reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
a ja sie do lekarza wybralam i co :) to grypa jakas mi powiedzial i ze paracetamol mam brac... W nocy jeszcze mialam goraczke ale teraz jest lepiej!!!!!!! Ale za to bartosza wzielo i tez w nocy wymiotowal ahhh coz za swinstwo sie przypaletalo??

No właśnie, dobre pytanie... Mam nadzieję, że szybko odpuści!

Zaraz kładę Pyzę spać i tak sobie myślę, że też chętnie bym zaległa, ale chyba mi, jak wykle, nie wyjdzie, ech... Ale choć spróbuję ;-). No a później muszę sobie obiadek ugotwać - rozgotowany ryż z jabłkiem mniami :eek:

dzień doberek
u nas jakby lepiej-Lola nie wymiotuje,nie ma gorączki...tylko biegunka:sorry2: ale wolę to bo brudzi pampersy a nie wszystko dookoła.no i łatwiej mi z nią walczyć-dostanie gotowanej marchwi,ryżu na mleku albo czekolady i przestanie lecieć.od rana wypuszczam też gaz z coli i zaraz jej podam.podobno super działa na jelitówkę. mam nadzieję że wirus zginie skoro cola rozpuszcza nawet rdzę...:sorry2:

dzień doberek
u nas jakby lepiej-Lola nie wymiotuje,nie ma gorączki...tylko biegunka:sorry2: ale wolę to bo brudzi pampersy a nie wszystko dookoła.no i łatwiej mi z nią walczyć-dostanie gotowanej marchwi,ryżu na mleku albo czekolady i przestanie lecieć.od rana wypuszczam też gaz z coli i zaraz jej podam.podobno super działa na jelitówkę. mam nadzieję że wirus zginie skoro cola rozpuszcza nawet rdzę...:sorry2:

No masz... Mam nadzieję, że Oliwka nie będzie miała rozwolnienia... Hm... No zdrowia nam wszystkim życzę! Zupełnie zapomniałam o tej rozgazownej coli, muszę się zaopatrzyć! Póki co zapycham się bananami, piję dużo i ryż już kończę gotować ;-)

A z drzemki, jak myślałam, nici wyszły, ale leżę na kanapie i odpoczywam :tak:

u nas jak na razie spokój.wielkie mi rozwolnienie-Lola srutnęłą dwa razy i po.na razie spokój.i mam nadzieję że tak już zostanie:sorry2:

u nas jak na razie spokój.wielkie mi rozwolnienie-Lola srutnęłą dwa razy i po.na razie spokój.i mam nadzieję że tak już zostanie:sorry2:

Mocno trzymam kciuki za to!!!!

Hmmm... Miałam cichą nadzieję, że Oliwka będzie łaskawa i pośpi trochę, ale niestety dziś starczyło Jej 1,5 godzinki i już lata, rozrabia i marudzi... I po odpoczynku! A wąż dziś znów kończy pracę o 19.30 :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hello :)
ja sie również podpisuje pod życzonkami dla michalka :) sto lat mały :)
co do naszej forumowej choroby,mnie jeszcze trochu meczy...ale nie jest najgorzej!
musze sie wziac za jakis obiad,ale jakos mi sie nie chce...drzemka mnie kusi,mloda spi a domi u kolegi takze praktycznie jest to mozliwe...ale kto za mnie moje obowiazki odbebni??jest ktoras chetna??heeh

Dzień dobry
Tak was czytam i przykro mi z powodu tego okropnego wirusiska..:-(mam nadzieję że szybko minie.Ja dziś przesadziłam :-) z powodu wolnego dnia postanowiłam sobie poleżeć dłużej w łóżku i.... obudziłam się 0 13:-) Weszłam tylko się przywitać i zmykam do obowiązków.
Kaja wielki buziak dla Michasia

reklama
Agnieszka to rzeczywiście przegięcie:-D tyle spać?! ja już nie pamiętam kiedy tak długo leżałam w wyrku:confused: pozazdrościć:tak:

a moje dzieciaczki śpią i ja zamiast położyć się razem z nimi i odespać ostatnie dwie nocki to wzięłam się za sprzątanko:sorry2: a jak T wróci wieczorkiem z pracy to znowu będę mu marudziła że padam na pysk.kobiety to przedziwne istoty:shocked2:

Do góry