reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
to malo powiedziane takie atrakcje Tej kobiety nikt nie lubii nie ma znajomych nie ma do kogo buzii otworzyc to dziennie dzwonii do rodzicow bo nie ma z kim pogadac nie wychodzii nigdzie partnerowii tez nie pozwala wychodzic ;/ koszmar miec takiego babsztyla i zyc znim ;/
kaja_respect
Mama 2 urwisów ;D
Hejka laseczki;-)
witam sie i ja w ten brzydki dzionek, przyleciałam bez większych przygód no i PL mi wystarczy już na jakiś czas ide ogarniać dalej chałupkę bo T przez 2 tyg palcem nie ruszył bo go więcej nie było jak był w domku słabo co
witam sie i ja w ten brzydki dzionek, przyleciałam bez większych przygód no i PL mi wystarczy już na jakiś czas ide ogarniać dalej chałupkę bo T przez 2 tyg palcem nie ruszył bo go więcej nie było jak był w domku słabo co
K
krycha
Gość
Dzień dobry! Wpadłam się przywitać ;-)... Pyza śpi, wąż tyż no i mam akurat przerwę, czekam aż mi kapucha dojdzie, łazanki dzisiaj robię taka mnie ochota naszła, i resztę mam już poszykowaną, nawet na zupę, ale garnek zajęty, więc czekam sobie ...
Urodzisz sama, nie martw się! Powiedzą Ci kiedy pchać, z resztą sama będziesz czuła i nagle człowiek też fachowo oddycha , będzie dobrze!
Dzindusia, może Ci to w krew wejdzie i codziennie jako pierwsza będziesz nas witać ! Owocnych zakupów życzę :-)!
Jak ja Ci współczuję :---(, wiem co to znaczy mieć takiego babsztyla w domu, choć Twoja współlokatorka moją ex pobija we wszystkim! Oczywiście, że robi Ci na złość i ewidentnie pokazuję Ci, że Cię tam nie chce , niestety... Trzymaj się dzielna Kobieto!!!!!!
Kaja_respect, witamy na Zielonej Wyspie ! Super, że tym razem już nie robi Ci problemów , ale nadal się głowię po jakiego grzyba kazali Ci w tamta stronę te koła ściągać, hm ...
No to lecę herbatki się napić w spokoju :-), miłego dnia życzę i w raze "w" udanej niedzieli
No i u mnie tylko na chęciach się skończyło :-) W sumie nie poszliśmy bo mąż poszedł spać a mi się nie chciało samej. Poza tym mały i tak i tak wyjdzie . Kiedyś takich szkół nie mieli i dzieci się też rodziły
Urodzisz sama, nie martw się! Powiedzą Ci kiedy pchać, z resztą sama będziesz czuła i nagle człowiek też fachowo oddycha , będzie dobrze!
Dzindusia, może Ci to w krew wejdzie i codziennie jako pierwsza będziesz nas witać ! Owocnych zakupów życzę :-)!
krycha wiesz co czy mi robii na zlosc od kilku miesiescy dziennie walnie swoje lacie albo brutne buty na moje Z nogi je skopie i wrzucana moje buty Gdy odkurza wali jak stuknieta pomoich drzwiach Gdy ja robie pranie ona akyrat musii tez robic i zawsze moje pranie wrzucii do suszarki obok a ona nie jest uzywana bo cos sie tam zepsulo i walnie do tej zakurzonej suszary zajmie 3/4lodkowi ze niemam gdzie innych rzeczy w lodowce wlozyc Swoje kilka garnkow ucisnie i pilnuje aby nikt jej nie ruszal a moich desek tarek mieszalek itp uzywa bo ona z kilkoma sztuccami przyszla ... Wiec jak kto rozumie robii mi na zlosc czy nie ? ;/
Jak ja Ci współczuję :---(, wiem co to znaczy mieć takiego babsztyla w domu, choć Twoja współlokatorka moją ex pobija we wszystkim! Oczywiście, że robi Ci na złość i ewidentnie pokazuję Ci, że Cię tam nie chce , niestety... Trzymaj się dzielna Kobieto!!!!!!
