reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dzień dobry! Wczorajszy dzień był okropny :-:)-:)-( ostra biegunka i gorączka (na całe szczęście szybko się skończyła!) :szok::szok::szok:... Dziś jest już lepiej, choć nadal ze mnie leci i sił mi brak... Matko, najgorsze, że nie bardzo można było cokolwiek wziąść, bo czym tu w ciązy się leczyć żeby nie zaszkodzić... No, ale udało się jakoś i mam nadzieję, że szybko zapomnimy o tym wirusiku! To powiadacie 3 tygodnie trza teraz uważać :confused: dobrze wiedzieć! Wąż stanął na wysokości zadania, zajął się Oliwką i w nocy Jej pilnował, bo też Ją jeszcze ciągnęło, ale nie wymiotowała ostatecznie, uff... No dobra, koniec z tymi żalami...

Zmykam na banana, miłego dnia :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzieńdoberek;-) Mi Michaś nie dał dziś pospać i w nocy też nie bardzo, chciał żeby siedzieć przy nim, no ale wybaczam mu:-pbo przecież to mój dzisiejszy solenizant;-):tak: no tak..już od 5 minut był z nami już heh....:-D
Mam nadzieje dziewczyny że Wy miałyście spokojne i bez wymiotowe nocki;-)

witajcie mamusie :-):-) cuz za piekne slonce zaglada mi w okna, szkoda ze temperatura nie nastraja optymistycznie..... brrrr

kaja respect najlepsze zyczenia urodzinowe dla synka :-):-)

drozdusia kochana ratuj!! mozes mi przeslac nr tel do tej fryzjerki bo gdzies posialam i nie moge znalesc....

A tak pozatym to mamusie jak sie maja wasze pociechy?? tajemniczy wirus juz wam nie dokucza?? albo raczej waszym pociechom??

a ja sie do lekarza wybralam i co :) to grypa jakas mi powiedzial i ze paracetamol mam brac... W nocy jeszcze mialam goraczke ale teraz jest lepiej!!!!!!! Ale za to bartosza wzielo i tez w nocy wymiotowal ahhh coz za swinstwo sie przypaletalo??

KAJA 100LAT DLA SOLENIZANTA

reklama
Do góry