reklama
K
krycha
Gość
krycha i tak obejrzałabyś karton bo jest spakowany i schowany jeszcze 7 miesięcy hehe
a promocja jest w argosie
Aha, rozumiem, w sumie racja, co ma się kurzyć ;-)! No, a co z tym przednim siedzonkiem, rozkłada się czy nie?
Widzę, że już po promocji, bo na stronie argosa ich już nie ma...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej laski ja jestem z mojego woza zadowolona nawet bardzo tyle że dość spory;-) ale jechałam tym jeden za drugim z graco i też ok. mój się u mnie sprawdza bo jak jade z jednym bąblem to odpinam przyczepke heh i jest git tymbardziej że Mareczek niedługo już pojeździ i nie musze woza zmieniać choć jak siebie znam to pewnie zmienie na jakąś mniejszą spacerówe też typu graco bo na tej firmie się nie zawiodłam a spacerówy są git lekkie i poręcznea przedewszystkim mają duuuuże kosze co jest dobre dla zakupocholiczek
chyba jest http://www.argos.ie/static/Product/partNumber/3763241/c_1/1|category_root|Nursery|14571530/c_2/2|cat_14571530|Pushchairs%2C+prams+and+carriers|14571535.htmAha, rozumiem, w sumie racja, co ma się kurzyć ;-)! No, a co z tym przednim siedzonkiem, rozkłada się czy nie?
Widzę, że już po promocji, bo na stronie argosa ich już nie ma...
a oparcie nie wiem , nawet nie patrzyłam bo Adal już od dawna nie zmrużył oka w wózkuale z tego co jest napisane to chyba jest na stałe
martuana i najlepiej jeszcze rączki-haki do wieszania toreb dobra jesteś
Ostatnia edycja:
K
krycha
Gość
chyba jest http://www.argos.ie/static/Product/partNumber/3763241/c_1/1|category_root|Nursery|14571530/c_2/2|cat_14571530|Pushchairs%2C+prams+and+carriers|14571535.htm
a oparcie nie wiem , nawet nie patrzyłam bo Adal już od dawna nie zmrużył oka w wózku
Hmmm... Dziwne, jak ja mogłam go nie wypatrzeć ... Dzięki Ms.Marple za linka! Chyba zaczniemy powoli burzę mózgów
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Witam:-) Ale nowości Dziewczyny gratuluję:-) Nowa tura rozpoczęta. Ciekawe na którą teraz przyjdzie kolej
Heja kochaneczko :*****
Co tam u was ? )
Natinke gratulki dla Adusi
Martuana ja oczywiscie jutro bede mam wolne jupiiiii a tak sie balam ze mi moze na jutro cos wcisna ale nie na szczescie hihihihi wiec widze sie z wami
dzisiaj jedziemy ogladac chatke do wynajecia na 17 mam nadzieje ze bedzie ladna wynosimy sie z Limerick do co.Limerick hihihihi..... mam nadzieje ze ten domek bedzie ok i jest w Caherconlish jak sie nie myle to Kaja tam mieszka tak????