Kaja_respect, witamy na Zielonej Wyspie ! Super, że tym razem już nie robi Ci problemów , ale nadal się głowię po jakiego grzyba kazali Ci w tamta stronę te koła ściągać, hm ...
No to lecę herbatki się napić w spokoju :-), miłego dnia życzę i w raze "w" udanej niedzieli
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
kaja witaj u nas ))
Moze jest jakas mama ktora jest dzis sama w domku i ma ochote poklachac ?? Choc to weekend wiec powatpiewam )
Moze jest jakas mama ktora jest dzis sama w domku i ma ochote poklachac ?? Choc to weekend wiec powatpiewam )
alex2339
Fanka BB :)
Witam
Wybaczcie dziewczyny ze tak dlugo nie pisalam i ze tak walne prosto z mostu
ale mam wazne pytanko Jak sie robi u GP cytologie i jak wyniki beda nie ciekawe to gdzie sie wtedy podejmuje leczenie u GP czy kieruja do jakiegos specjalisty
Czy ktoras z was orietuje sie w tym temacie ?
Wybaczcie dziewczyny ze tak dlugo nie pisalam i ze tak walne prosto z mostu
ale mam wazne pytanko Jak sie robi u GP cytologie i jak wyniki beda nie ciekawe to gdzie sie wtedy podejmuje leczenie u GP czy kieruja do jakiegos specjalisty
Czy ktoras z was orietuje sie w tym temacie ?
kaja_respect
Mama 2 urwisów ;D
Jak GP zobaczy że cytologia jest zla to kieruje na dalsze badania do szpitala, a cytologie u Gp i jeśli to coś zwykłego to on przypisze tabletki ale jesli wymaga to dalszych badań to oczywiście kieruje dalej
Ostatnia edycja:
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Heja alex ) weisz sadze ze kaja ma racje jak bedziesz miala jakas infekcje to tabletki rzepisze np tak jak mi Bo ja niestety po ciazt mialam problemy i dostalam antybiotyk i po 5 dniach bylo juz ok )
madziakowalik
Fanka BB :)
Witam wszystkich
ale mnie tutaj dawno nie bylo . widze ze wicej osob sie pojawilo - witam raz jeszcze . moja Maya znow katarek :-( :-(walczymy z nim cholerny katar . milego weekendu zycze . :-)
ale mnie tutaj dawno nie bylo . widze ze wicej osob sie pojawilo - witam raz jeszcze . moja Maya znow katarek :-( :-(walczymy z nim cholerny katar . milego weekendu zycze . :-)
reklama
justysia21
Elfikowa mama :D
hejka dziewczynki
zieki za gratki a no bedzie chlopczysko hihihi nawet nie wiecie jak sie cieszylam normalnie az mi lzy do oczy naplynely... bedzie may Kornel
a witam sie z Dublina od naszej Olivci bo jakos nas tu do niej przywialo i jak zwykle kozystam z chwili na internet hihiihi bo u nas go ani widu ani slychu hihihi a ewnie przez to ze jeszcze nie zamowilismy hihihihi trza sie troche oduzaleznic
ok zegnam sie i juro pewnie tez zagladne jak mi Olcia pozwoli hihihi buzka i milych snow
zieki za gratki a no bedzie chlopczysko hihihi nawet nie wiecie jak sie cieszylam normalnie az mi lzy do oczy naplynely... bedzie may Kornel
a witam sie z Dublina od naszej Olivci bo jakos nas tu do niej przywialo i jak zwykle kozystam z chwili na internet hihiihi bo u nas go ani widu ani slychu hihihi a ewnie przez to ze jeszcze nie zamowilismy hihihihi trza sie troche oduzaleznic
ok zegnam sie i juro pewnie tez zagladne jak mi Olcia pozwoli hihihi buzka i milych snow