reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

no ale te -8 to chyba w nocy będzie:confused: no i co ma mróz do szkoły?rozumiem -20 ale -8? ja przy -20 wychodziłam codziennie z dzieciakami na spacer w PL

Oczywiście, że w nocy! Drozdusiu, ale oni tutaj nie są tak zaprawieni w boju jak my. Dla nich to okropne mrozy. Wielu studentów i nauczycieli może mieć problem z dojazdem do szkoły, pracy przez śliską nawierzchnię, mogą mieć problemy z korzystania z wytwórni czekolady, bo woda w rurach zamarza i takie tam... Więc póki co do środy mają labe...

Zmykam Młodą wykąpać...

reklama
Ej laski jak Wy to posprawdzalyście zzkoly zamknięte?? mi Amela nic ze szkoly nie przyniosla to znaczy że raczej ida do szkoły... chyba że to ministerstwo narzucilo ale jak to sprawdzić??:confused::confused::confused::baffled:

a ja sie do lekarza wybralam i co :) to grypa jakas mi powiedzial i ze paracetamol mam brac... W nocy jeszcze mialam goraczke ale teraz jest lepiej!!!!!!! Ale za to bartosza wzielo i tez w nocy wymiotowal ahhh coz za swinstwo sie przypaletalo??

KAJA 100LAT DLA SOLENIZANTA

Ahh paracetamol :)) Lek na wszystko Mi niestety w zadnym bolu nie pomogl ;/ Zycz zdrowka dla Bartka :))

dzień doberek
u nas jakby lepiej-Lola nie wymiotuje,nie ma gorączki...tylko biegunka:sorry2: ale wolę to bo brudzi pampersy a nie wszystko dookoła.no i łatwiej mi z nią walczyć-dostanie gotowanej marchwi,ryżu na mleku albo czekolady i przestanie lecieć.od rana wypuszczam też gaz z coli i zaraz jej podam.podobno super działa na jelitówkę. mam nadzieję że wirus zginie skoro cola rozpuszcza nawet rdzę...:sorry2:

Noo z ta cola to tez slyszalam ze dziala :))

wlasnie zamowilam bileciki do PL lecimy 2marca i wracamy 13 tatus nas na dluzej puscil hihihi :):):)
Natinke mi tez juz lepiej hihih

Ojj no to was puscil :)) Juz zycze milego lotu z gory :))

ja tez lece do polski,ale na dluzzzzzzzzzzzszy urlopik :) od 23marca do jeszcze nie wiem kiedy :)ale mysle ,ze jakis miesiac :)
czekam na mezusia i mozna zaczac wekendzik :)

Nastepna co lecii do polski :)) tej panii tez zycze milego lotu :))

no ja też planuje wybrać się do PL ale to na 2 miesiące co najmniej. nie wiem jeszcze co z tego wyjdzie ale plan już jest:-p

I jeee nastepna :)) Noo Ty z mala dwojka dziecii to napewno oplaca sie bardziej na dluzszy urlopik jechac :)

jestem na chwilke

Krycha ano wpadam i wypadam bo czasu nie ma:):):)przy mojej rodzince to jest co robic....a i w domu zawsze cos do zrobienia sie znajdzie:)

my tez moze polecimy do Polski na wakacje ,bo wypadaloby dziadkom wnuczke przedstawic ....no ale jak to w praktyce bedzie to nie wiem....my juz 3 lata nie bylismy wszyscy razem....na razie kontroluje ceny biletow i jakos z nog mnie nie zwalaja......wychodzi ponad 600 euro....ech....
poprawka......dzis juz okolo 900 euro!!!!!!!!!!!!

kurde.....podobno od poniedzialku do srody odwolali lekcje w szkolach....w weekend ma byc podono masakryczna pogoda.....

Noo te cale bilety czasem kosztuja majatek ;/

A co do wylotow do polski to ja dopiero co wroce a juz mam nastepny termin wyjazdu :)) Lecimy w kwietniu :)) Na Nadinki roczek :))

No a z tym ziemnem tak jest w IE troszke sniegu na minusie 5 st i juz ludzie popadaja w obled Kiedys w radiu sluchalam audycji ... snieg spadl i bylo go hmm z 2 cm i ludzie wydzwaniali do radia z prosbami innych o pomoc co maja zrobic co maja kupic, uzyc do czyszczenia szyb jak to sie w ogole robii ... Ale w sumie oni takich pogod najczesciej w sumie nie maja Nie sa domy przygotowane na zimni a mroz to juz w ogole nie ma takiego prawdziwego zimowego asortymentu w ubraniach bo Te cale plaszczyki sa takie cieple ze az strach zmarznac mozna w nich w domu To tak samo jakby u nas dziennie bylo po +45st w cieniu jak np w Egipcie jest i innych krajach czy na Sybirze -60 to ludzie by oglupieli Bo tez nie ma takiego przystosowania Ludzii nie stac w sumie na niewiadomo co rowniez

Ostatnia edycja:
no nic....jak zamykaja ,to znaczy ,ze wcale tak dobrze nie bedzie:(ot tak sobie by tego nie robili....chyba?).....wiec przymusowe siedzenie dzieci w domu znowu...dopiero ,co wrocili do szkoly a tu znow przerwa....

no nic.....trza sie zbierac....horror za niedlugo bedzie:)
dobranoc laski

Aga będzie dobrze.dla nich najmniejszy mróz jest powodem do paniki a my to jesteśmy obcykani w temacie:tak: no nic,dzieciaki na pewno się cieszą. Lola nie wymiotuje,nie ma gorączki ani biegunki.czasami zakaszle-nie możemy się pozbyć tego kaszlu od czasu PL.zobaczymy jak minie noc i do południa dam ci znać to sama zdecydujesz czy wpadniesz czy nie;-)

reklama
Dzień doberek! Znów mnie jakaś bezsenność dopadła :sorry2:... Tak nie śpie sobie już od godzinki... Leżem sobie, film oglądam i postanowiłam się przywitać i udanego weekendu Wam życzyć ;-) paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Do góry