Bylam dzisiaj sprawdzic cene woza podwojnego jaki mi sie marzy dla mojej niedalekiej dwojeczki (wiem wiem szalona jestem ale co tam Jula miala wozek jako 4miesieczna fasolka hihihih) i kurde cena mnie z nog zwalila ale co tam raz sie zyje mezus powiedzial ze kupimy go jak znajdzie prace a jak nie to musze cos tanszego znalesc mam nadzieje ze znajdzie a tu foto iCandy UK - Which mode are you in today? prosze sie wypowiedziec to ten pomaranczowy z dwiema spacerowkami bo fotelik maxi cosi mam i gondole tez i mysle ze bedzie pasowac skoro fotelik pasuje a jak nie to sie dokupi
ojj widze wyprowadzka ... Wlasnie najfajniejsze mieszkanka i w super cenach sa jak najdalej od centrum My z Damianem ogladalismy tez mieszkanka i najbardziej pasuja wygladem i cenowo z NewCastle West ... Albo Glin czy jakos tak Ale dosc daleko do Limerick i do was ;/
Ms.Marple mozna w dwie strony montowac foteliki wiec nie jest zle ale przeciez tak samo w tandemach tych takich gracco tez to dziecko z tylu nic nie widzi najlepsze rozwiazanie byloby jeden obok drugiego ale takiego woza to ja nie chce w rzadne drzwi nie wchodzi heh tu to jeszcze bo sklepy bez schodiow i wszedzie sie wjedzie bo szeroko ale do mieszkania wjechac albo do Pl sie wybrac to przesrane
kurczaki zakochalam sie w tym wozie i wlasnie super jest to ze pozniej pojedynka z niego zostaje
Aga wynosimy sie z Limerick ze wzgledow finansowych tu jest drogo a kawalek za juz taniej o wiele mamy samochod wiec damy rade ja tylko 3 dni w pracy jestem wiec nie jest zle a Bartosz jak znajdzie prace to wtedy ja bede moze jeden dzien pracowac
Pewnie jak masz samochod to jest rewelka bo w IE bez samochodu to czesto jak bez reki naprawde Nasz woz tez jest taki duzy i w polsce jak np biore taxe to musze zogry powiedziec zeby duze auto bylo bo mam wielki woz a czasem i tak ciezko wlozyc go do samochodu ;/ Ale na szczescie do naszego autka wchodzii jak ta lala nie moge jak na razie narzekac Najwazniejsze ze Nadinie jest wygodnie i duzy kosz na zakupy i wygodnie sie prowadzi Tylko ze niestety duzy jest
nie wiem bo gdzies zapodzialam katalog!!!!!!!!!!!!!!zaoytam Werki czy ma....ale nie wiem czy bedzie miec glowe do tego bo dopiero kika dni temu wrocila z Polski....mama jej zmarla
Przykro mi bardzo ;( Skladam kondolencje i wyrazy wspolczucia ;(
Justynka a gdzie ta chatke będziecie ogladać??ja mieszkam niedaleko Gardy ;-)mam nadzieje ze chatka Wam podpasi heheh ;-) tutaj u nas ceny spadaja chatek i sa ładne domki w sumie tylko że przeważnie olejowe grzanieale jak sie pamieta o tanku to nie jest źle Natalia Gratulacje dla Adusi ząbka
A jak tam imprezka minella ? Lub dalej miija Ucaluj roczniaka )
W sumie juz praktycznie roczek ma ) Maly wielki mezczyzna )
No, jestem! Krótki spacerek zaliczyłyśmy, węża z pracy odebrałyśmy i już do Was wracam mamuśki
Moje typy, hm... No więc już Wam pokazuje:
Ten zielony mi sie bardziej podoba ) Ogolnie kolorek rewelka Fajne sa takie zywe kolorki )
hihihi a no ma!!!! Bozenka znajdz mi ten co mi sie podoba w takiej cenie plisssss :-):-):-)
Jula mnie wlasnie w palucha od stopy podgryza hihihihi
Noo to smacznego jej zycze )
Chyba juz was babki tu nie ma wiec zycze wam dobrej nocki i milych senkow )
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
tak się rozpędziłam o wózkach a przegapiłam, że u werki takie złe wieści, przykra sparawa, współczuję jej:--(
sylcia a ty kiedy wracasz? ile tam będziesz siedzieć;-)
Chchialam zrobic niespodzianke i wpasc niespodziewanie na jakies spotkanko ) Ale wiecie mialam byc 20 ale chyba 12 bedziemy Bo Damian tak by lecial bo do pracy musii smigac a ja bym jeszcze zostala do 20 ale mi by bylo latwiej jakbym z nim wracala Bo z wozkiem pomoze z Nadia z bagazami i przede wszystkim nie bede sama ) A wiec jak na razie 12 wracam tak na 90 % )))
K
krycha
Gość
Aga_irlandia, przekaż, proszę i ode mnie wyraz współczucia
[*]
Sylcia007, czekamy
[*]
Sylcia007, czekamy
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama