reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Heja :))

bozenko jedz jedz nic sobie nie zaluj :)) Teraz masz piekny stan w ktorym mozesz sobie pozwolic na jedzenie i odpoczynek rowniez :))
martuana bezpiecznego lotu :))
edziook gratulacje chlopczyka :))

Ahh dziewczyny na forum bede niewiem do dzis do jutra A do jakiego czasu dokladnie mnie niebedzie to niewiem ... Neta niebede miala niestety

reklama
witam sie

sylcia a co to sie dzieje ze necika miec nie bedziesz?? jak tam wogule u ciebie?? poprawilo sie cos?? jakbys potrzebowala pomocy jakiejkolwiek to pisz - chetnie w miare mozliwosci pomoge :tak:

Witam w poniedzialkowy ranek:-)
Bry!!! No i pupa, podziębiłam się, gardło mnie boli :dry:... Mam nadzieję, że szybko minie i nie rowinie się w nic więcje!!!

Byliśmy wczoraj w Polmedzie na tym usg - Młodej nic nie jest, ma asymetrie gruczołów i to wsio :-D:-D:-D! Pytałam o usg 3D, ale nie robią, nie mają sprzętu, szkoda... Ale można sobie u nich zakupić Prenatal Classic, za 9.99 e 100 tabletek, mamusie ciężaróweczki i karmiące piersią ;-)
ooo kurcze szkoda ze nie wiedzialam wczesniej,bo tu w aptekach maja wszystkie witaminy z kwasem foliowym,musialam zakupic jeszcze pudelko.ale nastepnym razem popedze do Polmedu.
Hejka dziewczyny :tak: A tu widze cosik ostatnio ciążowo i zachciankowo:-D oj ja wam nie zazdroszcze:-D ale ja już to przeszłam :-D i koniec :-D A u mnie koniec pakowania jeszcze ostatnie conieco ze sklepu i jutro rano lece:tak: ależ mi się nie chce:szok: ale ktosik musi pozałatwiać sprawunki:szok: ciekawe jak mi dzieci w drodze będą się zachowywać bo Mareczek nie może doczekać się lotu:szok::-D no nic trza dać rady;-)Bożenko jedz jedz potem zgubisz zbędności jak mi się udaje to i Tobie się uda ja to z Polski mam nadzieje wróce o rozmiar mniejsza tam to nigdy apetytu nie mam i człowiek zalatany:-D:szok::tak:

Marta ty juz nie przesadzaj ztymi rozmiarami w dol bo w koncu sie skoncza i z czego bedziesz spadac?Znikniesz!:-D

Ms marple ja tez wciaz mdlosci mam:baffled: zeby tylko mdlosci.Problemy z przepona,wiazadlami,rwa kulszowa,zmeczeniem i ciaglym spaniem na okraglo kiedy tylko moge.Nawet moglabym na stojaco w autobusie:-D.Nie wiem zupelnie inna ciaza niz z Maxem.Moze to jakas diewucha mnie tak meczy?:-D

Milego dnia mamunie.

Witam poniedziałkowo:-)
Miło tak was poczytać z samego rana :-)
Zaraz uciekam na angielski mam nadzieję że jak wrócę znów coś będzie na mnie czekać :). piszcie więc duuuuuuużo :-)

dziewczyny help!!!
macie nr to ginekologa ale nie do Brzozowskiego tylko do tej babki i czy wiecie kiedy ona przyjmuje:confused:

edziook sylcia ma racje , jak czasem zaniedbam forum i nie zagladam kilka dni to nie moge sie wyrobic z czytaniem hihi

sylcia to niefajnie - bez neta to prawie jak bez reki :sorry2:

martaF 086 323 51 00 to nr na rejestracje do polmedu - to ci tam powiedza kiedy ginekolozka przyjmuje

Ostatnia edycja:
hahah Gaston Ty to jak mój mąż :-D twierdzi że wieszaki ma w szafie ale ja zawsze nosiłam 36-38 i ta moja 40 narazie mn ie nie fascynuje :-D;-) ale już nie długo latem może się wbije w jakom krutką kiecke hahahah:-D i mam nadzieje że dość już ciąż tycia i odchudznia na zawsze :-D Bo ja jak już tyje to z rozmachem i 40 kg. przybywa w ciąży a bez niej jakaś lżejsza jestem heheh ale jak fajnie się jadło i jak wszystko smakowało hahha:-D:szok: głupia kiełba:szok:ska a tyyyyyyyle frajdy :-D Ale wy teraz możecie nadrabiać za mnie a ja się z wami ciesze waszymi brzusiami :-D:tak:;-)będe wpadać i was podczytywać z Polski żebym była na topie i za wami za bardzo nie tęskniła:-D:-D

reklama
martuana spokojnego lotu życzę i udanego urlopu
ja dla odmiany zawsze w PL tyję:baffled: bo tam tyle smakołyków mama zawsze przygotowuje:sorry2:

niedługo po tobie i ja się spakuję, lecimy we czwartek:tak: jak widziałam prognozę ma padać... śnieg:baffled: mam nadzieje, że się pomylili :baffled:

Do góry