reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hejka:)
A ja wlasnie ze spacerku wrocilam:)Maya nadal spi :)Stoi sobie w ogrodzie a ja na nia zerkam z kuchni:)My ju po 10 bylysmy na podworku:)Bo choc mroznie ,to naprawde bardzo przyjemnie:)
Teraz tylko czekam ,az wstanie i po Anite do szkoly bedzie trzeba ruszac-)
No nic....lece poczytac troche i kawke sobie zrobic,bo jeszcze nie pilam dzis:)

reklama
Hejka a my już z bajkoladu hahah dziecięcia pozasypiały w aucie a ja obiadek już wcześniej zrobiłam więc troche się pobycze bo jakaś zmęczona jestem czy jak?:-p A muszę jeszcze troche rzeczy poszykować przed wyjazdem bo temu to tamtemu jeszcze co innegi trza zawieść a miałam mieć walize tylko dla siebie a tu masz babo placek za dużą rodzinke tam mam:-D a pogoda suuuuperowa aż chce się żyć przy takim słoneczku;-)

i my już w domku Adamo śpi jak suseł tak się zmęczył:-D:-D

dziękuję dziewuszki za miło spędzone popołudnie:tak::tak:
tego mi było trzeba:tak::tak:
krycha dzięki za żyrafki dla Adala:tak:
martuana i tobie dziękuję za prezent:tak:
gosiulka miło było cię poznać:tak::tak:

Bożenko Mareczek zasypiał w acie a jeszcze wołał że chce iść na plac zabaw:-Dtak mu się podobało:-D A i nie ma sprawy cała przyjemność po mojej stronie byle się podobał;-):-D

My też już w domu i po obiadku nawet, a wymęczone jesteśmy obie na maxa :-D:-D:-D no i dotlenione oczywiście :-D:-D:-D

Aga_irlandia, fajnie, że możesz Mayeczke na ogrodzie zostawić i może sobie spać i się dotleniać jednocześnie :tak:. Mi czasem brakuje takiego wybiegu, ale tylko czasem ;-):-D...

Ms.Marple, nie ma problemu, oby się dobrze nosiły ;-)

Martuana, jeszcze raz dzięki za spodnie :blink:

Drozdusia, jak Twoje samopoczucie dzisiaj? Poprawił Ci sie troszkę humorek?

Agnieszka13111980, już niedługo sama będziesz mogła serwować takie atrakcje swojemu Maleństwu :tak:!

Dzindusia, jak wyniki? Przyszły już? Hmm... Szykowanie wyprawki - sama przyjemność :sorry2:

Kaja_respect, nie martw się, myślę, że jak wrócicie to Michaś na nowo sobie drzemki ustawi :-) albo będziesz wstawać tak jak ja :baffled::-p;-)...

Hejka.
Mpjemu łobuzowi tak się podopało w fikolandzie że zamiast spać bawi sie w łózeczku w najlepsze.
Gosia miło było Was poznać:-)
Drozdusia a jak Ty się dzisiaj czujesz?? Psychicznie mam na myśli... I ogromne brawa dla Loli:tak::tak: Ja powoli tak się przymierzam żeby Igora poadzić na nocnik kiedy zaczyna stękać ale boję się ze nie zdąże i będę to później zbierała z dywanu:baffled:

A moje dziecie tyle co sie w aucie przespala z 20 min i tyle od tego czasu bryka, chyba za duzo wrazen miala jak na jeden raz:) zmeczona juz jest na maxa ide wlasnie dac jej kolacje, tylko zeby mi znow w foteliku nie zasnela kurcze!!
Camomile, ms marple mi rowniez bylo bardzo milo Was poznac:)

reklama
Sophie juz spi juuuupiiiii!!!!!

Krycha ta technika usypiania normalnie dziala!!! 3 dzien ja dopiero stosuje, i wystarczy ze 3 razy wyjde z pokoju i Sophie juz wie ze trzeba isc spac!!! kurcze 20 min i dziecko spi, gdzie wczesniej mi to czasami 2 godziny zajmowalo az sie mala wymeczyla staniem w lozeczku!!!Ale jestem zadowolona!!!

Mam takie pytanie, czy ktoras z was , ma child benefit na ojca dziecka zamiast na matke??? Bo nam tutaj powiedzieli ze na ojca niby nie mozna, i ze tylko matka moze dostawac te pieniadze!

Do góry