HEJKA DZIEWCZYNY NAWET NIE WIECIE JAK MI PRZYKRO ŻE WY TAKIE CHORE:-szok: JAKBYM WIEDZIAŁA DROZDUSIA ŻE TAK BĘDZIE W ŻYCIU BYM SIĘ NIE UMAWIAŁA BO OD ŚWIĄT TROCHE CZASU MINEŁO I MY JUŻ DAWNO ZDROWI JESTEŚMY I AŻ MI SIĘ WIERZYĆ NIE CHCE TYM BARDZIEJ ŻE BOŻENKE TO CHOLERSTWO TEŻ DOPADŁO W SYLWKA A NIE MIAŁYŚMY WIDZENIA;-) ALE PRAWDA WYCZYTAŁAM GDZIEŚ ŻE WIRUS MOŻE ZARAŻAĆ DO 3 TYG. PO CHOROBIE NAPRAWDE GŁUPIO MI ŻE TO MOŻE BYĆ ODEMNIE Z GÓRY PRZEPRASZAM JEŻELI TAK MYŚLICIE:-( KAJA CAŁUSKI DLA MALUCHA
reklama
D
drozdusia
Gość
Marta nikt tak nie myśli.to było tylko moje gdybanie.bo akurat rozłożyło wszystkie laski które ostatnio były na spotkanku.ale to może być zbieg okoliczności.tak naprawdę to nigdy nie wiadomo skąd się takie cholerstwo mogło przypałętać ale spoko,wszyscy żyją i z tego co czytałam mają się lepiej,także no stress;-)
justysia21
Elfikowa mama :D
Martuana ja tam zali nie mam hihihi rownie dobrze moglam w pracy zlapac bo wsrod ludzi jestem non stop i caly czas sie po rekach z nimi macam kase przyjmujac i wydajac hihihihi
ale wam dobrze miesiac dwa urlopiku ja sie ciesze ze mnie Bartoszek na 11dni puszcza hihihihi a i tak sie pewnie zaplacze i po 10razy dziennie bedzie dzwonil hihihi
ale wam dobrze miesiac dwa urlopiku ja sie ciesze ze mnie Bartoszek na 11dni puszcza hihihihi a i tak sie pewnie zaplacze i po 10razy dziennie bedzie dzwonil hihihi
K
krycha
Gość
HEJKA DZIEWCZYNY NAWET NIE WIECIE JAK MI PRZYKRO ŻE WY TAKIE CHORE:-szok: JAKBYM WIEDZIAŁA DROZDUSIA ŻE TAK BĘDZIE W ŻYCIU BYM SIĘ NIE UMAWIAŁA BO OD ŚWIĄT TROCHE CZASU MINEŁO I MY JUŻ DAWNO ZDROWI JESTEŚMY I AŻ MI SIĘ WIERZYĆ NIE CHCE TYM BARDZIEJ ŻE BOŻENKE TO CHOLERSTWO TEŻ DOPADŁO W SYLWKA A NIE MIAŁYŚMY WIDZENIA;-) ALE PRAWDA WYCZYTAŁAM GDZIEŚ ŻE WIRUS MOŻE ZARAŻAĆ DO 3 TYG. PO CHOROBIE NAPRAWDE GŁUPIO MI ŻE TO MOŻE BYĆ ODEMNIE Z GÓRY PRZEPRASZAM JEŻELI TAK MYŚLICIE:-( KAJA CAŁUSKI DLA MALUCHA
Nie pękaj Maleńka! Zgadzam się z Drozdusią, a przede wszystkim już nam lepiej ;-)! Ja w końcu rozprawiłam się z bigunką na dobre, więc już w ogóle miodzio...
Jak ja się cieszę, że jutro weekendzik! Mój wąż dla odmiany pracuje dziś do 20.00 (jednak), więc po tych dwóch dniach całodniowej nieobecności w końcu pobędziemy razem !
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
jestem na chwilke
Krycha ano wpadam i wypadam bo czasu nie maprzy mojej rodzince to jest co robic....a i w domu zawsze cos do zrobienia sie znajdzie
my tez moze polecimy do Polski na wakacje ,bo wypadaloby dziadkom wnuczke przedstawic ....no ale jak to w praktyce bedzie to nie wiem....my juz 3 lata nie bylismy wszyscy razem....na razie kontroluje ceny biletow i jakos z nog mnie nie zwalaja......wychodzi ponad 600 euro....ech....
poprawka......dzis juz okolo 900 euro!!!!!!!!!!!!
kurde.....podobno od poniedzialku do srody odwolali lekcje w szkolach....w weekend ma byc podono masakryczna pogoda.....
Krycha ano wpadam i wypadam bo czasu nie maprzy mojej rodzince to jest co robic....a i w domu zawsze cos do zrobienia sie znajdzie
my tez moze polecimy do Polski na wakacje ,bo wypadaloby dziadkom wnuczke przedstawic ....no ale jak to w praktyce bedzie to nie wiem....my juz 3 lata nie bylismy wszyscy razem....na razie kontroluje ceny biletow i jakos z nog mnie nie zwalaja......wychodzi ponad 600 euro....ech....
kurde.....podobno od poniedzialku do srody odwolali lekcje w szkolach....w weekend ma byc podono masakryczna pogoda.....
Ostatnia edycja:
K
krycha
Gość
jestem na chwilke
No, ja się wcale nie dziwię, dobrze, że masz czas jeszcze czasem do nas zaglądnąć ! A z cenami biletów zgodzę się - drogo, a Was tyle...
Poprawka mój wąż właśnie wrócił z pracy jupiiiiiii
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ech ,Krycha......no drogo......a gdzie jeszcze prezenty i kasa do Polski........
sprawdzilam ....szkoly zamkniete beda......
sprawdzilam ....szkoly zamkniete beda......
D
drozdusia
Gość
Aga a dlaczego zamykają szkoły? a z pogodą aż tak źle?jak sprawdzałam to niby ma być na plusie 1-2 stopnie.dzisiaj była minusowa temperatura więc weekend nie zapowiada się tak źle a może mam nieświeże informacje
a wracając do tego że ciągle masz Aguś coś do zrobienia-ja też mam ciągle coś do roboty więc trudno mi sobie wyobrazić twoje "ciągle coś do zrobienia".normalnie należy ci się medal
a wracając do tego że ciągle masz Aguś coś do zrobienia-ja też mam ciągle coś do roboty więc trudno mi sobie wyobrazić twoje "ciągle coś do zrobienia".normalnie należy ci się medal
Ostatnio edytowane przez moderatora:
K
krycha
Gość
No właśnie przez to, że zamykaja szkoły M juz wrócił, bo im się grafik na następny tydzień zmienił (do środu, na razie..). Drozdusia, bo mrozy idą, dziś w nocy w Limerick ma być -8 i tak ma się ytzrymać przez jakiś czas i dlatego zamykają ;-). Niestety mój wąż musi być w pracy, ich zimno nie dotyczy ... Dobrze, że choć troszkę ogrzewanie chodzi...
reklama
D
drozdusia
Gość
no ale te -8 to chyba w nocy będzie no i co ma mróz do szkoły?rozumiem -20 ale -8? ja przy -20 wychodziłam codziennie z dzieciakami na spacer w PL