reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

A ja chciałam się pochwalić że byliśmy dziś u lekarza i na 90 % będziemy mieli córeczkę ;-)

gratulacje!! juz możesz na zakupach w róż uderzać;-):tak::tak::-D:-D

kaja i beakta my też jedziemy do PL w lutym i szczerze mówiąc nawet nie pomyślałam, żeby kupić grubsze rzeczy dla Adasia:sorry2:
ło raju nowy wydatek:baffled:
sylcia niestety mój dzieć już nie usiedzi w wózku na spacerku:no: musi biegać
drozdusia a wy ja sobie radziliście z Laurą?

reklama
Hi :))
bozenko calkowicie mi z glowy wylecialo ze Twoj skarb to wielki chlop i chce juz sam wedrowac :))
agnieszka gratulacje Najwieksze !!! A wiec roz-blues :))
gosia Nadina juz nie wymiotuje :))

A w ogole niewiem czy slepa jestem czy co Bo Nadina ma jyz 5 zebiw Szosty jej wychodzi i jest to lewa dwojka u gory A tak dzis jej myje jame ustna i patrze a po prawej srronie czerwone miejsce i widac chyba zeba na miejacu trojki ! Czy to mozliwe aby trojeczka jej tak szybko wychodzila ?

dzień doberek.
ms.marple no Lola na szczęście dość chętnie jeździ w wózku ale czasami daliśmy jej pobiegać po śniegu żeby miała frajdę:tak: a na spacerku byliśmy codziennie mimo -20 stopni mrozu.malutkiemu i Laurze to nie zaszkodziło:-)

hej babki ostatnie kilka minut na starym mieszkaniu wiec korzystam z okazji bo tam neta jeszzcze nie mamy :/
a wiec prosze mnie informowac o wszelakich spotkaniach telefonicznie hihiih no chyba ze nie macie mnie ochoty ogladac :/
Agnieszka ale fajowsko ze juz wiecie ja jeszcze w niewiedzy ale najpozniej w marcu sie dowiem co tam we mnie pomieszkuje.....
a wiec zegnam sie na jakis czas widzimy sie we wtorek ale prosze o eska na ktora i czy to w tym samym fikolandzie??

ms marple ja z moja mam to samo tylko ze ona jeszcze chodzic nie moze a juz w wozku usiedziec nie moze, moge z nia wychodzic tylko w jej porze drzemki, a jaku jez sie przebudzi a jeszcze jestesmy na spacerze to odrazu cyrki wyprawia!!!

Agnieszko no super ze juz wiecie, ale tez widze ze pozno sie dowiedzialas:) napewno jestes szczesliwa, pamietam jak sama sie cieszylam jak sie dowiedzialam ze bedziemy miec coreczke:):)

Justysia to udanego rozpakowywania sie teraz:) a we wtorek to juz chyba ta 12:30 zostanie:) nie moge sie doczekac az zobacze Juleczke no i dotkne brzuszka z fasolka:)

hej babki ostatnie kilka minut na starym mieszkaniu wiec korzystam z okazji bo tam neta jeszzcze nie mamy :/
a wiec prosze mnie informowac o wszelakich spotkaniach telefonicznie hihiih no chyba ze nie macie mnie ochoty ogladac :/
Agnieszka ale fajowsko ze juz wiecie ja jeszcze w niewiedzy ale najpozniej w marcu sie dowiem co tam we mnie pomieszkuje.....
a wiec zegnam sie na jakis czas widzimy sie we wtorek ale prosze o eska na ktora i czy to w tym samym fikolandzie??

Hehe jak to brzmii ostatnie minuty w starym mieszkaniu :)) Szkoda ze jeszcze neta nie ma tam na nowym lokum ;/ No i co do spotkanka to chyba nic sie nie zmienilo :) Ale jakby co to damy znac napewno Bo ja napewno chce Cie zobaczyc wycalowac Jule i wysciskac brzuchol :))

Hejka. Ale mi fajnie:-D Napiłam sie winka i tak mi sie wesolutko zrobiło:-D
Agnieszka strasznie gratuluje córeczki:-) Zawsze marzyłam o córeczce i chociaż mam synka którego kocham naj naj mocniej to nad córeczką popracuję (mam nadzieję) za jakiś rok może za dwa:-(
Bożenka pisałas jakiś czas temu że Fumfel Ci się buntuje. Jak sobie z tym poradziłaś??? Ja mam w ciągu dnia kilka godzin wymuszonego płaczu i już zaczyna mnie trafiać bo płacze tylko gdy chce coś wymusić:baffled:

Hej Laseczki!!! Tęskniłyście za mną :-p??? Nie, nie, ja o Was wcale nie zapomniałam tylko ostatnio troszkę gorzej się czułam... Z Oliwcią tak nie było, więc nie bardzo jeszcze umiem sobie poradzić ze sobą, ale staram się jak mogę :tak:! Najgorzej jest tylko z moim apetytem, znaczy mam go jak diabli i zachcianki jak nie wiem, ale jak już przyjdzie do jedzenia to nie mam go gdzie zmieścić... Jakąś taką kluchę mam w żołądku czy cóś :dry:, nie wiem jak to opisać! I senność mnie taka dopadła, że mogłabym cały czas kimać, sobotę przespaliśmy rodzinnie, wszyscy :-D:-D:-D! Ale nie ma co narzekać, byliśmy na usg, widzieliśmy naszą kluseczkę, chodzi o wygląd, nie o wagę oczywiście ;-)!

Sylcia007, strasznie mi przykro :-:)-:)-(
[*]
[*]
[*]

Kaja_respect, życzę Ci żebyś powrót miała już mniej atrakcyjny! Ale z tymi kołami to przegięli, nie ma co... A jak Amelka się czuje?

Agnieszka13111980 , gartuluje córeczki!!!! Ja też za różem nie przepadam :tak: sama nie kupuję nic w takim kolorze, ale w szafie troszke takich rzeczy mam - prezenty od innych :sorry2:...

Justysia21, pamiętaj co Ci się przyśni na nowym miejscu, podobno się sprawdza ;-):-)!

Ms.Marple i jak Twoje wyniki? Mam nadzieję, że to nic poważnego i niepotrzebnie się tyle zamartwiałaś :blink:...

Dzindusia, a u Ciebie jak? Wyniki już przyszły?

No i zapomniałam co miałam jeszcze napisać :zawstydzona/y:... Zmykam głodomora nakarmić, słodkich snów i, mam nadzieję, do jutra :cool2:

reklama
Krycha moze ja sie mało znam ale coś mi się wydaje że te dolegliwości to chyba charakterystyczne są dla pierwszego trymestru?????;-)I tak się zastanawiałam że gdzieś Cie wcięło:confused:
A gdzie się podziewa Aga_Irlandia?? Bo jej też cosik nie widać:confused:

Mi tu sie taka wena włączyła jak nigdy a tu nikogo nie ma:-( Ehhhhh

Ostatnia edycja:
Do góry