma znajomych nie ma do kogo buzii otworzyc to dziennie dzwonii do rodzicow bo nie ma z kim pogadac nie wychodzii nigdzie partnerowii tez nie pozwala wychodzic ;/ koszmar miec takiego babsztyla i zyc znim ;/

Hejka laseczki;-)
witam sie i ja w ten brzydki dzionek, przyleciałam bez większych przygód no i PL mi wystarczy już na jakiś czas:-D ide ogarniać dalej chałupkę bo T przez 2 tyg palcem nie ruszył bo go więcej nie było jak był w domku słabo co:-D

Dzień dobry! Wpadłam się przywitać ;-)... Pyza śpi, wąż tyż no i mam akurat przerwę, czekam aż mi kapucha dojdzie, łazanki dzisiaj robię taka mnie ochota naszła, i resztę mam już poszykowaną, nawet na zupę, ale garnek zajęty, więc czekam sobie :sorry2:...

No i u mnie tylko na chęciach się skończyło :-) W sumie nie poszliśmy bo mąż poszedł spać a mi się nie chciało samej. Poza tym mały i tak i tak wyjdzie :-D. Kiedyś takich szkół nie mieli i dzieci się też rodziły:tak::tak::tak:

Urodzisz sama, nie martw się! Powiedzą Ci kiedy pchać, z resztą sama będziesz czuła :tak: i nagle człowiek też fachowo oddycha :-D, będzie dobrze!

Dzindusia, może Ci to w krew wejdzie i codziennie jako pierwsza będziesz nas witać :tak:! Owocnych zakupów życzę :-)!

krycha wiesz co czy mi robii na zlosc od kilku miesiescy dziennie walnie swoje lacie albo brutne buty na moje Z nogi je skopie i wrzucana moje buty Gdy odkurza wali jak stuknieta pomoich drzwiach Gdy ja robie pranie ona akyrat musii tez robic i zawsze moje pranie wrzucii do suszarki obok a ona nie jest uzywana bo cos sie tam zepsulo i walnie do tej zakurzonej suszary zajmie 3/4lodkowi ze niemam gdzie innych rzeczy w lodowce wlozyc Swoje kilka garnkow ucisnie i pilnuje aby nikt jej nie ruszal a moich desek tarek mieszalek itp uzywa bo ona z kilkoma sztuccami przyszla ... Wiec jak kto rozumie robii mi na zlosc czy nie ? ;/

Jak ja Ci współczuję :-:)-:)-(, wiem co to znaczy mieć takiego babsztyla w domu, choć Twoja współlokatorka moją ex pobija we wszystkim! Oczywiście, że robi Ci na złość i ewidentnie pokazuję Ci, że Cię tam nie chce :szok:, niestety... Trzymaj się dzielna Kobieto!!!!!!

Kaja_respect, witamy na Zielonej Wyspie :-D:-D:-D! Super, że tym razem już nie robi Ci problemów :tak:, ale nadal się głowię po jakiego grzyba kazali Ci w tamta stronę te koła ściągać, hm :confused:...

No to lecę herbatki się napić w spokoju :-), miłego dnia życzę i w raze "w" udanej niedzieli :cool2:

Witam

Wybaczcie dziewczyny ze tak dlugo nie pisalam i ze tak walne prosto z mostu
ale mam wazne pytanko Jak sie robi u GP cytologie i jak wyniki beda nie ciekawe to gdzie sie wtedy podejmuje leczenie u GP czy kieruja do jakiegos specjalisty
Czy ktoras z was orietuje sie w tym temacie ?

Jak GP zobaczy że cytologia jest zla to kieruje na dalsze badania do szpitala, a cytologie u Gp i jeśli to coś zwykłego to on przypisze tabletki ale jesli wymaga to dalszych badań to oczywiście kieruje dalej

Ostatnia edycja:
Heja alex :)) weisz sadze ze kaja ma racje :) jak bedziesz miala jakas infekcje to tabletki rzepisze np tak jak mi Bo ja niestety po ciazt mialam problemy i dostalam antybiotyk i po 5 dniach bylo juz ok :))

Witam wszystkich :)
ale mnie tutaj dawno nie bylo . widze ze wicej osob sie pojawilo - witam raz jeszcze . moja Maya znow katarek :-( :-(walczymy z nim cholerny katar . milego weekendu zycze . :-)

reklama
hejka dziewczynki :):):)
zieki za gratki a no bedzie chlopczysko hihihi nawet nie wiecie jak sie cieszylam normalnie az mi lzy do oczy naplynely... bedzie may Kornel :):):)
a witam sie z Dublina od naszej Olivci bo jakos nas tu do niej przywialo :):):) i jak zwykle kozystam z chwili na internet hihiihi bo u nas go ani widu ani slychu hihihi a ewnie przez to ze jeszcze nie zamowilismy hihihihi trza sie troche oduzaleznic :sorry2:
ok zegnam sie i juro pewnie tez zagladne jak mi Olcia pozwoli hihihi buzka i milych snow :)

Do góry