reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

A ja chciałam się pochwalić że byliśmy dziś u lekarza i na 90 % będziemy mieli córeczkę ;-)

gratulacje!! juz możesz na zakupach w róż uderzać;-):tak::tak::-D:-D

kaja i beakta my też jedziemy do PL w lutym i szczerze mówiąc nawet nie pomyślałam, żeby kupić grubsze rzeczy dla Adasia:sorry2:
ło raju nowy wydatek:baffled:
sylcia niestety mój dzieć już nie usiedzi w wózku na spacerku:no: musi biegać
drozdusia a wy ja sobie radziliście z Laurą?

reklama
Hi :))
bozenko calkowicie mi z glowy wylecialo ze Twoj skarb to wielki chlop i chce juz sam wedrowac :))
agnieszka gratulacje Najwieksze !!! A wiec roz-blues :))
gosia Nadina juz nie wymiotuje :))

A w ogole niewiem czy slepa jestem czy co Bo Nadina ma jyz 5 zebiw Szosty jej wychodzi i jest to lewa dwojka u gory A tak dzis jej myje jame ustna i patrze a po prawej srronie czerwone miejsce i widac chyba zeba na miejacu trojki ! Czy to mozliwe aby trojeczka jej tak szybko wychodzila ?

dzień doberek.
ms.marple no Lola na szczęście dość chętnie jeździ w wózku ale czasami daliśmy jej pobiegać po śniegu żeby miała frajdę:tak: a na spacerku byliśmy codziennie mimo -20 stopni mrozu.malutkiemu i Laurze to nie zaszkodziło:-)

hej babki ostatnie kilka minut na starym mieszkaniu wiec korzystam z okazji bo tam neta jeszzcze nie mamy :/
a wiec prosze mnie informowac o wszelakich spotkaniach telefonicznie hihiih no chyba ze nie macie mnie ochoty ogladac :/
Agnieszka ale fajowsko ze juz wiecie ja jeszcze w niewiedzy ale najpozniej w marcu sie dowiem co tam we mnie pomieszkuje.....
a wiec zegnam sie na jakis czas widzimy sie we wtorek ale prosze o eska na ktora i czy to w tym samym fikolandzie??

ms marple ja z moja mam to samo tylko ze ona jeszcze chodzic nie moze a juz w wozku usiedziec nie moze, moge z nia wychodzic tylko w jej porze drzemki, a jaku jez sie przebudzi a jeszcze jestesmy na spacerze to odrazu cyrki wyprawia!!!

Agnieszko no super ze juz wiecie, ale tez widze ze pozno sie dowiedzialas:) napewno jestes szczesliwa, pamietam jak sama sie cieszylam jak sie dowiedzialam ze bedziemy miec coreczke:):)

Justysia to udanego rozpakowywania sie teraz:) a we wtorek to juz chyba ta 12:30 zostanie:) nie moge sie doczekac az zobacze Juleczke no i dotkne brzuszka z fasolka:)

hej babki ostatnie kilka minut na starym mieszkaniu wiec korzystam z okazji bo tam neta jeszzcze nie mamy :/
a wiec prosze mnie informowac o wszelakich spotkaniach telefonicznie hihiih no chyba ze nie macie mnie ochoty ogladac :/
Agnieszka ale fajowsko ze juz wiecie ja jeszcze w niewiedzy ale najpozniej w marcu sie dowiem co tam we mnie pomieszkuje.....
a wiec zegnam sie na jakis czas widzimy sie we wtorek ale prosze o eska na ktora i czy to w tym samym fikolandzie??

Hehe jak to brzmii ostatnie minuty w starym mieszkaniu :)) Szkoda ze jeszcze neta nie ma tam na nowym lokum ;/ No i co do spotkanka to chyba nic sie nie zmienilo :) Ale jakby co to damy znac napewno Bo ja napewno chce Cie zobaczyc wycalowac Jule i wysciskac brzuchol :))

Hejka. Ale mi fajnie:-D Napiłam sie winka i tak mi sie wesolutko zrobiło:-D
Agnieszka strasznie gratuluje córeczki:-) Zawsze marzyłam o córeczce i chociaż mam synka którego kocham naj naj mocniej to nad córeczką popracuję (mam nadzieję) za jakiś rok może za dwa:-(
Bożenka pisałas jakiś czas temu że Fumfel Ci się buntuje. Jak sobie z tym poradziłaś??? Ja mam w ciągu dnia kilka godzin wymuszonego płaczu i już zaczyna mnie trafiać bo płacze tylko gdy chce coś wymusić:baffled:

Hej Laseczki!!! Tęskniłyście za mną :-p??? Nie, nie, ja o Was wcale nie zapomniałam tylko ostatnio troszkę gorzej się czułam... Z Oliwcią tak nie było, więc nie bardzo jeszcze umiem sobie poradzić ze sobą, ale staram się jak mogę :tak:! Najgorzej jest tylko z moim apetytem, znaczy mam go jak diabli i zachcianki jak nie wiem, ale jak już przyjdzie do jedzenia to nie mam go gdzie zmieścić... Jakąś taką kluchę mam w żołądku czy cóś :dry:, nie wiem jak to opisać! I senność mnie taka dopadła, że mogłabym cały czas kimać, sobotę przespaliśmy rodzinnie, wszyscy :-D:-D:-D! Ale nie ma co narzekać, byliśmy na usg, widzieliśmy naszą kluseczkę, chodzi o wygląd, nie o wagę oczywiście ;-)!

Sylcia007, strasznie mi przykro :-:)-:)-(
[*]
[*]
[*]

Kaja_respect, życzę Ci żebyś powrót miała już mniej atrakcyjny! Ale z tymi kołami to przegięli, nie ma co... A jak Amelka się czuje?

Agnieszka13111980 , gartuluje córeczki!!!! Ja też za różem nie przepadam :tak: sama nie kupuję nic w takim kolorze, ale w szafie troszke takich rzeczy mam - prezenty od innych :sorry2:...

Justysia21, pamiętaj co Ci się przyśni na nowym miejscu, podobno się sprawdza ;-):-)!

Ms.Marple i jak Twoje wyniki? Mam nadzieję, że to nic poważnego i niepotrzebnie się tyle zamartwiałaś :blink:...

Dzindusia, a u Ciebie jak? Wyniki już przyszły?

No i zapomniałam co miałam jeszcze napisać :zawstydzona/y:... Zmykam głodomora nakarmić, słodkich snów i, mam nadzieję, do jutra :cool2:

reklama
Krycha moze ja sie mało znam ale coś mi się wydaje że te dolegliwości to chyba charakterystyczne są dla pierwszego trymestru?????;-)I tak się zastanawiałam że gdzieś Cie wcięło:confused:
A gdzie się podziewa Aga_Irlandia?? Bo jej też cosik nie widać:confused:

Mi tu sie taka wena włączyła jak nigdy a tu nikogo nie ma:-( Ehhhhh

Ostatnia edycja:
Do góry