reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
ja sie wpadlam pochwalic,ze mam buleciki do polski :) wylatuje 22marca i wracam dokladnie miesiac pozniej :) ciesze sie ogromnie bo juz sie stesknilam za swoja rodzinka :)
Sylwia jesli jestes zainteresowana to w pl piekarni szukaja ekspedientki(tak to sie pisze...??)
dobrej nocki :)

Ostatnia edycja:
dzieńdoberek
wpadłam napisać, że jeszcze żyjemy;-) tylko teraz przeniosło się na męża:nerd: tylko on ma jeszcze gorączkę:baffled: wiecie o co kaman jak facet ma gorączkę;-):cool:
spadam na herbatkę --jakoś ciągle mnie trzyma niemoc:dry:

papatki

dzień doberek.a my dopiero niedawno wstaliśmy i zjedliśmy śniadanko.teraz popijam kawusię i raczę się chwilą spokoju-T ma wolne to dziś on biega za Lolą:-D a Nicholas za daleko nie ucieknie więc mogę mieć na niego oko;-) dziś mam dzień lenistwa bo jutro będą montować drzwi więc nie ma sensu sprzątać.za to po weekendzie będzie co robić:sorry2:

dzieńdoberek
wpadłam napisać, że jeszcze żyjemy;-) tylko teraz przeniosło się na męża:nerd: tylko on ma jeszcze gorączkę:baffled: wiecie o co kaman jak facet ma gorączkę;-):cool:
spadam na herbatkę --jakoś ciągle mnie trzyma niemoc:dry:

papatki

Noo to dobrze ze zyjecie kochana :)) Juz nie moge sie doczekac jak zobacze Twojego Adaska Malego wielkiego mezczyzne i ten brzusio wspanialy :)) No i zdrowka dla meza :))

helllooooooooooo!!!
Bozenka dokladnie wiem co to znaczy miec faceta z gorączką.....poprostu:GORZEJ NIZ Z DZIECKIEM!!!
ale mi prasowania sie nazbierało...samo sie nie zrobi wiec uciekam do żelaska :)

Zgadzam sie gorzej niz z dzieckiem Choc nie zawsze jest tak u nas ale bardzo czesto Czlowiek czasem sie tak zmeczy ze az strach przy tak duzym dziecku

Drozdusia jakos tak patrzalam na Twoj Avatar i zauwazylam ze masz 1001 postow :)) Superr cyfra :))

Witojcie!!! Dotarłam w końcu do Was... Lenia mam dziś ttttaaaaakkkkkiiiiiieeeeegggggooooo, że szok w trampkach normalnie :szok::-D:szok:. Wąż do pracy już śmignął, Oliwcia właśnie poszła spać, a ja zaraz też idę się legnąć! Dobrze, że obiad też mam na dziś już zrobiomy i spacerek zaliczony :tak:!

Zgodzę się z Wami, nie ma nic gorszego jak chory facet! Już z dzieckiem szybciej się do ładu dojdzie :-p... A ten to od razu umierający jest :-D:-D:-D

reklama
witam sie!!!
u nas nocka masakryczna.... Jula sie od 12 w nocy do 3 nad ranem co piec minut z wrzaskiem budzila nie moglam jej uspokoic nie mam pojecia co jej bylo... dalam jej na wszelki wypadek calpol ale nie wiem czy cos pomogl... masakra a rano o 6 tez sie juz wybudzac zaczela ale opanowalismy sytuacje.... dobrze ze tesciu ja rano przejaol bo bysmy gorzej niz zombi wygladali....
ok ja zmykam rozwieszac kolejne pranie i pakowac sie
a Jula dalej ma rozwolnienie to juz ponad tydzien i nie chce jej przejsc co mam z nia zrobic??
Bozenka trzymaj sie!!!!!

Do góry