reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Justysia jak chcesz to ci moge torby pozyczyc :) mam z 4 duze na bank!!!!Chcialabym sie dzis przejsc do Cytrusa to do Ciebie tez bym doszla tylko nie wiem czy te torby dam rade wziac ze soba ...
Sylwia napewno jakas kase ci przyznaja tylko musisz isc i im powiedziec o swojej sytuacji...
bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!

reklama
Natinke jak chcesz to wpadaj... tylko sie nie przestrasz syfu u mnie bo padaka juz nic nie sprzatam ale tak doslownie nic syf jak nie wiem heh teraz wszystko do toreb wkladam tylko a to co na okolo zostaje to hmmmm sdzkoda gadac :/

Sylcia nie wiem czy pamietasz juz Ci kiedys pisalam ze Ci sie ta kasa nalezy!!! Pamietasz jak rozmawialismy pod Wisla jednego dnia, wrocilam do domu i gadalam o tym z moim Kieranem i ten mowil ze kasa wam sie nalezy, poniewaz ojciec dziecka nie wazne czy jestesci malzenstwem czy nie tutaj pracuje, czy pracowal,( napewno latwiej byloby to zalatwic gdyby pracowal, bo wiem ze oni ostatnio cos sie tej pracy przyczepili, ale tak czy tak kaska jak najbardziej dziecku sie nalezy!!!)pozatym masz akt urodzenia Nadinki, ten co robia tutaj w maternity??? i czy Damian jest tam wpisany jako oficjalny ojciec dziecka, bez znaczenia kogo dziecko ma nazwisko????? Sylcia nie mam teraz czasu bo przy moim lobuzie to jak ja siedze to ta zaraz marudzi!! Wieczorkiem jak ja uspie i bedziesz miala chwilke i miala ochote to poklikamy na gg :) chyba gdzies wczesniej tam podalas swoj numer:) takze uszy do gory:) da rade:)
a

kurdei wez tu cos zaplanuj z dzieciokami!!!!!!!domi zasnal godzine temu na bajkach i dobudzic go nie idzie!!!Justyna jesli potrzebujesz tych torb to podlec do mnie!!!bo widzisz,ze ja sie niestety nie rusze!!!
PAPATKI

Ło rany, Młoda mi znów padła przed 20.00 :szok:, ale w sumie czego mam się spodziewać jak szybko wstała, w dzień mało spała i o dziwnej porze... Teraz mogę napawać się ciszą i spokojem... Wąż wraca dopiero po 22.00 ;-)!

Drozdusia, Justysia21, pisała, że 18.01 :sorry2:

Sylcia007, mocno trzymam kciuki żeby się Wam udało załatwić CHB :tak::tak::tak:

Idem podelektować się herbatką i "Sposób na teściową" oglądnąć :-p:blink:

reklama
Do góry