Hej Laseczki!!! Tęskniłyście za mną
??? Nie, nie, ja o Was wcale nie zapomniałam tylko ostatnio troszkę gorzej się czułam... Z Oliwcią tak nie było, więc nie bardzo jeszcze umiem sobie poradzić ze sobą, ale staram się jak mogę
! Najgorzej jest tylko z moim apetytem, znaczy mam go jak diabli i zachcianki jak nie wiem, ale jak już przyjdzie do jedzenia to nie mam go gdzie zmieścić... Jakąś taką kluchę mam w żołądku czy cóś
, nie wiem jak to opisać! I senność mnie taka dopadła, że mogłabym cały czas kimać, sobotę przespaliśmy rodzinnie, wszyscy
! Ale nie ma co narzekać, byliśmy na usg, widzieliśmy naszą kluseczkę, chodzi o wygląd, nie o wagę oczywiście ;-)!
Sylcia007, strasznie mi przykro :-
-
-(
[*]
[*]
[*]
Kaja_respect, życzę Ci żebyś powrót miała już mniej atrakcyjny! Ale z tymi kołami to przegięli, nie ma co... A jak Amelka się czuje?
Agnieszka13111980 , gartuluje córeczki!!!! Ja też za różem nie przepadam
sama nie kupuję nic w takim kolorze, ale w szafie troszke takich rzeczy mam - prezenty od innych
...
Justysia21, pamiętaj co Ci się przyśni na nowym miejscu, podobno się sprawdza ;-):-)!
Ms.Marple i jak Twoje wyniki? Mam nadzieję, że to nic poważnego i niepotrzebnie się tyle zamartwiałaś
...
Dzindusia, a u Ciebie jak? Wyniki już przyszły?
No i zapomniałam co miałam jeszcze napisać
... Zmykam głodomora nakarmić, słodkich snów i, mam nadzieję, do jutra